TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Centilmenlikmiş !? Ulan adam sahaya o yazıyla çıkıyo iki dk. sonra sülalene küfrediyo. neyine alkışlıyosunuz ya. Yazıklar olsun yemin ederim ki o alkışlayanlara yazıklar olsun. Hiç mi utanmadınız ?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Ayağa oynamıyoruz.

Pas yapamıyoruz.

Seneye yine deriz: fark atacagiz, yok selcukmus. yok guizaymis diye, ama adamlar top oynamadan gelip bizi yenecekler. Boyle devam ede ede 30 sene biz yenemeyiz.

Inanamiyorum yaa. Admlarin pozisyonu yokken, 40 metreden gol yiyoruz. Golu atan oyuncu da Selcuk..

2 haftadir farkli one gececekken, 2 tane bireysel hatalardan dolayi maci veriyoruz.

seneye diye bir olay olmayacak acik konusmak gerekirse, sizin de huzurunuzda yemin ediyorum bir daha fener maclarina bakmayacam biz galip gelene kadar

volkani zenci esekler kovalaasin zenciii...

orda barosa felan yine kabadaylik yapti keitaya da yapmaya kalkdi bakdi keita yemiyor aslanim keita carlosa caktigin gibi volkanda caksaydin bitane yemisim fair playini felan....

forumda centilmenilk stadta centilmenlik. Yeter be. Adam forumda alay ediyor yada alex avatarı kullanıp laf sokuyor ses yok. tribünde anana avradına sövüyorlar sen alkışlıyon. Bravo

Milleti galeyana getirip durmayın arkadaşım.Saçma sapan bir top kaleye girdi diye nedir bu halin.Bir tane adam gibi mesajın yok.

Aynı oyunla yenseydik javandan geçilmeyecekti.

Ne dıyosuna arkadasım sen.....................Adam gıbı mesajım yokmus ne beklıyosun................................Saçma sapan konusma......

Hadi selametle.:tiphat:

Hemen asıp kesilmeye başlanmış.Ayıp size be..

Olumlu bakabileceğin bir tarafı mı var bu sonucun? Bu maç önemli maç . Kazansan önemli avantaj yakalayacaksın ama oyuncuların umrunda değil. Ligi bitirmişler kafalarında.

bosversenize ne kızıyorsunuz adama

45 metreden gelen top böyle karşılanır diyor bizim kaleci bozuntusuna

kısacası kalecilik ögretiyor bizim ucan mandaya

Abicim hazmedemiyorum yaa..Sinirimden ne yapacağım bilmiyorum..Kime ne söyliyim kime küfür edeyim şaşırdım..

Olumlu bakabileceğin bir tarafı mı var bu sonucun? Bu maç önemli maç . Kazansan önemli avantaj yakalayacaksın ama oyuncuların umrunda değil. Ligi bitirmişler kafalarında.

Aynen katılıyorum bu taraftarı 1 saat once yeterınde galyana geldı....BRAVO SIZEEEE

Taraftarımıza ayıp, gelinde Eskişehir'e tribün görün. Susmayacaksın kardeşim, lig tv işi uyandı hep çekirdek çitleyen taraftarları gösterdi. Çok utandım kahvede.

Rijkaard'ı eleştirmek istemiyorum daha uzun sürede galatasarayda kalmasını istiyorum ancak bu takım 4-3-3 oynayamıyo jo ortada yanlız kalıyo gio 25 metre solunda keita 25 metre sağında hücum oyuncularımız çok yanlız kalıyo geriden gelen sarp topal ve elano zaten çok formsuz.Çözüm yine rijkaard'da kanat oyuncularının topu alıp 50 metre top sürüp 5 adam çalımlayıp gol atarak kazandığı oyuna kusura bakmayın ben total futbol diyemem.Bence rijkaard 4-4-2 yi denemeli Sivas da ayrıca oyuncuların birbirine yakın oynaması gerektiğni özellikle belirtmeli.Şunu da söylemeliyim Canerin bitane olumlu pasını görebilen oldumu maçta rezalet bi top oynadı bugün caner.

emre oynasa daha çok tezahrt ederdiniz

rijkaard artik sert biçimde oyunculara 50sinav cektirmeli ki akillari basina gelsin

sabri deme ya onun yüzünden golü yedik zaten sırf stres adam boş topu gitti taca attı şuursuzca keita bile sakin işareti yaptı vermedi ona dönen top gol oldu adam sırf panik atak ya sinir etti beni zaten topa basmasını bilmeyenden sağ bek olmaz.

Bu takim pas özürlü.

tüm maclarimizi alsak bile 74 puan ediyor

yeterli olurmu

Cevap: Fenerbahçe'ye karşı oyun planımız nasıl olmalı?

nasıl oynayacağını bilmem de böyle oynanmaz arkadaş

TFF nin şerefsizlerin eline verdiği bi pankart yuzunden sahaya cıkan feneri alkışlarsan orası cehennem değil cennet olur. Şerefsizler.

Geri
Üst Alt