TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

artık bu saatten sonra,hatta taa antalyaya kupada elendiğimiz maç.tan sonra bu iş bitmişti zzaten,önemli olan bundan sonra napacağımız,yine elano,co,leo,larla kendimizimi kandıracaz.veya sadece keita ve dos santosun etkili hucumlarınamı kalacaz,ertık ortasahada oyunu pas yaparak aklıyla ve presiyle oynayan oyuncu sistemine geçmemiz lazım,artık kenardan takımı ateşleyecek ve bağıracak kızacak t.trektör anlayışına geçmemiz lazım.artık ilerde kazık gibi (co)bekleyen ve gol vuruşu yeteneği olmayan oyuncu yerine yeri geldiğinde defansınada yardım edebilecek oyuncu anlayışına ihtiyacımız var.Artık sadece yabancı oyuncu getierek kendimizi kandıracağımıza yerli ve kaliteli oyuncuyu bu takıma kazandırmaya çalışmak lazım

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

orta saha die bişe yokki bizde adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya geçtiler maç boyunca biz ne zaman baskı yapsak tepemizde 5 tane fenerli bitiverdi bizi iyi okumuslar hakettiler kazandılar böyle ruhsuzlara yazıklar olsn

bizi iyi okumuslar mı???

bizi okumaya gerek yok ki

sahaya çık biraz mücadele et orta sahada biraz bas

tamam işte Galatasaray bitti

The END

Biz sahaya taş,sopa,koltuk atmayın dedik de tezahürat yapmayın da mı dedik?

Bu maçta yenildik belki ama benim için en önemlisi sahada tek bir olayın çıkmaması.Biz büyüklüğümüzü gösterdik.Onlar ne yaparsa yapsınlar.

Şimdi bana "yenildik sen hala boş boş konuşuyorsun" diyeceksiniz.Ben sadece sözümü tutuyorum.Sene başında ne demiştik.Takıma,yönetime ve teknik heyete sonsuz destek ve sabır..Ben sözümü tutuyorum.

Ben hiç üzülmedim mi sanıyorsunuz.Hepinizden daha çok üzüldüm.Ama verdiğim bir söz var.Sene başında "Ne olursa olsun" demiştik..

Bu sözlerin hepsinin arkasındayım şahsım adına(rijkaard'ın yönetimin yanındayız vs).Ama centilmenlik buyrun.Taş,sopa diyip demegoji yapmayın.Adamlar kendi stadımızda küfür etti bize.Bunu açıklayın oraya tezahürat edecek adamı almaz isen Sami Yen'de centilmenlik naraları atar beyin yıkarsan olacağı buydu.

O kadar doluyum ki..Ama o sığır volkana,maymun volkana biriniz çıkıp diklenmediniz ya yazıklar olsun size sözde Galatasaraylılar..Sığır haklı olsa pozisyonlarda anlıcam..Resmen adama çarpıyor ve üzerine yürüyor..Böyle takımdaşlığa ,böyle ruha böyle tokat.Ulan volkan sığırı ben olacaktım o sahada istersen dev ol yedirirdim o topu sana..

Fatih terimi geçtim şu takıma yılmaz vural gelsin sonuncu olalım ama şu oyuncuların aklı başına gelsin bi g.tleri sıkışsında nasıl oluyomuş derbide öylesine oynamak görsünler.

Ben keita'yı , baros'u , eleno'yu , jo'yu istemiyorum.

Yüreğini koyan , kaptan Bülent'i , Kral Hakan'ı , Tugay'ı , Popescu'yu , Taffarel'i istiyorum.

Seyirci resmen tiyatro izler gibiydi.

Ben keita'yı , baros'u , eleno'yu , jo'yu istemiyorum.

Yüreğini koyan , kaptan Bülent'i , Kral Hakan'ı , Tugay'ı , Popescu'yu , Taffarel'i istiyorum.

hele yönetime söyleyelim de

seneye daha fazla yıldız forvet alsınlar takıma bunlar az geldi

selçuğa şut çektir ondan sonra franco ya lanet oku.yazık ya o adamın önünü açıp şut çektiren ortasahanın suçu yok mu?

bir değil 2 değil 3 değil adamlar aldığını vurmuş elbet bu kaleci birini alacaktı da ellerine sağlık leo

şu volkan eziğine samiyende kıçıyla topu istop ettirdik ya bravo

Şu forumu eski haline getirin lütfen ya, zaten canım sıkkın bir de şu beyaz tema deli ediyor beni, hiçbirşey okuyamıyorum..

bu sözlerin hepsinin arkasındayım şahsım adına(rijkaard'ın yönetimin yanındayız vs).ama centilmenlik buyrun.taş,sopa diyip demegoji yapmayın.adamlar kendi stadımızda küfür etti bize.bunu açıklayın oraya tezahürat edecek adamı almaz isen sami yen'de centilmenlik naraları atar beyin yıkarsan olacağı buydu.

:005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::005::0

forumun eski halini geri istiyoruz.

Üzgün değilim gerçekten,atamıyorsan yersin bu kadar basit,kısmetsizlik mi,beceriksizlik mi bilmiyorum Selçuk Şahin'e her sene kontrat yeniletiyoruz kovulma eşiğindeyken,Leo Franco'ya yakışmadı,onun dışında takımın mücadelesine bir lafım olamaz...

Acaba o kombinesi olanlar bizim kadar eski açıkta bağıran taraftar kadar üzüldü mü ki ?

Iki de bir derbi kaybediyoruz sonrada yok bilmem skor taraftari, sevgimiz renklere gibi soylemler bos bence su feneri yenmeden o seyleri gecelim be.

Müthiş bi senaryo. Yok Gs taraftarı Fb'yi alkışaayacak, centilmenlik içinde geçecek. Buyrun adamlar kendi evlerinden daha rahat oynadılar!

Bu seyirciyle bence yeni stada felan gecmeyelim, bunlarla biz kimseyi baski altina alamayiz.

Leo defolllllllllllllllllllllll,Ufuk o golü yeseydi inan acımazdı canım bu kadar.

Rijkaard ile alakalı sallayanlara hep kızdınız ilk başlarda bende kızıyordum ama belli bir süre sonra söyleyene değil söyletene bak esas diye düşünmeye başladım.Artık Rijkaard'a sallayanlar bana antipatik gelmiyor.

Geri
Üst Alt