TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Bu maçta 4-5-6-7 atarız diyenleri okuyoruz şimdi değil mi ? Hala takımını tanıyamayanları... Maç skoru tahmininde de yazmıştım, çok çok uçuyoruz kendimizi bir MaNu, Barca sanıyoruz. Oyuncularımızı gözümüzde öyle çok büyütüyoruz ki harikalar yaratmalarını bekliyoruz..Kewell, Baros, Gio ve Neill dışındaki hiç bir yabancı Galatasaray'ımıza yakışmıyor. Arda, Emre, Sabri ve K. Emre dışındaki hiç bir Türk oyuncusu da Galatasaray oyuncusu değil... Taraftar... Taraftara ne denilebilir bilmiyorum. Ama o suyu atanı elime geçirmeyi çok isterdim. O an etmediğim kadar çok küfür ettim o taraftara...Teknik Direktörümüz Fr'ye hala güveniyorum.. Gelecek sene sezon sonuna kadar da güveneceğim.. Ben her geçen gün Lincoln'u daha çok özlüyorum... Keşke gitmeseydi diye de çok iç geçiriyorum...

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Benim İçin Bundan Sonra Ezeli Rekabet , Büyük Derbi falan kalmamıştır. Fenerbahce Galatasaraydan Büyüktür!

Oldukçada Sakinim.

Sakin olabilirsin ama bu mesaj olmamış. İnsanları provoke edecek şeyler söylemekten kaçınalım, en azından bu akşam.

Biz sahaya taş,sopa,koltuk atmayın dedik de tezahürat yapmayın,takımı desteklemeyin mi dedik?

Bu maçta yenildik belki ama benim için en önemlisi sahada tek bir olayın çıkmaması.Biz büyüklüğümüzü gösterdik.Onlar ne yaparsa yapsınlar.

Şimdi bana "yenildik sen hala boş boş konuşuyorsun" diyeceksiniz.Ben sadece sözümü tutuyorum.Sene başında ne demiştik.Takıma,yönetime ve teknik heyete sonsuz destek ve sabır..Ben sözümü tutuyorum.

Ben hiç üzülmedim mi sanıyorsunuz.Hepinizden daha çok üzüldüm.Ama verdiğim bir söz var.Sene başında "Ne olursa olsun" demiştik..

Hala aklı başında insanlar görmek güzel. Çok mesaj var ama alıntım seninkine tesadüf etti. Katılıyorum. :007:

vmrwxc.jpg

işte bu koydu

volkan kıçıyla istop yapıyo utanmasa bizim seyirciler alkışlayacak para var huzur var tabi!!!

Bu seyirciyle bence yeni stada felan gecmeyelim, bunlarla biz kimseyi baski altina alamayiz.

Neco aynen bu halde olucak stad...Fiyatları nekadar pahalı yaparsan okadar cool adamalr o stadda olucak.GİTT İSYERINDE,COOL OL EVDE OL AMA DERBİ MAÇINDA KABUGUNU KIR BE ADAM DERLER ADAMA....

O kadar doluyum ki..Ama o sığır volkana,maymun volkana biriniz çıkıp diklenmediniz ya yazıklar olsun size sözde Galatasaraylılar..Sığır haklı olsa pozisyonlarda anlıcam..Resmen adama çarpıyor ve üzerine yürüyor..Böyle takımdaşlığa ,böyle ruha böyle tokat.Ulan volkan sığırı ben olacaktım o sahada istersen dev ol yedirirdim o topu sana..

Evet takım ruhu yok. Düşünsenize Büyük Kaptan Bülent Korkmaz'ın olduğu, Hasan Şaş'ın olduğu, Usta Ayak Hagimizin olduğunu orda. Off ki ne off. Adamın ...korlardı valla

Yalniz o serefsiz oglu Volkan provokasyonu fena onun sulalesine Lyondan sovuyorum evet serefsiz oglu serefsiz volkan oh be dokuyorum kendimi.

Dakika 93.

Top Fenerbahçe'de.

Hiçbir oyuncumuz basmıyor.

Bunu görmek istemiyorum.

2 dk kalmış.

Gol atman gerek. Ama pres yapmıyorsun.

Yazık.

Rijkaard ile alakalı sallayanlara hep kızdınız ilk başlarda bende kızıyordum ama belli bir süre sonra söyleyene değil söyletene bak esas diye düşünmeye başladım.Artık Rijkaard'a sallayanlar bana antipatik gelmiyor.

rijkaard'ı yaptıgı taktik hatalardan dolayı eleştirebilirim

ama onun dısında eline verilen su kadronun hesabını ondan soramam

rijkard için kırmızı alarm çalmış...çok komik olmuş...:D

Son Gülen İyi Güler Diyelim Susalım Bence. Çünkü Sinirle Nedediğimizi Bilmiyoruz

Maçın dönüm noktası coşkulu istekli takımını engelleyen hain taraftardır!

Dolu dizgin gelirken oyunu soğutursan takımına zarar verirsin,hangi insan evladı attı o suyu bilmiyoruz ama gerçekten takımın canına okudu...

bana rıjkardın skibbeden fazla olan bir yönünü söylermisiniz lütfen..

Leo sanırım ailevi problemlerden dolayı sene sonu gidecekmiş.Ufuk oynatılabilir bundan sonraki maçlarda,nasılsa kaybedilecek birşey kalmadı !

Bir TAC atisindan bir gol daha yedik.

Penaltımız verilmedi.

fener bu işleri bizden daha iyi biliyor

Neco aynen bu halde olucak stad...Fiyatları nekadar pahalı yaparsan okadar cool adamalr o stadda olucak.GİTT İSYERINDE,COOL OL EVDE OL AMA DERBİ MAÇINDA KABUGUNU KIR BE ADAM DERLER ADAMA....

Bu seyirciyi gördükce vallah utandim.

Geri
Üst Alt