TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Bugunde cok iyi anladimki, bu macin tek taktigi var. oda kendi tesislerinde futbolcunu doveceksin.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Fatih Terim gelecek söylentisi beni korkutuyor. Fatih Terim gelirse kafadan 200 milyon dolar zarardayız kadroyu sıfırlar. Nerede kalitesiz futbolcu varsa alır malum egolarını unutmamak lazım. Fatih hoca eski Fatih hoca değil. Ersin Düzen canlı yayında anlattı çekime geliyormuş telefonlaşmışlar Fatih hocayla. Ersin Düzen aç mısınız hocam birşeyler hazırlatayım mı kebap falan diye sormuş biliyormuş Fatih hocanın kebap sevdiğini. Bu öneriye Fatih hocanın cevabı "Yok Ersin'ciğim bana suşi hazırlat" olmuş. Bir yabancı ülkede çalışmak bir insanı bu kadar mı değiştirir antremanda 3 kere kostum değiştirmeler falan. Yok Fatih hoca bu kulübe artık fayda sağlayamaz.

hocam sayın terim olsa yenilsek bile oyuncuların bu kadar ruhsuz olmsaına izin vermezdi kaldıki başarılarını bir yana atmayalım ve son avrupa şampiyonasında ayrıca kazandığı tecrübe ve birikimleri.

Bize rijkaard gibi terim gibi doymuş adamlar değil, kenar kulübede pozisyon kaçtığında çimleri yiyen teknik direktör lazım. Ancak böyle birisi aynı zamanda takımı da iyi motive eder. ve ancak Türk bir antrenör olursa bu motivasyon sağlanır. Kim olduğunu herkes anlamıştır zaten.

Derbinin favorisi olmaz diye boşuna dememişler.Derbi kazanmak taktikle olmuyor bunu bugün bidaha anladım.Derbi kazanmak için ruh gerekiyor hırs gerekiyor bide şans gerekiyor.Bugün bizde hiçbiri yoktu.En azından ruh ve hırs olsa yine kazanırdık ama oda yoktu maalesef.:(

hocam sayın terim olsa yenilsek bile oyuncuların bu kadar ruhsuz olmsaına izin vermezdi kaldıki başarılarını bir yana atmayalım ve son avrupa şampiyonasında ayrıca kazandığı tecrübe ve birikimleri.

Ataların bir lafı var denenmişi denemeyeceksin

eğer illaki de rijkaard dısında bir isime karar verilecekse

ben Abdullah Avcı'dan yana kullanırım hakkımı

Utanç verici bir sonuç! Fenerbahçe bize karşı olan ezici üstünlüğüne devam ediyor! Adamlar ne deseler haklılar! insan içine çıkamaz olduk be yazıklar olsun! Her sene kadıköyde fark yiyoruz ali samiyende yine yeniliyoruz bu kadarda olmaz...derbylikten çıktı bu maçlar adamlar her sene 6 puanı bizden alıyorlar...

Nedense maç sonucuna hiç üzülmedim.Benim için Trabzon ve Eskişehir mağlubiyetlerinden bir farkı yok.Beni esas üzen nokta sene başından beri Rijkaard'dan büyük umutla beklediğim güzel,akıcı,basan,oyunu domine eden futbolu 2-3 maç dışında izleyememiş olmak...Bu saatten sonra da artık hiç bir umudum kalmadı.

Zorlu maçları kazanamıyor malesef.Athlatico,Bjk,Eskişehir,Trabzon,fb.Bursaya'da yeniliriz zaten o maçı büyük ihtimalle sehircisiz oynıyacaz.

Adam gibi bir ön liberomuz yokki...

Gelecek sezon Süper yıldızımız ön libero olur umarım,tek bir yabancı transferi olsun ön libero olsun ama süper yıldız olsun...

Bize rijkaard gibi terim gibi doymuş adamlar değil, kenar kulübede pozisyon kaçtığında çimleri yiyen teknik direktör lazım. Ancak böyle birisi aynı zamanda takımı da iyi motive eder. ve ancak Türk bir antrenör olursa bu motivasyon sağlanır. Kim olduğunu herkes anlamıştır zaten.

anladık hocam :),ama ben türk olacaksa ve terim olmayacaksa kesinlikle sayın Ertuğrul Sağlam derim

Salakca soruyorum, bu adam Yilmaz Vural'dir diye hemfikirmiyiz :)

Zorlu maçları kazanamıyor malesef.Athlatico,Bjk,Eskişehir,Trabzon,fb.Bursaya'da yeniliriz zaten o maçı büyük ihtimalle sehircisiz oynıyacaz.

Bugün hiçbir olay olmadı seyircisiz oynama nedenimiz nedir ?

Yenildik diye hemen hakeme sallayın.Bence hakem çok iyi maç yönetti.Hatta bizim lehimizde %51 olduğunu söyleyebilirim...Boşuna hakeme sallamayın.Olmadı,olmayacak.Bu feneri yenemeyeceğiz.

sonn dk. sari köpegin gioya yaptigi harket 100% penalti degilmiydi sana göre yani ?:rolleyes:

6. olduğumuzda da Terim vardı takımın başında. Tecrübeyse birikimse Rijkaard da da var. Ruhsuzluk antrenörlerin değil futbolcuların sorunu bence.

Mehmet Topal niye stoperlik yapıyor burada çözebilen var mı ???

Bu adam orta saha değil mi ??

ve Mustafa Sarp nerede ?? Resimde bile gözükmüyor

adam alex e markaj yaptı maç boyunca ondan kardeş. bak yanında alex var

Neill gibi ön libero bulmalıyız.

Fatih Terim gelecek söylentisi beni korkutuyor. Fatih Terim gelirse kafadan 200 milyon dolar zarardayız kadroyu sıfırlar. Nerede kalitesiz futbolcu varsa alır malum egolarını unutmamak lazım. Fatih hoca eski Fatih hoca değil. Ersin Düzen canlı yayında anlattı çekime geliyormuş telefonlaşmışlar Fatih hocayla. Ersin Düzen aç mısınız hocam birşeyler hazırlatayım mı kebap falan diye sormuş biliyormuş Fatih hocanın kebap sevdiğini. Bu öneriye Fatih hocanın cevabı "Yok Ersin'ciğim bana suşi hazırlat" olmuş. Bir yabancı ülkede çalışmak bir insanı bu kadar mı değiştirir antremanda 3 kere kostum değiştirmeler falan. Yok Fatih hoca bu kulübe artık fayda sağlayamaz.

ben senin gibi düşünmüyorum, Rijkaard' ın arkasında duracağıma Fatih Terim' in arkasında durmayı 1000 kere tercih ederim.

anladık hocam :),ama ben türk olacaksa ve terim olmayacaksa kesinlikle sayın Ertuğrul Sağlam derim

Ertuğrul da olabilir. Bu ligi tanıyan birisi. Ama beşiktaş başındayken şansını iyi kullanamadı. Belki bizde iyi iş yapar.

Hala teknik direktör değişikliğinden bahsedenler var...

Sanki teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yapsanız Fatih Terim yapsanız çok şey değişicek...

Futbolcularda iş yok teknik direktör ne yapsın,orta sahamıza bakın Mehmet Topal,Mustafa Sarp,Barış Özbek,Ayhan Akman şu adamların CV'sine bakıyormusunuz Allahaşkına 2.lig,4.lig topçuları biri gelmiş 33 yaşına...

Geri
Üst Alt