TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

haftalarda geçmek bilmez simdi madara olduk adamlara resmen mosmor oldunuzmu diye dalga geçiyolar yazıklar olsun yüzlerce kez size

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Burda herekez sinirli , tamam anlıyorum bu da gayet normal ezelli rakibimize kendi sahamızda bir mac kaybettik ve sampiyonluk yolunda önemli bir yara aldık . Ama su lige baktıgımda yine en iyi topu oynayan biziz , en iyi kadroya sahip olan biziz , en iyi teknik adamda bizde tek sorun gercekten şanssızlık . Burda leo franco'yu elestirenlere sesleniyorum . 3 Sene önce volkan'ın hatasından fener bize macı 1-0 kaybetmisti ama bugünde fenerbahce'nin galibiyetinde önemli rol oynadı . Elestiri yapmak herzaman kolaydır , ama unutmatayın daha yarıs devam ediyor ve önemli 7 hafta daha var önümüzde . 27 haftadır yanımızda olmayan şansın son 7 haftada olmasını beklemekten baska care yok . Suan bu ligde sampiyonlugu tek hakeden takım Galatasaray'dır .

sonn dk. sari köpegin gioya yaptigi harket 100% penalti degilmiydi sana göre yani ?:rolleyes:

Sene başından beri kaç tane öyle pozisyon oldu hangisine penaltı verildi hele ki fb maçında bunlara penaltı verilmez.Bizim 3 futbolcu 2 metre ofsayttayken görmeyen hakemden bahsediyoruz.Bence hakeme sallamak yerisz.Futbolculara sallayacaksanız sallayın...

Rijkard gibi bir adamın fenerden korkup çift stoper özellikli önlibero ile çıkması en önemli hatasıydı. Ama onunda alternatifi azdı. Burada asıl hatalı olan orada oynayan oyuncuların yetersizliği. Ve oraya bir transfer yapmayan yönetim. Bu takıma ortasahada top tutacak 1-2 adam lazım.

Ne paralar harcandi,ne yabanci oyuncular alindi birde yabanci bir hoca sonuc husran,tek bir oyuncu haric tabiki NEIL,bir takim bu kadarmi ruhsuz,isteksiz oynar,bir hoca bukadarmi oyundan anlamaz,evet Rijjkard oyunu okuyamiyor,artik Raijkard bence Skibbeden daha amator,bu adam nasil Barcyi calistirdi anliyamiyorum,sadece hocami tabiki degil,Servet topa vurmasini bilmiyor,Elano neye yarar lutfen irisi bana anlasin,Keita buyuk maclarda kayip,kiraladigimiz oyuncular seneye kalmasinlar,cunku onlardanda fayda gelmez,ve yonetim suclularmi evet suclular,cunku aldiklari oyuncular Galatasarayin buyuklulugun farkinda degiller,Rijjkardla yollar ayrilmali,cunku bu adamdan fada gelmez,sayin baskan yeni donemin hayirli olsun ama sen ne yaparsan yap Galatasaray seninle basarili olmayacaktir

abi yapmayın keita ya nasıl oynamadı dersiniz ya. şu beklentilerimizi azaltalım lütfen adam alıp tüm kanatı ipe dizemez. birini geçio diğerini geçio takılıo adam sonra. adam makine değil. bence bu maçta keita en iyi oyunlarından birini çıkardı ama tek başına yetemedi. son dakika da golle biterecekti işi ama volkan faktörü girdi işin içine.

arkadaşlar ben gayet sakinim ama aklımda bi sürü şey var paylaşmam lazım..

1-arda bu takımın kaptanı.sakatlığının seviyesini bilmiyormu oyuna girerek resmen takımı eksik bırakıyor.oyuna girmese en kötü berabere biterdi maç

2-rijkaard takıma güvenmiyor.takım kendine güvenmiyor.ve iç sesimiz öyle demiyormu taraftar takıma güvenmiyor.o 2-1 yenildiğimiz a.madrid maçı bizden çok aldı götürdü malesef.o derece ezik bir futbol oynayıp yenileceğimize 3-0 yenilsek açık futbolla yenilsek iyi olurmuş.hoca resmen futbolcularına güvenmediğini aşıladı o maçla.yoksa bizim futbolcular bu derece karakter yoksunu hırssız değil.

3-son olarak teknik eleştiri..kasımpaşa maçında elano yoktu ayhan-topal kurduk orta sahayı aylar sonra ilk ve tek ilerde bastığımız rakibi hırpaladığımız maçtı o maç..

sonra e.şehirde topal kötü oynayınca yine barış sarpa döndük..ayhanı neden kesti takımdan neden bir daha yüzüne bakmadı bana biri anlatsın? bu takımın karakterinde yıllardır pres vardır.biz bu maçta hiç pres yapmadık.işin ilginci pasda yapmadık..neyi yapmaya çalıştığımızı bile anlamadım ben.

Burda herekez sinirli , tamam anlıyorum bu da gayet normal ezelli rakibimize kendi sahamızda bir mac kaybettik ve sampiyonluk yolunda önemli bir yara aldık . Ama su lige baktıgımda yine en iyi topu oynayan biziz , en iyi kadroya sahip olan biziz , en iyi teknik adamda bizde tek sorun gercekten şanssızlık . Burda leo franco'yu elestirenlere sesleniyorum . 3 Sene önce volkan'ın hatasından fener bize macı 1-0 kaybetmisti ama bugünde fenerbahce'nin galibiyetinde önemli rol oynadı . Elestiri yapmak herzaman kolaydır , ama unutmatayın daha yarıs devam ediyor ve önemli 7 hafta daha var önümüzde . 27 haftadır yanımızda olmayan şansın son 7 haftada olmasını beklemekten baska care yok . Suan bu ligde sampiyonlugu tek hakeden takım Galatasaray'dır .

Sonunda benim gibi düşünen biri (:

Hala teknik direktör değişikliğinden bahsedenler var...

Sanki teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yapsanız Fatih Terim yapsanız çok şey değişicek...

Futbolcularda iş yok teknik direktör ne yapsın,orta sahamıza bakın Mehmet Topal,Mustafa Sarp,Barış Özbek,Ayhan Akman şu adamların CV'sine bakıyormusunuz Allahaşkına 2.lig,4.lig topçuları biri gelmiş 33 yaşına...

hocam biz aynı oyuncularla ve bu yabancılar olmadan kalli zamanında şampiyon olduk dikkatini çekerimigerekli olan tek şey motivasyon bence yoksa üst düzey hocalar arasında ufak tefek farklar arsında ben çok büyük farklar göremiyorum.

yemin ediyorum ne çektiysek bu orta saha 3lu sunden çektik 07-08sampiyonlugu Mehmet topal çooook ama çoooooook formdaydi ve her kazandigi topu kanatlara gonderiyordu... ama bu bizim su orta 3lu ne top kapti ne pas yaptilar bir pas atmak için 10saniye bekliyorlar ama gunumuz futbolu 1saniye bile çok onemli

En iyi topu oynayan biziz ???

hayır hiçbirşey gitmiş değil ama en iyi top oynadıgımız iddia edemem

Sırf Adnan Polatı eleştirmemek için ,yönetime tepki vermemek için leoya vuruyorlar..Devan edin böyle..

Servetttt servetttt diye bağırmaya devam edin..Hatta lincoln getirilsin ve tekrar kaptan yapılsın...yazık yemin ediyorum yazık...

Yanlız değilsiniz. :)

Herkes derbiyi kaybettik diye şampiyonluk gitti sanıyor.

Fenerbahçe Kayseri ile oynuyor içeride.

Beşiktaş Ankaragücü ile oynuyor deplasmanda.

Fenerbahçe ve Beşiktaş puan kaybedicek.

Bursaspor Antalyaspor ile içerde oynayacak.

Antalya bir beraberlik alsa her şey bizim lehimize döner 1 haftada.

reykartjpg
y%C4%B1lmaz%20vural.jpg

Futbol mantalitelerini tartışmak için değil hangisinin daha fazla motivasyonu üst seviyede tuttuğunu göstermek için koydum. Ben bile oynarım yılmaz vuralı böyle görünce. Bize avrupa modeli değil Türk modeli lazım. Başka türlü oynayamıyoruz.Bize bu lazım

YouTube - UEFA finali öncesi soyunma odası ( Fatih Terim)

Yendiğinde sevseydik sarının yanına lacivert koyardık!

Bu maçtan sonra umarım artık takım kendine gelir. Zor maçlarımız bitti gibi. İstersek çok rahat şampiyon oluruz. Yeterki isteyelim. Fener ve BJK birbirleriyel oynayacak daha. O maçtan çıkacak sonuç bize avantaj getirecek.

O değilde 1000 tane fenerli o kadar bağırdı. Ve bizim taraftarlar sustu. Yazıklar olsun!

Herkes derbiyi kaybettik diye şampiyonluk gitti sanıyor.

Fenerbahçe Kayseri ile oynuyor içeride.

Beşiktaş Ankaragücü ile oynuyor deplasmanda.

Fenerbahçe ve Beşiktaş puan kaybedicek.

Bursaspor Antalyaspor ile içerde oynayacak.

Antalya bir beraberlik alsa her şey bizim lehimize döner 1 haftada.

Alper olay o deıl takım top oynamıyor keske 5 0 yenılseydıkde bıraz hırslı mucadelecı olsalardı:(

Geri
Üst Alt