Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonn dk. sari köpegin gioya yaptigi harket 100% penalti degilmiydi sana göre yani ?![]()
Ne paralar harcandi,ne yabanci oyuncular alindi birde yabanci bir hoca sonuc husran,tek bir oyuncu haric tabiki NEIL,bir takim bu kadarmi ruhsuz,isteksiz oynar,bir hoca bukadarmi oyundan anlamaz,evet Rijjkard oyunu okuyamiyor,artik Raijkard bence Skibbeden daha amator,bu adam nasil Barcyi calistirdi anliyamiyorum,sadece hocami tabiki degil,Servet topa vurmasini bilmiyor,Elano neye yarar lutfen irisi bana anlasin,Keita buyuk maclarda kayip,kiraladigimiz oyuncular seneye kalmasinlar,cunku onlardanda fayda gelmez,ve yonetim suclularmi evet suclular,cunku aldiklari oyuncular Galatasarayin buyuklulugun farkinda degiller,Rijjkardla yollar ayrilmali,cunku bu adamdan fada gelmez,sayin baskan yeni donemin hayirli olsun ama sen ne yaparsan yap Galatasaray seninle basarili olmayacaktir
Burda herekez sinirli , tamam anlıyorum bu da gayet normal ezelli rakibimize kendi sahamızda bir mac kaybettik ve sampiyonluk yolunda önemli bir yara aldık . Ama su lige baktıgımda yine en iyi topu oynayan biziz , en iyi kadroya sahip olan biziz , en iyi teknik adamda bizde tek sorun gercekten şanssızlık . Burda leo franco'yu elestirenlere sesleniyorum . 3 Sene önce volkan'ın hatasından fener bize macı 1-0 kaybetmisti ama bugünde fenerbahce'nin galibiyetinde önemli rol oynadı . Elestiri yapmak herzaman kolaydır , ama unutmatayın daha yarıs devam ediyor ve önemli 7 hafta daha var önümüzde . 27 haftadır yanımızda olmayan şansın son 7 haftada olmasını beklemekten baska care yok . Suan bu ligde sampiyonlugu tek hakeden takım Galatasaray'dır .
Hala teknik direktör değişikliğinden bahsedenler var...
Sanki teknik direktörü Ertuğrul Sağlam yapsanız Fatih Terim yapsanız çok şey değişicek...
Futbolcularda iş yok teknik direktör ne yapsın,orta sahamıza bakın Mehmet Topal,Mustafa Sarp,Barış Özbek,Ayhan Akman şu adamların CV'sine bakıyormusunuz Allahaşkına 2.lig,4.lig topçuları biri gelmiş 33 yaşına...
Sonunda benim gibi düşünen biri![]()
Sonunda benim gibi düşünen biri![]()
Burda herekez sinirli , tamam anlıyorum bu da gayet normal ezelli rakibimize kendi sahamızda bir mac kaybettik ve sampiyonluk yolunda önemli bir yara aldık . Ama su lige baktıgımda yine en iyi topu oynayan biziz , en iyi kadroya sahip olan biziz , en iyi teknik adamda bizde tek sorun gercekten şanssızlık . Burda leo franco'yu elestirenlere sesleniyorum . 3 Sene önce volkan'ın hatasından fener bize macı 1-0 kaybetmisti ama bugünde fenerbahce'nin galibiyetinde önemli rol oynadı . Elestiri yapmak herzaman kolaydır , ama unutmatayın daha yarıs devam ediyor ve önemli 7 hafta daha var önümüzde . 27 haftadır yanımızda olmayan şansın son 7 haftada olmasını beklemekten baska care yok . Suan bu ligde sampiyonlugu tek hakeden takım Galatasaray'dır .
Yanlız değilsiniz.![]()
Yanlız değilsiniz.![]()
Herkes derbiyi kaybettik diye şampiyonluk gitti sanıyor.
Fenerbahçe Kayseri ile oynuyor içeride.
Beşiktaş Ankaragücü ile oynuyor deplasmanda.
Fenerbahçe ve Beşiktaş puan kaybedicek.
Bursaspor Antalyaspor ile içerde oynayacak.
Antalya bir beraberlik alsa her şey bizim lehimize döner 1 haftada.