TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

En ıyı topu bız oynuyoruz dıyosanız gercekden futboldan anlamıyosunuz çok uzgunum:mad:

Ben cok iyi oynuyoruz demiyorum ama turkcell super lig'de 17 takım icerisinde en iyi oynayan biziz. Fenerbahce bugün bizi yendi 35 metreden selcuk vurdu girdi . Nasıl bilmem kac sene önce manchesteri old traford'da 1-0 bolic uzaktan vurdu girdi aynı öyle bir mactı . Bugün biraz sans bizden yana olsa bu mac atıcagımız 1 golden sonra takım daha iyi oynayıp farkı acabilirdi .

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Total futbol ve bu rahatlik bizi bozar. Galatasarayin gelecegini emanet edebilecegi sayili TD lerden en basta geleni Felix Magath dir gerisi hikaye.

reykartjpg
y%C4%B1lmaz%20vural.jpg

Futbol mantalitelerini tartışmak için değil hangisinin daha fazla motivasyonu üst seviyede tuttuğunu göstermek için koydum. Ben bile oynarım yılmaz vuralı böyle görünce. Bize avrupa modeli değil Türk modeli lazım. Başka türlü oynayamıyoruz.Bize bu lazım

YouTube - UEFA finali öncesi soyunma odası ( Fatih Terim)

Türk modelini getirdikte ne oldu Trömsö faciasına uğramadık mı ?

yemin ediyorum ne çektiysek bu orta saha 3lu sunden çektik 07-08sampiyonlugu Mehmet topal çooook ama çoooooook formdaydi ve her kazandigi topu kanatlara gonderiyordu... ama bu bizim su orta 3lu ne top kapti ne pas yaptilar bir pas atmak için 10saniye bekliyorlar ama gunumuz futbolu 1saniye bile çok onemli

Topal kötü oynadı tamam'da bu sisteme göre oyuncu değil.Şampiyon olduğumuz sene futbolculara göre sistem kurulmuştu ve şampiyon olmuştuk.M.Topal ve M.Sarp ile 4-3-3 ve 4-2-4 OYNANMAZ.Bizim oynamamız gereken sistem 4-5-1.bu fotbulcularla bunu oynaman gerekir.Ya futbolcuya göre sistem kurucaksın yada sisteme göre oyuncu alıcaksın,bizde her ikisi'de yok.

Alper olay o deıl takım top oynamıyor keske 5 0 yenılseydıkde bıraz hırslı mucadelecı olsalardı:(

Ayağa pas yaparsak sorun çözülecektir.

-------Ufuk

Sabri-Neill-EmreG.-Hakan

-------M.Topal

-----EmreÇ.-Elano

Keita---- Jo -------Gio

Herkes derbiyi kaybettik diye şampiyonluk gitti sanıyor.

Fenerbahçe Kayseri ile oynuyor içeride.

Beşiktaş Ankaragücü ile oynuyor deplasmanda.

Fenerbahçe ve Beşiktaş puan kaybedicek.

Bursaspor Antalyaspor ile içerde oynayacak.

Antalya bir beraberlik alsa her şey bizim lehimize döner 1 haftada.

Çok iyimser olmuş..

Bizim Sivasspor'dan 3 puan alacağımız garantimi ki ?

suç asla ve asla yonetimde degil yonetim ne yapsin?? hayal bile edemeyecegimiz cl kupasi kazanmis elit bir t.d ve efsane Neeskens+yarimcilari+yildiz oyuncular, Dunya'nin tanidigi Giovanni Dos Santos ve Jo getirdiler suç oyuncularda artik bize ne oluyor sampiyon mu olacagiz olacaksak 90dakika pes etmeyecegiz demeliler ve ilk once defans'i dusunmeliler ve bulduklari her pozisyonlari atmalilar

" Ruhsuzlar Ordusu " ve " Anadolu Takımı " vardı sahada. Topun arkasına geçmekten başka birşey yapmadık , orta sahada ne pres vardı ne alan daraltma ne de herhangi bir baskı unsuru.

Atak oynamaya çalışan ama ne yaptığını bilmeyen , şuursuzca saldıran bir Galatasaray vardı sahada. Orta sahası tedirgin olan , ayakları birbirine dolanan oyuncularla dolu bir Galatasaray vardı sahada.

Yazıklar olsun !

O değilde 1000 tane fenerli o kadar bağırdı. Ve bizim taraftarlar sustu. Yazıklar olsun!

Sen biletleri kredi kartıyla sat,fiyatları 70-90 lira yap sonra bütün aristokrat tipler gider işte stada.Sanki opera izlemeye gelmişler.

Çok iyimser olmuş..

Bizim Sivasspor'dan 3 puan alacağımız garantimi ki ?

Zaten alamazsak 2.lik bile hayal.

Takım çıkıp oynayıp 3 puanı alacaktır.

Aptullah abı ıyımı oynadık bugun 60 da topu sısırmeye baslıyan bır takım ıyımı oynadı yanı:confused:

İyi oynadık demedim ben.

İstikrardan yana ve önümüzdeki 7 maça umutla bakan, onca eleştiri arasındaki pozitif mesajlardı.

Ben de bu yaklaşımı takdir ederek ve bunun da ötesinde aynı şeyleri hissederek destekledim, hepsi bu.

1 Bursaspor 27 18 4 5 54 24 30 58

2 Fenerbahçe 27 17 4 6 48 27 21 55

3 Beşiktaş 27 16 7 4 39 19 20 55

4 Galatasaray 27 16 5 6 51 28 23 53

Çok iç karartıcı bir durumda değiliz. Derbiler de bitti, zor maçlar da. Takım bizi heyecanlandırmak için şaka yapıyor diyerek pollyannanın kulaklarını çınlatıyorum...İnancımızı korumalıyız, yeni stadımıza geçtikten sonra da GS-FB ve FB-GS son on yıl tarihini tersine çevirebiliriz.

İnanmak başarmanın yarısıdır.. BAŞARACAĞIZ...

Arkadaşlar boşa ümit tutup sonra üzülmeyin bu takımda ve hocasında şampiyon olacak potansiyel yok! Tren kaçtı artık.

Sen biletleri kredi kartıyla sat,fiyatları 70-90 lira yap sonra bütün aristokrat tipler gider işte stada.Sanki opera izlemeye gelmişler.

Adamlar vinçle ayağa kaldırmak lazımdı bağırmaları için.Git istersen 100 bin kişilik stad yap ,taraftar maça gelmedikten sonra ne yazar o stad.

O değilde 1000 tane fenerli o kadar bağırdı. Ve bizim taraftarlar sustu. Yazıklar olsun!

Bumudur marifet ayrıca , biletler o kadar pahalı olursa bagıran taraftar stadda olmaz . O kadar parayı verene adamda bagırmaz . Ben ayrıca öyle mac boyuncada cimbom senin icin ölürüm yanarım diye tezahuratlar duymaktan yıllarca sıkıldım . Arabesk tezahuratlar oldugu sürecede 2 ileri 1 geri gideriz . Tribün profili degismeli ... Tribün liderleri degismeli sokagın ortasında kendi adamlarına bilet dagıtmakla olmuyor bu isler . Ben ingiliz stadları gibi istiyorum oturalım şut çekince "uuuuh" güzel pasa alkış, kaçan gole "aaah" gol olunca "yeaah" tamam gol olunca yeaah demeyiz GOL diye bagırırız .

Ya berabere bitseydi bari maç ya,valla insan içine çıkamaz olduk futbolcular rahatmıdır acaba merak ediyorum

Geri
Üst Alt