TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

O değilde 1000 tane fenerli o kadar bağırdı. Ve bizim taraftarlar sustu. Yazıklar olsun!

Tribünler ölüydü evet bu bir gerçek. Fakat şöyle bir durum var ; 50 - 60 dakika boyunca bağıran bir taraftar topluluğunu düşünün bir de son 10-15 dakika bağıran bir taraftar topluluğunu düşünün.Golden sonra tribünler sustu bir daha da toparlanamadı.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

RUHUN YETERDİ!

973063-harry-kewell.jpg

Tamam Türk modelide başarılı oldu diyemeyiz Fatih Terim zamanıda rezaletti

Terimi savunmak için söyelmiyorum ama onu getirdiğimizde ondan aldığımız söz ucuz takım kurmasıydı. Yoksa terime sen rivaldoyu verdin de o mu oynatmadı.

Ayrıca hagi de türk modeli sayılabilir türkiye kupasında 5-1 koymuştuk fenere.

Ayrıca cevat güler de türk modeli sayılabilir. 6 da 6 yapıp şampiyon olup adamı kovduk

Ayrıca mustafa denizli de sayılabilir

Yani Türk modelini eleştirmek yanlış

Cok cok cok zor sampiyonluk ve bu saatten sonra sampiyon olsakta icime sinen bi sampiyonluk olmaz benim icin.

Gelelim bu maca Ben takımda Ne istek görüyorum Ne hırs Nede bişeyler icin cabalama adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya yürüye yürüye ortasahayı gectiler bir allahın kulu hadi beyler prese baslıyalım demedi veya o etkiyi saglıyamadı fizik güc yok organize atak yok takımın ne oynadıgı belli degil habire uzun top habire uzun top yani bugun kazanmak icin hicbişey yapmadık rakibte hicbişey yapmadı ama en azından sansını denedi ve gol oldu sut atmassan gol olmaz diye bir söz vardır hakemin hataları var ama hicbişey oynamadıkki hakeme itiraz edelim:o

Hic bir zor macı adam gibi kazanamadık deplasmanı saymıyorum bile Rijkaardın kartvizitinde futbolculuk kariyeri olmasa su takımın basında kalıcagınıda dusunmuyorum Skibbe zamanında oynanan futbolun yuzde 10u bile yok ortalıkta kimin ne oynadıgı belirsiz gecen seneki fener macıda 0-0 bitmişti ama bi o macı gözünüzün önüne getirin bide bugunku daglar kadar fark var ve bu takım o takımdan iyi bu işte bir terslik var Haydi Gecmiş olsun hepimize...

Herşey günlük yaşanıyor malesef.Geçen sene Bülent Korkmaz geldiğinde de böyle deniyordu türk hoca, hırs falan.Bülent hoca Bordeaux maçını kazandıktan sonra hemen hocanın hırsı takıma yansımış, hocanın azmi ve hırsı hemen takımın karekterine yansımış dendi.Daha sonrasını biliyoruz her maç ligde puan kaybedip artık her maçımızı kazanmalıyız diye diye sezonun son maçı olan sivas maçına kadar geldik.

Bu zihniyeti değiştirmeliyiz artık don değiştirir gibi teknik direktör değiştirip sistemle bu kadar oynanmaz.Hele başındaki hoca Rijkaard gibi güvenilip sabredilmesi gereken bir adamsa.

Terimi savunmak için söyelmiyorum ama onu getirdiğimizde ondan aldığımız söz ucuz takım kurmasıydı. Yoksa terime sen rivaldoyu verdin de o mu oynatmadı.

Ayrıca hagi de türk modeli sayılabilir türkiye kupasında 5-1 koymuştuk fenere.

Ayrıca cevat güler de türk modeli sayılabilir. 6 da 6 yapıp şampiyon olup adamı kovduk

Ayrıca mustafa denizli de sayılabilir

Yani Türk modelini eleştirmek yanlış

Hagi niye Türk modeli sayılıyor onu anlamadım :confused:

Cevat Güler demişsin ama son 6 maça kadar puanları toplatan TD Kalli idi...

Birde ben Skibbeyi başarılı buluyordum Kocaelispor'dan 5 gol yedik diye yolladık adamı akabinde Hamburg'a elendik zaten...

İsimler önemli değil Gerets,Skibbe,Hagi,Rijkaard kulübede sakin bir adam olsun ama istikrar olsun bir sezon yola çıktığımız TD'yi gelecek sezon postalıyoruz hemen...

İyi oynadık demedim ben.

İstikrardan yana ve önümüzdeki 7 maça umutla bakan, onca eleştiri arasındaki pozitif mesajlardı.

Ben de bu yaklaşımı takdir ederek ve bunun da ötesinde aynı şeyleri hissederek destekledim, hepsi bu.

Aptullah abı opera ızler gıbı maç ızlıyen bır zıhnıyet bugun futbolcualrımızn uzerınde ne gıbı bır olumlu etkı braktı;Yada sole sorıyım Alı samıyen Ne artısı oldu bugun bıze.Sağ duyu dıyoruz ok tamam da futbolcular top oynamıyor bıletlerı 90 mılyon yapan yonetıcelrın hıcmı gunahı yok,Takımı desteklemıyen taraftarın hıcmı sucu yok abı,60.dk Topu sısıren futbolcuların hıcmı sucu yok Cok sevdıgın bırı esın dostun kotu bır hareket yapsa onu uyarmazmısın? yoksa sevıyorum ne yapsa severım ben onumu dersın!.Burdan soruyorum herkeze tamam sevıyoruz ondan bu sıtemlerımız sağ duyu sağ duyu o kufurlerı hakketıkmı bız....:mad:

Herşey günlük yaşanıyor malesef.Geçen sene Bülent Korkmaz geldiğinde de böyle deniyordu türk hoca, hırs falan.Bülent hoca Bordeaux maçını kazandıktan sonra hemen hocanın hırsı takıma yansımış, hocanın azmi ve hırsı hemen takımın karekterine yansımış dendi.Daha sonrasını biliyoruz her maç ligde puan kaybedip artık her maçımızı kazanmalıyız diye diye sezonun son maçı olan sivas maçına kadar geldik.

Bu zihniyeti değiştirmeliyiz artık don değiştirir gibi teknik direktör değiştirip sistemle bu kadar oynanmaz.Hele başındaki hoca Rijkaard gibi güvenilip sabredilmesi gereken bir adamsa.

Biz hayatmız boyuncu en büyük hatayı ;

1 Lucescu

2 Geretsi kovmakla yaptık

Ve şuan gittikleri takımlarda neler yapıyorlar görüyoruz.

Bu takımda hırs istek mücadele olmadıktan sonra ister Mourinho'yu getir iste Terimi ister Yılmaz Vural'ı. Hırs yok istek yok. Anadolu klübünden beter takım oyunu oynuyoruz. Hatta takım oyunu oynamıyoruz bireysel olarak Keita Arda Gio Kewell gibi oyuncular bizi taşıyor. Onların olmadığında veya rakip onları kitlediğinde takım nal topluyor. Sene başından beri takım olamadık. Bu takımı motive edecek birisi lazım. Bir odaya kapatıp 100 yıllık sevdayı falan izlesinler Uefa finalini izlesinler Taçsız Kral filmini falan izlesinler. Zaten dandik bir tercüman var Rijkaard ne derse saçma saçma aktarıyor. Bu takım kenetlenip motive olmadıktan sonra hiçbir şey beklemeyin artık .

Ben yarın işe nasıl gidicem şimdi..Ama eminim o ruhsuz topçular kulaklarında BMW lerle veya porsche lerle gelirler belki Floryaya,rejenerasyon antremanını yaparlar rahat rahat..Tamam gözümüz yok ama OLMADI bu ruhsuzluk .

işte en acısı buydu

hocam bülent'in sonunun öyle olacağı belliydi türk gelecekse 3 kişi olur buda F.terim A.avcı veya E.sağlamdır benim gönlüm terimden yana ama diğerlerine de özellikle Ertuğrul'ada hayır demem,güven sabır bence de iyi ama Adnan Polat'ın bu seneyi de kupasız bitirmesi halinde hiçbişey kalmaz Rıjkard dahil yoksa kendisi gidici olur :)

Mehmet Topal niye stoperlik yapıyor burada çözebilen var mı ???

Bu adam orta saha değil mi ??

ve Mustafa Sarp nerede ?? Resimde bile gözükmüyor

oyundan cıktığı ıcın yok reımde mehmet topal ..zaten oda cıkınca berbt olan ortasaha dökldu

Hırs-Azim-İstek-Kenetlenme futbolda dıs etkilerin cok önemi oldugunu düşünüyorum. Su Trabzonsporun 2-3 mactır nasıl oynadıgını gördünmü? Ondan bahsediyorum işte gevsek oynuyor takım cok sakin relax cool takılıyorlar varsın takılsınlar 2 senede teneke toplıyalım sadece gecen sene hocanın iyi niyetini suistimal eden oyuncular sakatlıklar ve hocanın baskıyı kaldıramaması vardı hadi o skibbeydi ee koskoca rijkaard dedgimiz adamın ne farkını gördük? Körü körüne desteklmeye karsıyım ben bana ısık vermedikce niye rijkaard rijkaard diye tutturıyımki? Total futbol diyoruz konusuyoruz sene basından beri ee hani bugun total futbol diye tabir ettigimz oyunun t si bile yoktu piyasada ve bu mac derbiyi gectim kırılma anıydı yensen o rüzgarla önüne geleni devirip gidersin ve sen hicbişey oynamadan kendi evinde yeniliosun ezeli rakibine 2 senede evinde tek gol atamadıgın rakip:o

Abicim bu adamların 10 senedir içeride-dışarıda bizden iyi oynadığı maç sayısı 5i geçmez.(5de en iyi niyetimle)Ama Johnson vurur,Selçuk'un Van Bastenliği tutar,Ergün kıçına çarpar o top illaki bizim kalemize girer.Allah acıyor mu bunlara Galatasaray'a karşı tek üstünlüklerini ellerinden almayım mı diyor napıyor anlamadım.

Volkan'ın poposuyla topu kontrol etmesi herşeyi anlatıyordu zaten.Bundan daha fazla aşağılanamazdık.Çok yazık.Biraz onurlu oyun istiyorum bu saatten sonra.Çok şey mi istiyorum?

Aptullah abı opera ızler gıbı maç ızlıyen bır zıhnıyet bugun futbolcualrımızn uzerınde ne gıbı bır olumlu etkı braktı;Yada sole sorıyım Alı samıyen Ne artısı oldu bugun bıze.Sağ duyu dıyoruz ok tamam da futbolcular top oynamıyor bıletlerı 90 mılyon yapan yonetıcelrın hıcmı gunahı yok,Takımı desteklemıyen taraftarın hıcmı sucu yok abı,60.dk Topu sısıren futbolcuların hıcmı sucu yok Cok sevdıgın bırı esın dostun kotu bır hareket yapsa onu uyarmazmısın? yoksa sevıyorum ne yapsa severım ben onumu dersın!.Burdan soruyorum herkeze tamam sevıyoruz ondan bu sıtemlerımız sağ duyu sağ duyu o kufurlerı hakketıkmı bız....:mad:

Bu dediklerine itiraz etmem ki, ben de paralel düşünüyorum.

Biz hayatmız boyuncu en büyük hatayı ;

1 Lucescu

2 Geretsi kovmakla yaptık

Ve şuan gittikleri takımlarda neler yapıyorlar görüyoruz.

Evet Lucescu ve Gerets'i kovmamalıydık,ama maalesef bu teknik direktörler her sene teknik direktör değiştirmekten yana olan zihniyet yüzünden gitmedi mi ??...

Ama artık geçmişte kaldılar arkamıza bakamayız,bu yüzden Rijkaard'a sabredilmeli,adım gibi eminim Rijkaard bizden ayrılıp başka bir takımı çalıştırsa başarılı olacak ve yine Lucescu ve Gerets'in arkasından üzüldüğümüz gibi üzülücez...

dikkat edin son üç maçta sadece 1 gol attık oda eskişehir maçında penaltıdan.takımda bi sorun değil bayağı sorun var.

Birşey sormak istiyorum Abdullah avcı, yılmaz vural, güvenç kurtar vs vs den birisi başımızda olsaydı bu kadro 53 puandan daha az puan toplayabilir miydi 27 haftada ?

Volkan'ın poposuyla topu kontrol etmesi herşeyi anlatıyordu zaten.Bundan daha fazla aşağılanamazdık.Çok yazık.Biraz onurlu oyun istiyorum bu saatten sonra.Çok şey mi istiyorum?

Neyin asagılanması , sen kendini asagılıyorsun ! Ben gayet hala da GALATASARAY'LI oldugum icin cok gururlu ve onurluyuz . Bu sadece 90 dakika mac senelerdir bunun gibi nice maclar oynandı . NE MUTLU GALATASARAYLIYIM DİYENE !

Geri
Üst Alt