TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

2000-2001

Galatasaray – Fenerbahçe: 0 – 0

Fenerbahçe – Galatasaray: 2 – 1

Fenerbahçe – Galatasaray: 4 – 4 (Türkiye Kupası)

2001-2002:

Galatasaray – Fenerbahçe: 2 – 0

Fenerbahçe – Galatasaray: 1 – 0

2002-2003:

Fenerbahçe – Galatasaray: 6 – 0

Galatasaray – Fenerbahçe: 2 – 0

2003-2004:

Galatasaray – Fenerbahçe: 2 – 2

2004-2005:

Galatasaray – Fenerbahçe: 1 – 0

Galatasaray – Fenerbahçe: 5 – 1 (Türkiye Kupası)

Fenerbahçe – Galatasaray: 1 – 0

2005-2006:

Galatasaray – Fenerbahçe: 0 – 1

Fenerbahçe – Galatasaray: 2 – 1 (Türkiye Kupası)

Galatasaray – Fenerbahçe: 3 – 2 (Türkiye Kupası)

Fenerbahçe – Galatasaray: 4 – 0

2006-2007:

Galatasaray – Fenerbahçe: 1 – 2

2007-2008:

Fenerbahçe – Galatasaray: 2 – 0

Fenerbahçe – Galatasaray: 0 – 0 (Türkiye Kupası)

Galatasaray – Fenerbahçe: 2 – 1 (Türkiye Kupası)

Galatasaray – Fenerbahçe: 1 – 0

2008-2009:

Fenerbahçe – Galatasaray: 4 – 1

Galatasaray – Fenerbahçe: 0 – 0

2009-2010:

Fenerbahçe – Galatasaray: 3 – 1

Galatasaray – Fenerbahçe: 0 – 1

Son 10 yilin durumu bu.

bunu 3 aşağı 5 yukarı biliyoruz.. saolsun ligtv bütün hafta yayınladı.. 1990 diye bilerek sordum.. o tarihleri pek hatırlamıyorum.. belki güzel galibiyet vardır diye umuyordum :(

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

ya kendinize gelin çakma leon franco'nun hatasından yenildik ee tabi cüneyt çakırıda es geçmemek lazım ama bu eziklerin bizi 2 kez yendiği her sezon şampiyon olmuşuz takmayın kafanıza son gülen iyi güler...

hem üstümüzde ki 3 takımda birbiriyle oynayacak biz şampiyon oluruz ....

2006-2007:

:confused:

2006-2007:

:confused:

renkdaş o maçı sayma alisamiyende ki maçta ali samiyeni komple sahaya atmıştık o maçın öyle bitmesi bile büyük başarı ;)

sonucta orda Galatasaray 1-2 fenev yaziyo mu?nokta

6771831.gif

Yazıklar olsun hala forman için oyna yok arman için oyna adamlar gelsin bizi evimizde yensin bizim kadroya bak be Emre dışında futbolcu kalmamış içlerinde

yakında ALİ SAMİ YEN DE EN SON GALİP GELEN TAKIM KADROSUDA OLUR BU GİDİŞLE,CİDDEN BURDA YENİYORLAR ORDA EZİYORLAR.

Şimdi karamsarlık değil mesele, yemin ediyorum kanıma dokunuyor artık.Leo Franco bir değil .iki değil, üç değil zaten alıştık. Ama şu kadro 1 yiyorsan 3 atacaksın kardesim mazareti yok yani. Orta saha yok diyor çoğu renkdaş farklı forumlarda,yazılarda ama fenevde de yok yani maçın en etkisiz oyuncusu Özer ya digerleride top falan oynamadı.

Orta sahası Selçuk ve Topuz , Sağ Kanadı Özer olan 4 gün önce kupa maçı yapmış en etkili silahı alexin topa bile dokunmadan maçı bitirdiği müsabakayı 51km hızla ve 35 metreden kalemize gelen topla yitirdik. Hakikaten deliricem:mad:

Orta sahası Selçuk ve Topuz , Sağ Kanadı Özer olan 4 gün önce kupa maçı yapmış en etkili silahı alexin topa bile dokunmadan maçı bitirdiği müsabakayı 51km hızla ve 35 metreden kalemize gelen topla yitirdik. Hakikaten deliricem:mad:

İşte renkdaş zoruma giden bu.Sen bu topu çıkaramıyacaksan niye kaledesin diye sorarlar adama.Geçen hafta Emre yaptı hatayı,bari bu hafta sen yapma en önemli maçta.İlk Atletico maçından baska hangi maçı hatasız tamamladı şu Leo

Ben hep diyorum istatistikle futbolla falan alakasi yok bu maglubiyetlerin.Demek ki sari lacivert i giyen sebekler sari kirmiziyi görünce kosuyo saldiriyo ve maci aliyo ve sari laciverti gören "Topcular"in dizleri titriyo pas yapamiyo falan filan ve mac gidiyo.Hep aynisi.

Ben hep diyorum istatistikle futbolla falan alakasi yok bu maglubiyetlerin.Demek ki sari lacivert i giyen sebekler sari kirmiziyi görünce kosuyo saldiriyo ve maci aliyo ve sari laciverti gören "Topcular"in dizleri titriyo pas yapamiyo falan filan ve mac gidiyo.Hep aynisi.

Bjkye oynadığımız rahatlıkta oynasak şu maçları duman ederiz. Ama olmuyor mutlaka bi heyecan,telaş oluyor daha maçın 10. saniyesi Mustafa biraz becerikli olsa maç gelmişti.

Arkadaslar size birsey sormak istiyorum. Su an ki barcelona takimini alip,GS formasi giydirip feneve karsi oynatsan, yener mi "GS" o zaman?

Arkadaslar size birsey sormak istiyorum. Su an ki barcelona takimini alip,GS formasi giydirip feneve karsi oynatsan, yener mi "GS" o zaman?

Fantazi bi soru renkdaş hiç gerek yok, zaten kuşlar izliyorlar bizi kendilerini bişey sanacaklar tek sorun baskı ve acelecilik 10. saniyede yakaladığımız pozisyonu mahalle takımı yakalasa takardı feneve.

ya tamamda iste bende onu demek istiyorum.neden mahalle takiminin yaptigini,pendikin yaptigini,sakaryamin yaptigini,belediyenin yaptigini bilmem daha kimin yaptigini biz yapamiyoruz allah askina deli olacam ben ya.ya birdaha ki derbiye o zaman futbolculara fenevle oynamiyoruz baska bir takimla oynuyoruz desinler öyle hazirlasinlar artik kanima dokunuyo yeter ya

ya tamamda iste bende onu demek istiyorum.neden mahalle takiminin yaptigini,pendikin yaptigini,sakaryamin yaptigini,belediyenin yaptigini bilmem daha kimin yaptigini biz yapamiyoruz allah askina deli olacam ben ya.ya birdaha ki derbiye o zaman futbolculara fenevle oynamiyoruz baska bir takimla oynuyoruz desinler öyle hazirlasinlar artik kanima dokunuyo yeter ya

Arkadaşım Fenerbahçe'de Pendik maçına hazırlandığı gibi hazırlanmıyor bizimle oynadıkları maça. Daha sıkı çalışıyorlar ve daha sakin oynuyorlar.

Yani bizim yapamadigimizi yapiyorlar haklisin.

Bjk maçlarında yapıyoruz bunu sakin oynuyoruz sonuçlar ortada.ALLAH aşkına bi fenev maçından önce bu maç bizim olacak, hemde farklı alacaz demiyen biri var mı?

Bjk maçlarında yapıyoruz bunu sakin oynuyoruz sonuçlar ortada.ALLAH aşkına bi fenev maçından önce bu maç bizim olacak, hemde farklı alacaz demiyen biri var mı?

Niye diyoruz.icimizde cünkü hep bir intikam hevesi var,ya bugün olur, yabugün tutarsa diye düsünüp duruyoruzda ondan öyle diyoruz.yoksa gercekten inandigimizdan falan degil

Yapamıyoruz evet. Kadıköy'deki maçta şartmıydı Arda'nın maç başlamadan Baroni'yle dalaşıp ortamı germesi, Keita'nın maçın en kritik anında Carlos'a yumruk atıp takımını eksik bırakması. Bugünkü maçta takımda genel anlamda bir panik havası var. Giovani, Neill ve birazda Sabri hariç takımda doğru dürüst top oynayan yok.

Nerdeyse 30 oldum ve bu yaşa kadar yemin ederim 1 tane gönül rahatlığıyla fener maçı izleyemedim,sanırım izleyemeyeceğimde.Maçın başındaki pozisyonu BARCA ya MANU YA JUVE ye yani ne kadar kafa takım varsa onlara karşı bulsak atardık ama bu şerefsizlere olunca olmuyor olmuyor olmuyor

Söyleyecek laf bulamiyorum artik.Eminim futbolcular simdi rejeneraasyon mi bilmem ne ahfasf uykusuna yatmistir. Ben ise hala sinirden monitöre kafa atacak durumdayim

Geri
Üst Alt