TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Ayrica feneri tam baski altina aldigimiz zaman Alexe su sisesi firlatan ve herseyin icine eden o herife de yaziklar olsun.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Bu maçta 1 puanla ayrılsaydık son dakikada Keita'nın füzesinde Volkan'ın kolu uzamasaydı ve maç beraber bitseydi çok iyi olurdu.

Bu maçta 1 puanla ayrılsaydık son dakikada Keita'nın füzesinde Volkan'ın kolu uzamasaydı ve maç beraber bitseydi çok iyi olurdu.

Beraberlige sevinecek duruma geldik. Yaziklar olsun böyle futbolculara be:mad:

Artık önümüze bakmak gerekir...

Haftaya daha önemli bir maç bizi bekliyor...

Silkelenin...

Artık yas tutacak halimiz yok...

Giden gitti...

Niye diyoruz.icimizde cünkü hep bir intikam hevesi var,ya bugün olur, yabugün tutarsa diye düsünüp duruyoruzda ondan öyle diyoruz.yoksa gercekten inandigimizdan falan degil

İşte o intikam hevesi takımda ki oyuncularda da var.Şimdi yabancılar ne intikamı alacak diyebilirsiniz.Ama adamlara maçın önemini bizden biri Kaptanımız anlatıyor, hep diyoruz ya KONSANTRASYON işte o bugün Leo da gitti,maçta gitti...

Ayrica feneri tam baski altina aldigimiz zaman Alexe su sisesi firlatan ve herseyin icine eden o herife de yaziklar olsun.

Hakikaten ha ! O şisenin atılmasıyla oyun çok soğumuştu. Yazıklar olsun o şişeyi atan adama. Böyle önemli bir maçı seyircisiz oynucaktık aslında. Taraftar zaten destek değil köstek oluyor.

mağlubiyetin sebebi belli.adamlar galatasaray maçına hazırlanıyor taktik mantalite olarak.senin takımın maçtan önce kampa girmiyor.hangi topçu birgece önce ne yapmış belli değil.taktik olarak hiçbir çalışma yok.diyarbakır maçına hangi taktikle çıkıyorsa aynen çıkıyor.derbiye özel bi formation yok.kalende leo ortasahanda mehmet topal mustafa sarp.dizilişinde 3 lü ortasaha olunca.elin oğlu yenip gidiyor

bu bizim kötü oyunumuzu örtmezdi ama:)

vallahi bazen kasımpaşa nın maçlarına bakıyorum,manisa nın falan adamlar resmen bizden iyi pas yapıyo olmaz abi böyle şey bu kadroyla bu kadar kötü futbolu berbat paslaşmaları kabul etmiyorum artık:mad:

bu bizim kötü oyunumuzu örtmezdi ama:)

vallahi bazen kasımpaşa nın maçlarına bakıyorum,manisa nın falan adamlar resmen bizden iyi pas yapıyo olmaz abi böyle şey bu kadroyla bu kadar kötü futbolu berbat paslaşmaları kabul etmiyorum artık:mad:

Vallaha hocam eğer Keita'nın son dakikadaki şutu gol olsaydı ve maç berabere bitseydi en azından saçma sapan başlıklar açılıp Barış Elano'dan iyi oyuncu yapılmazdı.

8yhusl.jpg

Hadi minik kanaryalarım ziyaret saati bitti,yiyin şunu gidin.

Iste bunu anlamak mümkün degil. Onlarin ön liberolari bizimkilerden daha mi iyi?

Yada stoper ve bekler bizimkilerden daha mi iyi?

Pas yapmak nedir bilmeyen takim var sanki sahada. Geride topu cevirip duruyorlar, yahu orda degil rakibin yari sahasinda cevirsene su topu, kostursana fenerlileri topun pesinden ama nerde.

Maalesef hayal kırıklığı yaşıyorum. Zira çok ümitliydim. Yenildiğimiz maçların hiçbirinde güzel oynadığımızı hatırlamıyorum. Hataları tekrarlamaya devam ediyoruz. Peki bu maçtaki hata neydi? H.Balta neden solbek oynatılıp, Caner solaçıkta kullanılmaz? Arda oynamayacaksa eğer neden Elano orta sahada oyun kurucu olarak oynatılmaz da solaçıkta oynatılır? Neden Keita ve Santos dönüşümlü oynatılır? Gol atmamız gerekirken neden çift santrafora dönmek düşünülmezde Jo oyundan çıkartılır?

Orta sahayı daha maçın başında onlara teslim ettik. M.Topal'lı M.Sarp'lı orta saha ile maç kazanıldığına kim şahit olmuş ? Futbol mahrumu Selçuk tek başına at oynattı orta alanda. Biz ise orta sahada üç pas yapıp bir tane olsun organize atak yapamadık. Bu kadro ile zaten bu mümkün değildi. M.Topal Alex'in üstüne verilmiş, bütün yük M.Sarp'a kalmış. Sarp ayağında top tutacakta oyuna hükmetmeye çalışacağız.Beklerimiz aldığı topları uzun paslarla kanatlarda oynayan oyuncularımıza aktarmaya çalıştılar. Kanat oyuncularımızda zaten sıkı markaja alınmışlar.Böyle olunca oyuna hükmetme şansımız iyice azaldı. Bütün iş Keita'nın şahsi gayretlerine kaldı, o da elinden geleni yaptı ama yetmedi. Kendi evimizde korkak oynadık. Bu futbolla şampiyonluk falan hayal, haketmiyoruzda zaten.

Türkiyede ön libero varmı çok merak ediyorum ?

Türk Milli Takımının ön liberosuna bakıyorum 32 yaşındaki Mehmet Aurelio,bütün Türk ön liberolar kolpa...

Yahu alın bir yabancı ön libero işte niye anlamıyor bizimkiler bunu bir türlü...

adını anmak istemediğim bi tane hain var iyi olarak o kadar belki bi de trabzonlu ceyhun olabilir.

benim bu sezon tek düşüncem 2. yarıdan beri 2. lik yani şampiyonlar ligiYDİ.Son harfleri büyük yazdım çünkü 2. yarının başında o harfleri kullanmıyordun.Dünkü futbol bu sezon için bütün heyecanımı bitirdi.Yenilgi demiyorum futbol umarım ligi en iyi yerde bitiririz.Konu Galatasaray ise her zaman bir umut vardır ama aması bu futbol Galatasaray'lılığımı zedeliyor.Bu sezon bir daha Galatasaray maçı seyredeceğimi hiç sanmıyorum.

Takım bitmiş.hiç iyi top oynamıyor.güven vermiyor.o taraftara yazık.yeri geliyor millet 1 aylık otobüs parasını,evinin pazar parasını verip maça geliyor.öğrenci harçlık biriktirir maça gider vs. örnekler arttırılabilir.peki karşılığı ne?koca bir hiç.Oynayın ölümüne,savaşın sahada yenilin helal olsun diyelim.ama bunlar ne yapıyorlar?ruhsuzca oynuyorlar.dünkü yediğimiz gole bakın,kaçıdıklarımıza bakın.bu kadar basitmidir bir fenev maçı futbolcular için.sadece 3 puandan mı ibarettir bir derbi maçı onlar için?yazık gerçekten çok yazık.ruhsuz oyuncu istemiyoruz bu böle biline...artık yöneyimde bir şeyler yapıp adam gibi ön libero,kaleci,defans alsın.hep forvet almakla şampiyon olunmuyor...

Hep kanatlardan oynadık hiç orta açmadık, Fenerbahçe kanatlarımızın güçlü olduğunu bildiği için diğer maçta olduğu gibi Keita'ya da Gio'ya da 2 adam birden yolladı. Keita sağdan geliyor karşısına hem Santos hem Gökhan çıkıyor fark ettiniz mi?

Panik atak futbolcularla futbol oynanmaz

Sabri

Mustafa Sarp

Mehmet Topal

Servet

Leo Franco

bunlar bizi 4 maçta 3 kere yenen Eskişehirspor da bile oynayamaz.

fenerin bizden tek iyi yanı kanat kalecisi kanat bekleri ve defansın göbeği. Allah aşkına selcuk-topuz ortasahasının topal-sarp tan fazlası nedir. emre-cristian oynasa ve bu şekilde yenilsek anlıyıcam da bu ortasahlarının bıze ustunluk kurmaları ınanın zoruma gıttı.

Panik atak futbolcularla futbol oynanmaz

Sabri

Mustafa Sarp

Mehmet Topal

Servet

Leo Franco

bunlar bizi 4 maçta 3 kere yenen Eskişehirspor da bile oynayamaz.

Şükür ..

Öyle bir katılıyorum ki.

Bizde oynayan bir yerli oyuncunun kalite kriteri nedir çok merak ediyorum.

Kendi gözümüzde büyütüp aşırı duygusal karar veriyoruz.

Geri
Üst Alt