TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Şükür ..

Öyle bir katılıyorum ki.

Bizde oynayan bir yerli oyuncunun kalite kriteri nedir çok merak ediyorum.

Kendi gözümüzde büyütüp aşırı duygusal karar veriyoruz.

al getirin en iyi yerlileri mesut özil-nuri-hamit-gökhan inler-eren derdiyok buyrun

kriter ne diyo bi de sanki çoğu türk futbolcular real madridde barcelonada oynuyo hepsi milli takımda oynuyo işte ne kriteri

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray 0-1 Fenerbahçe | 28 Mart | Maç Sonuc

Bundan sonra hiçbir Fener maçını izlemem.

Sene sonu omurgamız.

------------------------?????????????----------------------------------

_????________Neill-----------------------???????------Hakan Balta------

-------------------------?????????-------------------------------------

--------------Elano------------------------??????-----------------------

Keita-------------------------------------------------Arda---------------

----------------------Baros-----------------------------------------------

tur.

Ben olsam

Bursadan

1)Volkan Şen:Keita alternatifsiz olmadığını görmeli.Hatta kesik bile yiyebilir.Bu çocuk adam yiyor,sürekli koşan teknik bir futbolcu.

2)Bayern'den (Hamit Altıntop):Bonservissiz,ne yapıp edip ikna etmek zorundayız,yabancı sınırlaması kalkmadıkça Topal gider Sakarya topçusu gelir.

3)Ali Turan zaten geldi.

4)Nicolas Burdisso/Diego Godin(2.sinden biri alınmalı 2 side çok kaliteli Servet +Emre+Zan'ı toplasan bir tane stoper etmez.

5)Gökhan İNLER:Gelmez ama bu adam gibi birisine muhtacız.Bunu türevleri Emana,Sisokko(Juve) gibileridir.

6)Sercan Yıldırım:Çok gol kaçırsa da bizim elimizde ki kağnı Jo kadar teknik,19 yaşında Türk bir oyuncudur alınmalıdır.

7)Sinan Bolat:Gelecek vaat eden bir kaleci,Ufuk ile forma yarışı yapar alınmalıdır.

--------------------------Sinan Bolat(Ufuk)-------------------------------------

--Sabri(daha iyi varsa---Neill--------------Godin(Burdisso)----------Hakan Balta---

alınmalı)

-----------------------------Sisokko/İnler----------------------------------------

----------------------Hamit---------------Elano----------------------------------

--Keita(Volkan)-----------------------------------------------------Arda----------

--------------------------------Baros/Sercan--------------------------------------

Ruh mücadele +azim de almak lazım.!!

Ben hayatımda bu kadar ballı bir takım görmedim.

Allahın malı Gerard oldu ya bu maçta ölsemde gam yemem artık.

bir yanlari kalkmis serefsizlerin hala eziksinizve hala no post cocugsunuz

fikrimiz deyismedi hepiniz hala öylesiniz

Amatör kaleci bile Leo Franco'nun yediği o golü yemezdi.Takım zaten basmıyor birde kaleci sorunu ! Hayır en kötü Fener'i bile yenemiyorsak çıkmayın şu Fener maçlarına.Hiçbiri şu maçın önemini bilip, adam gibi asılmıyor.Ben bu ızdırabı çekmek zorunda mıyım ? Yazıklar olsun.

Bizim orta sahada 5-6 tane odun var(agır oldu belki ama harbi harbi hakediyorlar bunu)onlar gıtmedıkce bu takımdan bi cacık olmaz.Ya arkadas bir işe yaramıyorsan pres yap bari de rakibi boz onu bile beceremiyorlar:S Neil'in yarısı olamıyorlar ya yok boyle bir şey.

üç beş gereksiz insana madara oldum resmen. çok yazık.

Sene sonu omurgamız.

------------------------?????????????----------------------------------

_????________Neill-----------------------???????------Hakan Balta------

-------------------------?????????-------------------------------------

--------------Elano------------------------??????-----------------------

Keita-------------------------------------------------Arda---------------

----------------------Baros-----------------------------------------------

tur.

Ben olsam

Bursadan

1)Volkan Şen:Keita alternatifsiz olmadığını görmeli.Hatta kesik bile yiyebilir.Bu çocuk adam yiyor,sürekli koşan teknik bir futbolcu.

2)Bayern'den (Hamit Altıntop):Bonservissiz,ne yapıp edip ikna etmek zorundayız,yabancı sınırlaması kalkmadıkça Topal gider Sakarya topçusu gelir.

3)Ali Turan zaten geldi.

4)Nicolas Burdisso/Diego Godin(2.sinden biri alınmalı 2 side çok kaliteli Servet +Emre+Zan'ı toplasan bir tane stoper etmez.

5)Gökhan İNLER:Gelmez ama bu adam gibi birisine muhtacız.Bunu türevleri Emana,Sisokko(Juve) gibileridir.

6)Sercan Yıldırım:Çok gol kaçırsa da bizim elimizde ki kağnı Jo kadar teknik,19 yaşında Türk bir oyuncudur alınmalıdır.

7)Sinan Bolat:Gelecek vaat eden bir kaleci,Ufuk ile forma yarışı yapar alınmalıdır.

--------------------------Sinan Bolat(Ufuk)-------------------------------------

--Sabri(daha iyi varsa---Neill--------------Godin(Burdisso)----------Hakan Balta---

alınmalı)

-----------------------------Sisokko/İnler----------------------------------------

----------------------Hamit---------------Elano----------------------------------

--Keita(Volkan)-----------------------------------------------------Arda----------

--------------------------------Baros/Sercan--------------------------------------

Ruh mücadele +azim de almak lazım.!!

Güzel yazmışsın. Ama Sol beke ne yapıp ne edip Marsilya'nın Nijeryalı süper sol beki Taiwo alınmalı.Sağ bekte bence L. Neill oynamalı. Kale konusunda hem fikiriz. Milli kaleciler bizen çıkmalı. Orta sahada 2010 Dünya Kupasından sonra Elano satılmalı onun yerine Hamit Altıntop bedavaya alınıp oraya cuk otutturulmalı.(Adam çok yönlü heryerde oynar). Orta Sahaya genç top yapan, özgüveni olan isimler alınmalı,ama alınırken ince eleyip sık dokumalı. Bize zaten orta saha lazım.

Güzel yazmışsın. Ama Sol beke ne yapıp ne edip Marsilya'nın Nijeryalı süper sol beki Taiwo alınmalı.Sağ bekte bence L. Neill oynamalı. Kale konusunda hem fikiriz. Milli kaleciler bizen çıkmalı. Orta sahada 2010 Dünya Kupasından sonra Elano satılmalı onun yerine Hamit Altıntop bedavaya alınıp oraya cuk otutturulmalı.(Adam çok yönlü heryerde oynar). Orta Sahaya genç top yapan, özgüveni olan isimler alınmalı,ama alınırken ince eleyip sık dokumalı. Bize zaten orta saha lazım.

Taiwo'yı nereye alıyon hacı ? :D

İnşallah sene sonu ipi biz göğüsleriz. Gerçekten güzel bir kapak takmak lazım artık bunlara.

Parayı veren düdüğü çalar mantığı işlemiyor maalesef.

Bunca yıldız keyfine mi geldi ? Rijkaard olduktan sonra, birazda parayı gördükten sonra ve Şampiyonlar ligine katıldıktan sonra hiçbirşey imkansız değil. Marsilya katılamazsa bize gelme ihtimali var. Ama bu benim düşüncem, belki gündemde bile değildir bu adam.:)

Bunca yıldız keyfine mi geldi ? Rijkaard olduktan sonra, birazda parayı gördükten sonra ve Şampiyonlar ligine katıldıktan sonra hiçbirşey imkansız değil. Marsilya katılamazsa bize gelme ihtimali var. Ama bu benim düşüncem, belki gündemde bile değildir bu adam.:)

Neyse anlaşamayacaz :D

Türkiye'ye gelmeyecek bazı oyuncular vardır bence Taiwo'da öyle bu benim görüşüm.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 27.Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 28 Mart |19.00| Bekli

leo

sabri emre servet caner

neill

barış ayhan

keita arda

jo

keşke neill bu pozisyonda daha önce denenmiş olsaydı,mehmet in 2 yıldır kendisine bağlanan ümitleri boşa çıkarması nedeniyle en sorunlu bölgemiz ve neill in daha önceki takımlarında bu mevkide başarıyla oynamışlığı var.servet-emre son şampiyonluğun başarılı tandemi idi,yine güvenirim şahsen.hakan oynamayacak gibi,canere güvenim tam.ayhan ı son oynadığı maçlarda eski formuna yakın gördüm,formda bir ayhan bu takımın en iyi orta saha oyuncusudur.barışı hiç tutmam ama ayhan ve neill i diğerlerine göre daha iyi tamamlar...elano konusuna girmek istemiyorum burada,yalnız en kötü maçlarından biri FB maçı idi,duruma göre sonradan girebilir,belki fizik olarak iyi olunca birşeyler yapar...

böyle demişim 23 ünde,kadro yazmam pek...haklı çıktım filan diye değilde,yine orta sahadan bahsetmek gerekiyor,sezon başından beri olduğu gibi;esas mevkisi orta sahanın ortası olan oyunculardan sakat ve cezalı kimse yok ama defansın en iyi adamını orda görmek isteyenler çoktu benim gibi.bu da yönetimin değil ama FR ın transfer fiyaskosudur bence (orta sahaya oyuncu istiyorum dese,bu yönetim olmaz demezdi,2 tane bile alırdı)...dün kadro açıklanınca iyi bir oyun oynayabileceğimize dair umudum tamamen sıfırlandı,kazanırsak ancak şansa veya keita nın filan şahsi becerisine bağlı olacaktı...rakibin orta sahasında christian-emre-deniz sakat olunca 4. ve 5. seçenek durumunda olan 2 kazma oynuyor ve biz daha çıkarılan kadro ile böyle bir rakibe peşin olarak o bölgeyi teslim ediyoruz.biraz top yapabilen her takımın FB yi perişan ettiğini herkes görmüş durumda oysa...FR,türkiyeye gelişine pek ihtimal vermediğim,müthiş bir kariyere sahipti,yeri geldiğinde çok güzel felsefe yapıyor,elhak!,ama TD olarak bir icraatını göremedik,benimde futbolculuğundan beri hayranı olduğum futbol adamının...sistem filan demeyin;ne sistemi?seneye silbaştan yapılacak kadar zavallı bir orta saha oyuncu topluluğundan bahsediyoruz (orta saha organizasyonu her sistem için temeldir zira)...aslında takımı bozan neill ve keita!..bu ikisini çıkarın,çok daha uyumlu,homojen bir kadro çıkar ortaya!...diğerleri kalite-katkı-mantalite olarak birbirine çok yakın,ligden düşürmezler takımı nasıl olsa....neill ve keita bu takıma çok çok fazla ve yazık oluyor adamlara...

Bundan sonra hiçbir Fener maçını izlemem.

hadi kadıköyü geçtim orda maç izlerken ne zaman yeriz diye izliyorum samiyende de 0 0 bitermi diye izlemeye başladım selçuk malı 4 kere vuruyor wedo 2 kere 30 metreden deniyor şansını bizimkiler hakan şükürden beri kaleciyi geçse pas atma derdindeler sonra korner oluyor saçma sapan anadolu takımına bile kafa golu olmaz mı bi takımın ya hiç hatırlamıyrum şöyle kornerden gelen topa gelişine bi vole ya da zınk diye koyduğumuz kafa golu bilmiyorum heralde ardanın bi çarpıp ite kaka golu vardı herkese çarptıktan sonra çizgi üzerindeki topu defans kendi üst ağlarına taktı samiyendeki maçta sonra elanoyu city de izlerken 40 metreden frikik olurdu geçerdi topun başına millet penaltı gibi heyecanlanırdı şimdi penaltıları kullandırmıyoruz havasından mıdır suyundan mıdır nedir ama bu işte bi terslik var ve hiç düzeleceğe de benzemiyor

Geri
Üst Alt