TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | 4 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Fenerbahçe - Kayserispor | 4 Nisan | 19.00

Onları durdursan ne olacak?Sen pozisyona dahi giremiyorsun.Fenerbahçe ancak şans eseri kazanabilir bu maçı.

ne oldu dostum? şans eseri mi aldık bu maçı yoksa oynayarak mı sence? =) ayrıca biz her yendiğimizde şans oluyor zaten.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | 4 Nisan | Maç Sonuc

ilk gol ofsaytmis

tabi o kadar agladilar zirladilar

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | 4 Nisan | Maç Sonuc

Şu Lugano keşke bizde olsa ya şimdi düşünüyorumda defans hatalarımız yüzünden kaybettiğimiz puanları...

Neill-Lugano ikilisi gol yemezdik yemin ediyorum

Adamlar 8 milyon €'a stoper alıyorlar tabi gol yemezler

Lugano eğer bizde olsaydı daha iyi değil daha kötü olurduk.Bir maç oynasa 2 maç ceza alırdı.Tam layık olduğu ve eksiksiz oynayabileceği takımda oynuyor şuan.Aynı şey EB içinde geçerli.Adamların dokunulmazlığı ve kart görmeme garantileri var FB de oynadıkları için.

Şu Lugano keşke bizde olsa ya şimdi düşünüyorumda defans hatalarımız yüzünden kaybettiğimiz puanları...

Neill-Lugano ikilisi gol yemezdik yemin ediyorum

Adamlar 8 milyon €'a stoper alıyorlar tabi gol yemezler

Adam geçen yaz bonservisi elinde yedi cihanı gezdi klüp bulamadı sonra fenere döndü bizde seyrettik! Haldun üstünel zan yerine luganoyu almalıydı...

Arkadaslar. Bizim Sorunumuz ilk etapta Önlibero sonra Stoper..

sahte kabadayı emroş'u oyundan ihraç eden yürekli hakeme ödül olarak dünya kupasında final yönetmesini hediye etmek lazım.Bununla fenerasyona ilgilensin.

Hakem yardım etti ama kasyeride hiçbir istek yoktu maçı almak için.

bunlarin geri kalan maclarini biri yazabilirmi

Bjk, Trabzon, Ankaragücü, Kasımpaşa, Ankaraspor, Eskişehir

Fikstür sırasına göre yazmadım ama haftaya Ankaraspor'dan dolayı bay geçiyorlar.

Fenerbahçe - Beşiktaş Berabare

Kasımpaşa - Fenerbahçe Yenilgi

Fenerbahçe - Eskişehirspor Yenilgi

Ankaragücü - Fenerbahçe Berabere

Fenerbahçe - Trabzonspor Berabere

Not:Tablo Fenerbahçe'ye göre düzenlenmiştir. Yani 64 puan ile bitirecekler ligi.

1 Dvdye koymuş federasyona yollamışlar hakem hatalarını... Hepsi de puan kaybına fazla tesir etmeyen hatalar.. Ya pekiii Fenarbahçeye yapılan hakem kıyakları: Taşınabilir 150 gb lık bir hard disk anca alır.. Yazık..

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | 4 Nisan | İkinci Ya

Bunca yıldır bu futbol ligini seyrederim. Bunca zamanlık tecrübelerime dayanarak şunu diyebilirim; Fenerbahçe'yi hangi pozisyonda hangi durumda olursa olsun asla küçümseyip yabana atmayacaksın. Kuyunun dibindeyken bile bir şekilde çıkmasını bilebilen bir camia. En berbat durumdayken düzlüğe çıkmasını iyi biliyorlar. Fenerbahçe, Bursa'nın 6 puan gerisinde lig 4.sü olduğunda, taraftarı isyanlara girdiğinde bile şampiyonluğun en büyük favorisi olarak görüyordum

Bu dediğini Galatasaray yapar bunlar değil..Galatasaray biraz doğru yönetilse bunlar acınacak hale düşerler.Fenerin en iyi hali bu..Stadı,parası,şerefsiz medya ve hakem yardımıyla hatta bizim yaşadığımız sakatlıkların ondabirini yaşamıyor ve şansa attığı goller..

Bizim takımın bu oyunla ,oyuncu kadrosuyla,hakemlerle,sakatlıklarıyla,şanşsızlıklarıyla buraya kadar gelmesi mucizedir..

.

Bakın avrupadan ilk kupalarını alacaklardı.Sapı girdi bir taraflarına.Neden bünye kabul etmiyor.

Bu işler sadece parayla olmaz.Ülker gelir bedavadan euroligte oynar,Valeybolda Zenginin biri çıkar ne altyapı ne bir başarı varken basar milyonları takım kurar ondan sonra kendilerini başarılı zannederler.

Bunları sırf Galatasaray spor klübünü yani diğer branşları kendisine öğreten klübü sadece paralarıyla geçmek için yaparlar.Özellikle Galatasarayın avrupadaki başarılarının acısını hafifletmek için parayla başarı için her yol mübah zinniyetine bürünmüşlerdir.

Arkadaslar. Bizim Sorunumuz ilk etapta Önlibero sonra Stoper..

Abi öylede Trabzonspor maçında yediğimiz golü biliyorsun bence hem ön libero hem stoper sorunumuz var bize canavar bir adam lazım Lugano gibi...

Bu adamın geçen yaz bonservisi elindeymiş niye almamışız anlamıyorum yıllık 4.5 milyon € versen buna değer...

Şu mehmet özsöz müdür ne Allahın cezasıdır bu adam birinin akrabası falan mı forumdan.. Banlasanıza şu adamı forumun huzurunu kaçırıyor..

Emre Belözoğluda tam çakal ya kendini nasıl yere atıyor üçkağıtçı inek bağırıyor birde hakeme adam kart gösteremiyor korkusundan ya

Geri
Üst Alt