TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | 4 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | 4 Nisan | Maç Sonuc

Beni düşündüren şey ikili avrejda adamlardan gerideyiz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Fenerbahçe 2-0 Kayserispor | 4 Nisan | Maç Sonuc

Galatasaray lige havlu atarsa zaten o maçları kazanacak moral motivasyonu olmaz, seri mağlubiyetler alır. Yani bugünün konusu değil o maç.

Ama şu 3 maçı alır 3 te 3 yaparsak, o maçta liderliği ele geçirme maçına çıkarız, o neredeyse kesin gibi. Dolayısıyla odaklanmamız gereken durum bu.

Artık lige maç maç bakmak gerek.

Sistem falan hikaye bence.

Karşı takıma ters gelen oyunu oynamalıyız.

Şampiyon olduktan sonra sistem yapılır.

Ama sistem yapıcaz diye 4. falan olursak yazık.

Her sene öyle değil mi zaten? :o

2006 da Allahdan denizli yetişti imdadımıza yoksa aynı puanla bitirdigimiz halde adamlar sampiyon olacaktı bu çok koyardı işte:D denizlispora ve mustafa keçeliye sevgilerle:D:D

Öncelikle Fenerbahçe-Kayserispor maçında seyirciyi övmek lazım. İnanılmaz bir hava yaratıyorlar, baskı yaratıyorlar. Futbolcularda hakemin üstüne gelerek seyirciyi arkasına alıp ona da baskı uyguluyorlar. Bu etik veya değil bilmiyorum ama bana göre mantıklı. Her takım bunu yapabilir...

Güiza sakatlandıktan sonra Gökhan Ünal oyuna girdi ve bu değişiklikle anladık ki Semih-Daum arasında ciddi anlamda bir sıkıntı var. Açıkçası artık Semih'in Fenerbahçe'den ayrılacağını düşünüyorum. Nereye gider ne yapar bilemeyiz ama kaliteli golcü olduğuna şüphe yok.

Kısaca maça bakarsak aslında konuşulacak pek bişey yok. Baştan sona Fenerbahçe'nin elinde giden bir maç oldu. Kayserispor diri oyununu ve heyecanını kaybetmiş. Bunun sebebi olarak Tolunay hocayı görüyorum. Sezon sonu gidecek olması sanki bezdirmiş onu. Maç sonunda röportajda da hakem hakkında soru sorulduğunda gayet bezgince cevap verdi. Ne yordu onu bu kadar hala aklım ermiş değil. Sezon sonu için bir dipnotu da ekleyelim. Kayserispor Şota'ya teklif götürmüş. Az Alkmaar'da antrenörlük yapıyor şuan, herhalde büyük ihtimal anlaşacaklardır.

Maç Notları :

Hakemler: Yunus Yıldırım, Adil Sinem, Ekrem Kan

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer, Alex, Güiza (Dk. 28 Gökhan Ünal)

Kayserispor: Souleymanou, Hakan, Serdar, Aydın, Toledo, Abdullah, Shawky, Saidou, Mehmet Eren, Troisi, Makakula

Sofistike Sportive: Kaybolan heyecan ! { FB - Kayseri}

fenerden bu kadar tırsan evrende tek takımız heralde.edirneden öteye geçdinmi fener,i Galatasarayın oyuncusu sananmı,türkiye dışında tarihlerinin olmadığını itiraf edenlermi,kurada gruplarına düşen takımların oturma organlarıyla gülmesimi.ne ararsan var.yenme durumundada biz üstün olsaydık onlara karşı zaten.tutunacakları hiç bir dalları kalmayacakmış.dolayısıyla türk futbolunda izlenme diye birşey olmazdı.gelip gidip feneri tokatla aralara avrupa kupası serpiştir.böyle olsa fenerin taraftarının az olacağından ziyade maçlarda hiç ilgi çekmezdi.dolayısıyla bu izlenme üzerinden büyük gelir getirenlerde getiremezlerdi.bu bir ilahi dengemi yoksa ticari bir dengemi acep:D:D

Ardasız gaatasaray acısız çiğköfteye benzer.bence yarın sivas 1 puan alır sizden.

Kayserispor oyuncuları yerdeyken devama eden pozisyonu az önce gördüm ve hepsine yazıklar olsun diyorum.Ey kayserispor oyuncuları sizede yazıklar olsun.Hadi Gökhan karektersiz adam onu biliyoruz.Ya hekeme ne demeli..o pozisyonu nasıl devam ettirir nasıl düdüğü çalıp oyunu durdurmaz cidden inanılıe gibi değil...Alex, efendi diyorlarya sinsi karektersize nasılda hala topa müdahale etmeye çalışıyor..

ne alakası var ya (fener bile bjkının 100.yılında saldı maçı 2-0 yenildiler hatta mac sonu gazeteler fenerbahcenin mutlu oldugu maglubiyet diye mansetler attılar sırf besiktasla kapısıyoruz diye)sadece varsayım yapıyorum diyelimki öyle bir hale geldi lig bursayı yenersek mtlu olacakmısın öbür tarafta ezikler sampiyonlugu kutlamaya hazırlanırken . neyse insallah boyle bir durum olmayacak sivasıda yenecegiz diyarıda sampiyon olacagız

Renktaş benim takıldığım nokta eğer biz şampiyon olamıyorsak kimin şampiyon olduğunun ne önemi var ister fener olsun ister tepecikspor bu herifler sırf bunları kendimize rakip olarak gördüğümüz için ayaktalar hala diğer anadolu takımlarına nekadar ilgi gösteriyorsak bunlarada okadar ilgi göstermeliyiz ben böyle düşünüyorum.Dediğin gibi şu 2 maçı kazanalım bende büyük ihtimalle şampiyon olacağmızı düşünüyorum.

Kayserispor oyuncuları yerdeyken devama eden pozisyonu az önce gördüm ve hepsine yazıklar olsun diyorum.Ey kayserispor oyuncuları sizede yazıklar olsun.Hadi Gökhan karektersiz adam onu biliyoruz.Ya hekeme ne demeli..o pozisyonu nasıl devam ettirir nasıl düdüğü çalıp oyunu durdurmaz cidden inanılıe gibi değil...Alex, efendi diyorlarya sinsi karektersize nasılda hala topa müdahale etmeye çalışıyor..

bende görünce çok şaşırdım ya eyrde iki tane kayserili oyuncu yatıo adamlar topu kapmaya çalışıyor utanmasalar gol atcaklardıki kayseriler durdurmasalardı atarlar birde sevinirlerdi şerefsizler.bide alexe adam gibi adam derler . herif sinsinin karaktersizin teki.

Yarın olası puan kaybı bizi 3. veya 4. yapar bu nedenle yarınki maçı mutlaka kazanmalıyız.

Puan kaybı durumunda Bursa maçının bizim açımızdan bir önemi kalmayacağını düşünüyorum.

2004 yılında medyanın gazına gelip Trabzonu yenip Febeyi şampiyon yapmıştık,(durduk yere Trabzonun düşmanlığını kazandık, adamlar bizim maçlarda varlarını yoklarını ortaya kouyorlar)

Muhtemelen böyle bir durumda yine Azize ve medya Galatasarayın Bursa maçı kazanması için kampanya başlatacak hatta Mhk bile buna destek verecektir.

Tekrar aynı hataya düşmeden,Yarinki maçta puan kaybedersek Bursaya maçı vermeliyiz.

su ofsayt pozisyonuna bu kadar takilmak anlamsiz. fenerbahce gayet istekli, baskili, hirsli top oynadi. gecen haftaki mactan sonra ofsayt tartismasi yapilmasi daha da garip. oluyor iste, bu hatalari galatasaray lehine de, fenerbahce lehine de, denizli lehine de yapiyor hakemler.

fenerbahce sezonun ikinci yarisinin basinda da boyle oynuyordu, o zaman hem sakatlik hem de diyarbakir ve manisa macinda yasanan, oynanilan oyuna tekabul etmeyen skorlar ister istemez takimi tedirgin etmis, emre, cristian, lugano, mehmet, ve ozer'in ard arda sakatlanmalari nerdeyse havlu attiriyordu takima. artik toparlanmislar. besiktasla final oynayacaklar, kazanirlarsa ilk ikide bitirmeyi garantilerler kanimca, ki benim fenerbahceli olarak zaten en cok ilgilendigim sampiyonlar ligine katilmak. bu arada fenerbahce - besiktas macinin dort sezon onceki 3-4 luk maci andiracagini, muthis bir mucadele seyredecegimizi dusunuyorum.

Yarın olası puan kaybı bizi 3. veya 4. yapar bu nedenle yarınki maçı mutlaka kazanmalıyız.

Puan kaybı durumunda Bursa maçının bizim açımızdan bir önemi kalmayacağını düşünüyorum.

2004 yılında medyanın gazına gelip Trabzonu yenip Febeyi şampiyon yapmıştık,(durduk yere Trabzonun düşmanlığını kazandık, adamlar bizim maçlarda varlarını yoklarını ortaya kouyorlar)

Muhtemelen böyle bir durumda yine Azize ve medya Galatasarayın Bursa maçı kazanması için kampanya başlatacak hatta Mhk bile buna destek verecektir.

Tekrar aynı hataya düşmeden,Yarinki maçta puan kaybedersek Bursaya maçı vermeliyiz.

Ya arkadaşlar rica ediyorum allah aşkına şampiyon olamicaksak bursaya maçı vermeliyiz demeyin artık bırakın fenere giden bir şampiyonluk olsun bundan sonraki 10 yıl boyunca bunların diline sakız olmaktansa şampiyon olmalarını yeğlerim.

Ya arkadaşlar rica ediyorum allah aşkına şampiyon olamicaksak bursaya maçı vermeliyiz demeyin artık bırakın fenere giden bir şampiyonluk olsun bundan sonraki 10 yıl boyunca bunların diline sakız olmaktansa şampiyon olmalarını yeğlerim.

Febe maçlarında ölü gibi oynuyor Trabzon, normalde bizden daha fazla düşmandılar Febeye ama, 2004 deki maçtan sonra trabzon bize düşman oldu,her maç köpek gibi oynuyorlar. Bursayı yenip gerksiz düşman yaratmaya gerek yok.

ne sakızı olacagız renkdas ya sanki onlar öyle bir durumda olsa yenecekler pehhh

ne sakızı olacagız renkdas ya sanki onlar öyle bir durumda olsa yenecekler pehhh

Ne güzel demişsin onlar tabiki yatcak biz şampiyon olmiyalım diye verecekler maçı ama biz vermemeliyiz o maçı vermeyerek onlardan farklı olduğumuzu defalarca gösterdiğimiz gibi tekrar gösterelim.

Geri
Üst Alt