TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

"Bursa'ya yatacaklar" diye fenerliler gaz vermeye başlar yakında. Lütfen gaza gelmeyelim. İsteyen istediğini desin. Abuk subuk takımlara puanlar saçan Galatasaray'ın, Bursa'yı yenip fenerin önünü açmasını istemiyorum. Kimse de Galatasaraylılığımı sorgulamasın lütfen. Bursa'yı yenecek halimiz olsa önce fenerin beş attığı sivası yenerdik. Bursa, feneri de bjkyi de İstanbul'da 3 atarak yendi. Sami Yen'de bizi de yenerlerse hem belki futbolcularımız utanır, yöneticilerimiz ders alır.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Hey gidi koskoca taraftarımız hey ...

Ne hallere düşmüşüz haberimiz yok.

Bursa'ya yatmaktan bahsediliyor.

Her türlü görüşe açığız ama bu kadar değil.

Lütfen o Bursa'ya yatmaktan bahsedenler haddinizi bilin !

yatma degil arkadasım macı salma ve bursanın kazanmasını sağlama aynı durumda fb olsa sanki yenecekmiydi bursayı bırakın allah askına adamlar bjkınn 100.yılında saldılar maçı 2 0 kaybettiler gazeteler manset attı fb nin mutlu oldugu maglubiyet die sırf sekiztaş bizle kapısıyor sampiyon olmayalım die mutlu oldular.ben ezikbahceyi sampiyon yapacaksam bursayı yenip bursaya maglup olmayı isterim tabiki ne var bunda bursa kim hem ezeli rakibimizmi.bunun etikle falan alakası yok

bursaya yatmaktan bahsedenler var ya.sanki bursayı yenebilecek kapasitede bir takımızda.yahu güldürüyorsunuz akşam akşam

Emin misin ?

İyi düşün ben illallah dedim kardeşim maç içerisinde görmedin mi frank rijkard ın arkasından saldıran şörüklü insanları kamera gösterince birden sivas günlerim ove o insanlar gözümde canlandı.

Hepsi kötü olamaz ama o maça gidenlerin emin ol kimler olduğunu senden çok iyi biliyorum.

Maçla alakası bu . Çirkeflik

Ya yine adamlar laf etmiştir en fazla küfür etmiştir. İstanbul' un hayvanlarına ne demeli Gerets' in alnını yaranlara

38 yaşında olsa noluyo adam ölüyo mu? Git Milan2ın maçlarını izle adamların yaş ortalaması 31 kafaya oynuyolar. 38'lik Seedorf'u kurtarıcı olarak sahaya sokuyolar. Kral bu Jo Santos'a falan pabucu bağlatır sana söyliym.

Futbolu bilmeyişin bir kanat adamıyla santraforu kıyaslamandan anlaşılıyor. Neymiş efendim? Kral Santos'a pabuç bağlatırmış. :rolleyes:

bursaya yatmaktan bahsedenler var ya.sanki bursayı yenebilecek kapasitede bir takımızda.yahu güldürüyorsunuz akşam akşam

Bu ligde bir takımın diğerini yenmesi için kapasite gerekli değil. O gün şansı yanında olan gününde olan takım yeniyor. İngiltere Championship' e döndü bu lig.

Zaman durdu burda,

Arayışlar içinde zalimler

Yüreksizler ordusu içinde kaybolan asi ruh

Ne olur geri gel

gecen sene kayserispor!a 90. dk de yedik

gecen sene Ankaraspor!a 90. dk' de yedik

Bu sene Belediye'ye 90. dk de yedik

Atletico'ya 90. dk

Sivas 90.dk

Maçın hiçbir dakikasında gol yiyeceğimizden şüphe etmedim. 80 veya 90 farketmez. Golü yememek için hiçbir şey yapamadık. Golü daha önce yeseydik 2. yi de yerdik onu da söyleyim. Allahtan son dakikada yedik.

Tarih Bunu unutmaz Şerefsizler Cimbombom Şampiyon olamazsın demek... Gün gelir O tezahüratı Bi tarafınıza yediririz...

7 milyon pounda 1 gol atamayan gio,mu kalmalı.kalırsada geçliğinin hatrına.diğer dediklerine katılıyorum.

Ben Gio'dan ümitliyim hocam kötünün iyisi diyeyim en azından.

7 milyon pounda 1 gol atamayan gio,mu kalmalı.kalırsada geçliğinin hatrına.diğer dediklerine katılıyorum.

Bir kanat oyuncusundan beklenitlerin farklı olmalı. Adam çok yetenekli ve uyum sürecini aştığından beri harika oynuyor.

yatma degil arkadasım macı salma ve bursanın kazanmasını sağlama aynı durumda fb olsa sanki yenecekmiydi bursayı bırakın allah askına adamlar bjkınn 100.yılında saldılar maçı 2 0 kaybettiler gazeteler manset attı fb nin mutlu oldugu maglubiyet die sırf sekiztaş bizle kapısıyor sampiyon olmayalım die mutlu oldular.ben ezikbahceyi sampiyon yapacaksam bursayı yenip bursaya maglup olmayı isterim tabiki ne var bunda bursa kim hem ezeli rakibimizmi.bunun etikle falan alakası yok

geçen sene fenerin şampiyonluk şansı bitmişken inönüde bjkyi yendi saçma saçma konuşmayın ya. ayrıca adamlar konyaya bıraksaydı maçı denizli düşüyodu çıktılar çatır çatır yendiler. ufak takımların işi bu ufak hesaplar bize yakışmaz. zaten bursa bizi normal şartlarda da tokatlar ama mücadele etmeliyiz, yıllarca konuşulcak dillere sakız olcak bi mağlubiyet istemiyorum sami yende.

Yok abi harcayacaksın 50 milyon euro alcan yabancı stoper orta saha.Gücünün yettiğinin en iyisini getiriceksin.İyi futbol iyi oyuncularla oynanır.Yoksa tansiyon hastası olcaz.

Ya yine adamlar laf etmiştir en fazla küfür etmiştir. İstanbul' un hayvanlarına ne demeli Gerets' in alnını yaranlara

Neden savunuyorsunki o insanları

1. sen sivaslı mısın?

2. Bilmiyorsan neden mantıksızca savunuyorsun.

3. dediğim görüntüleri izledinmi ?

Geretse taş atanlar olayında atanın sivaslı olduğunu ima etmek istemiyorum :)

Bence bunun konuyla alakası yok.

ahhhhhhh ahhhh su parasizligin gözü kör olsun,param olacakti, gidip polat baskana "al baskan su sözde Topculari hepsini kapinin önüne koy sifir dan takim yap,hepsini,A'dan Z'ye

insallah bir gün galatasaray da Kisilikli,birazcik da olsa taraftari düsünen futbolcu görürüm,olur ki burayi okuyan su an kadromuzda olan bir oyuncumuz varsa,size sesleniyorum hicbiriniz o kutsal formayi haketmiyorsunuz,sanmayin ki taraftar bu takimi sizin icin destekliyor bizim askimiz parcali formaya sizin gibi "Futbolculara" degil! TACSIZ KRAAAAALLL METIN OKTAAAY TEK ASKIYDI GALATASARAY,sizin yüzünüzden rahmetli BÜYÜK FUTBOLCUNUN kemikleri sizliyor,utanin be!!

Arkadaşlar birbirinize saygılı davranın Galatasaray yenmiş yada yenilmiş bize birşey kazandırmaz kaybettirmez. o yüzden ikili görüşmelerde sakin olalım.

demekki transferde yıldızları getirmekle olmuyomuş bu iş doğru yerlere doğru transferleri yapmakla olur bu iş ön libero en başta geliyor

geçen sene fenerin şampiyonluk şansı bitmişken inönüde bjkyi yendi saçma saçma konuşmayın ya. ayrıca adamlar konyaya bıraksaydı maçı denizli düşüyodu çıktılar çatır çatır yendiler. ufak takımların işi bu ufak hesaplar bize yakışmaz. zaten bursa bizi normal şartlarda da tokatlar ama mücadele etmeliyiz, yıllarca konuşulcak dillere sakız olcak bi mağlubiyet istemiyorum sami yende.

bjk sivasla kapısıyodu bizle kapıssaydılar gorurdum ben yeniyolarmı yeniliyolarmı

Geri
Üst Alt