TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor - Galatasaray | 5 Nisan | 20.00

keşke sağ bekte de emre oynasaydı tam uyumlu olurdu

Yazık yahu Ufuk'u Emre Çolak'ı kazanacağımıza iyice kaybediyoruz. Çok şaşırdım açıkçası bu kadroya. Umarım istediğimizi alırız. En çok üzüldüğüm nokta Ufuk'un oynamaması oldu :(

bnm tek korkum bu macta hadi kazandık diyelim ole veya boyle.Kazanan kadro bozulmaz deyipte haftaya samiyende aynı bu kadroyla cıkıyomuşuz bide sen o zaman gor şamatayı:D:D

Sadece laf olsun diye eleştirmek bu işte. Arda sakat , Baros ve Caner cezalı Jo ve Elano da hafta içi sakatlıklarından dolayı doğru dürüst çalışamadılar. Getirilebiecek tek eleştiri Emre Çolak olabilir. Başka da yok. Laf olsun torba dolsun. Her türlü yener bu kadro Sivas'ı

Maça gitmesem mi verem olurum heralde yaw kimden medet umacaz şuraya bak.. :mad: Gerçi medet umduklarımız geçen maçlarda umduğumuz gibi çıksa biz bu maçtan medet umacak halde bile olmazdık orası ayrı.. :2_thumbs_up_-_anima

Msarp yerine bir hücumcu daha olsaydı gayet güzel kadro olurdu.Herkes diyor ki nasıl kadro çok hücumcu çıktığımız maçları da biliyoruz hücumcular nazik kibar defansa gelmez pres yapmaz mücadele etmez vb oyunculardan kurulu olduğu için deplasmanda galip gelemiyorduk suçu da sürekli orta sahaya atıyorduk.

Gerçi takım sivas kötü takım hücumcularla da çıkabilirdik ama deplasmanda doğru düzgün galip gelememişken ve sürekli övdüğümüz hücumcular deplasmanda maç kazandırmazken bu kadroyla şu an için dalga geçmeyelim.

Bizim asıl sorun ön libero veya orta sahadadır bu doğru ama 2.en büyük sorunda kanattaki forvetteki oyuncuların hiçbir zaman geriye gelmemesinde pres yapmamasında mücadele etmemesindeydi.

Bu maçta mücadele edecekler sağ açık sol açık defansa gelecek pres yapacak mücadele edecek faul yapacak hırslı oynayacak.Santos-Keita-Elano-Arda-Jo-Kewell vb varken deplasmanda sanki dağıttık mı ortalığı hayır.

Eğer bu kadro kaybederse eleştiriler zaten olacak ama kazanırsa ve iyi oynarsa takım bundan sonra transfer yaparlarken tek yönlü hücumcu almamaları gerektiğini öğrenirler

M.sarp yerine bir hücumcu olsaydı kadroya hiç bir lafım olmazdı.Çok hücumcuyla da çıksak böyle de çıksak çok da farklı olmuyor zaten

Allahım ya sürpriz kadroya bak biz bu ön liberoların 2sini görmeye tahammül edemzken 4ü birden saha da.. yuhhh.. göz zevkim kaçtı şimdiden.bi de mor giyiyoruz tabi

Kadronun;

Aykut

Sabri - Neill - Emre - Hakan

Mehmet

Mustafa - Ayhan

Barış - Keita - Giovani​

şeklinde olması muhtemel. Maç içerisinde Gio, Barış ve Ayhan arasında yer değişiklikleri olabilir.

4 tane ön libero var la :D

gio yla keita ya yardımcı olcak adamlar savunmadan neil ve sabri:D

Aykut

Mehmet

Mustafa - Ayhan

Barış - Keita - Giovani​

şeklinde olması muhtemel. Maç içerisinde Gio, Barış ve Ayhan arasında yer değişiklikleri olabilir.

Barış sağ açık. Nolamaz :D

o değil de şimdiden acıdım Santos ve Keita ya..

adamların ne önünde ne arkasında oynayacak adam yok :D

arkaya bakıyolar, Ayhan-Sarp-Topal ilerde kimse yok..yazık valla, adamlara topu atacaklar bi şekilde, karşısında 3 Sivaslı, ceza sahasında kimse yok :)

Aykut

Mehmet

Mustafa - Ayhan

Barış - Keita - Giovani​

evet böyle olur bence de..ben yazmaya üşenmiştim saol:)

Ilginc..

Bakalim Rijkaard ne gösterecek Telefona....

* Ulan Kafam öyle karistiki Takim yerine Telefon yazdim.. Aklim Kaydi Rijkaard. Ben 2 Taanesi bile ilk 11 de oynamasi sakincali derken 5 Taanesi birden oynayinca Basim döndü..

Bugün Pas Hatasi, Top Kaybetme Rekoru kiracagiz herhalde.. Rekorlar Kitabimi Macta olacak acaba..? Bir Macta en cok Pas Hatasi Yapan Futbol takimi..

En son kupada Ankaragücü maçına 4 önlibero ile çıkmıştık ve olanlar malum 0-0

bu nasıl bir kadro yahu

Barış'tan başka adam yokmu sağ açıkta oynucak :D

Rijkaardın hoca olmadığını şuan daha iyi anladım.Mutlaka yenmemiz gereken bir maçta adamın sahaya sürdüğü 11 e bak şaka gibi.Nasıl gol atıcaz çok merak ediyorum.Zaten az olan maç izleme isteğimin hepsini götürdün rijkaard sağol.mustafa mehmet ayhan ve barıstan 4 gol bekliyorum maçı 4 0 alırız.

Barış sağdan ortalar, Gio da uçarak kafayla gol atar..Dahiyane..:D

Geri
Üst Alt