TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor - Galatasaray | 5 Nisan | 20.00

fenerle bjk 1 er puan alsınlar nolur Yarabbim bursa puan kaybetmesede olur fenerle bjk puan kaybetsin bizde kazanalım en azından bir umut doğsun ya .

---------franco--------------

sabri---neill---servet---hakan

-----------mustafa--------------

-----------elano---------------

keita-------santos---------arda

------------jo---------------

fenerle bjk 1 er puan alsınlar nolur Yarabbim bursa puan kaybetmesede olur fenerle bjk puan kaybetsin bizde kazanalım en azından bir umut doğsun ya .

Onların kendi aralında maçları var kardeşim. Biz yeter ki elimizdeki maçları kazanalım.

Deplasman maçı,ne olacağı belli olmaz.:o

sivasın eski sivas olacağını sanmıyorum muhsin ertuğral gitti ve mesut bakkal geldi,şimdi o çıt kırıldım takım kesin dinamo gibi 90 dakika koşar ve ikili mücadelelerde ayakta kalır bu da bizim şanssızlığımız olsa gerek ama ben yinede kazanacağımızı düşünüyorum özellikle çimlerini yenileyip sahayı top oynanabilir hale getirdikleri için,bu bizim takımın avantajına olacaktır.

-------------ufuk-------------

sabri---emre g.---servet---hakan

-------------neill--------------

------------ayhan---------------

--------------jo---------------

Ufuk

Sabri - Neill - Servet - H.Balta

M.Sarp

Emre Çolak - Elano

Keita - Jo - Dos Santos/ ikinci yari Harry Kewell ( yetisirse )

Sonuçta kaybedilecek bisey yok..

Ufuk oynayabilir,Rijkaard Leo'yu cezalandırabilir. Emre Güngör'e yaptığı gibi.

Ben inanıyorum bu takım şampiyonluğu kazanabilir.yeterki inanalım taraftar ve futbolcular bütünleşsin.

Onların kendi aralında maçları var kardeşim. Biz yeter ki elimizdeki maçları kazanalım.

her hafta diyoruz bunu hocam 9 da 9 yapalım 8 de 8 yapalım 7 de 7 olmaz en azından onlar bu haftaki maçlarından 1 puan alsalar bide kendi aralarındaki maç berabere bitse şampiyon bile olabiliriz.of of.

Sezon zaten bitti,bari ilk 5e girsek uefaya gideriz yine :rolleyes:

ilk 5e girmek mi :) renkdaş iyimisin 3.ü ve fortis sahibi gidiyor uefa ya.. artı fortis finali fb ts olduguna göre ts 5inci olsa ble final oynadıgı ıcın uefa ya gıdıyor

-------------ufuk-------------

sabri---emre g.---servet---hakan

-------------neill--------------

------------ayhan---------------

--------------jo---------------

aslında neill i sarpın yerine koymak çok mantıklı fener maçında oraya çok laik olduğunu gösterdi o adamı orta sahaya koy yine aynı şekildede oynar zaten ama ayhanın yerine elano daha ii olur gibi.Neill çok iyi olur aslında güzel tespit yapmışın hocam.:icon_twisted:

--------------------Ufuk-------------------------

Sabri---------Emre---------Servet----------Hakan

Gio-----------Neill----------Elano------------Arda

--------------Keita---------Jo-------------------

Sivas kazanmak için elinden geleni yapacaktır. Zor maç bekleyip görücez.

aslında neill i sarpın yerine koymak çok mantıklı fener maçında oraya çok laik olduğunu gösterdi o adamı orta sahaya koy yine aynı şekildede oynar zaten ama ayhanın yerine elano daha ii olur gibi.Neill çok iyi olur aslında güzel tespit yapmışın hocam.:icon_twisted:

herkesin hemfikri böyle olurdu bencede renkdaş.. ayhan ı bende istemem ama bilerek koydum.dün gördümkü istediğin kadar koş pas yapamadıktan sonra hiçbrşey olmuyor. dün bizde en çok koşanlar kimdi CANER SARP ELANO . en çok eleştirilenlerde bunlar deilmiydi. anlayacagın artık pas yapmaktan başka çare yok zaten hucumcular bile savunma yapmıyor bizde. pas pas pas demekten başka çare yok gibi bu takımda.. en azından ayhan dan dun vurmuyor şişrmiyor pas yapsın yeter isterse sürekli yana oynasın bu adamları gördükten sorna kızmıcam

Neill'i orta sahada oynatmak zorunda kalacağımızı hiç düşünmezdim :D

Neill'i orta sahada oynatmak zorunda kalacağımızı hiç düşünmezdim :D

Dusunmen lazımdı aslında:D O kadar cok kendini bilmez,dogru duzgun pas atamayan orta saha adamlarımız varki.. :D

Konusmak istemiyorum :077::077::077:

Aliriz.

herkesin hemfikri böyle olurdu bencede renkdaş.. ayhan ı bende istemem ama bilerek koydum.dün gördümkü istediğin kadar koş pas yapamadıktan sonra hiçbrşey olmuyor. dün bizde en çok koşanlar kimdi CANER SARP ELANO . en çok eleştirilenlerde bunlar deilmiydi. anlayacagın artık pas yapmaktan başka çare yok zaten hucumcular bile savunma yapmıyor bizde. pas pas pas demekten başka çare yok gibi bu takımda.. en azından ayhan dan dun vurmuyor şişrmiyor pas yapsın yeter isterse sürekli yana oynasın bu adamları gördükten sorna kızmıcam

Elano savunmaya katkı yapıyordu ama atağada az da olsa bir katkıda bulunuyordu çuvallasada . en azından sağa sola koşuyor pres yapıyor top sürüyordu . ayhan savunma yapar pas yapar ama atakk yapamaz kanatlardan bindiremez renkdaş o da var.

Geri
Üst Alt