TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor - Galatasaray | 5 Nisan | 20.00

...............Ufuk.(Aykut).............

Sabri.......Emre....Neill....Hakan

...............Topal(Mustafa)................

..........Elano........Barış............

Keita.......................Santos..

...............Jo...................

Barış yerine Ayhan oynamalı.

Adamda her maç kırmızı kart görme tehlikesi var.

Ayhan iyi pres yapıyor.

Yarın olası puan kaybı bizi 3. veya 4. yapar bu nedenle yarınki maçı mutlaka kazanmalıyız.

Puan kaybı durumunda Bursa maçının bizim açımızdan bir önemi kalmayacağını düşünüyorum.

2004 yılında medyanın gazına gelip Trabzonu yenip Febeyi şampiyon yapmıştık,(durduk yere Trabzonun düşmanlığını kazandık, adamlar bizim maçlarda varlarını yoklarını ortaya kouyorlar)

Muhtemelen böyle bir durumda yine Azize ve medya Galatasarayın Bursa maçı kazanması için kampanya başlatacak hatta Mhk bile buna destek verecektir.

Tekrar aynı hataya düşmeden,Yarinki maçta puan kaybedersek Bursaya maçı vermeliyiz.

???????????????????????? bir maç.

Vay halimize vay halimize.Bu maçta da Servetle,M.sarpı oynatırsa maçı izlemicem.Emre güngör ile barış mutlaka oynamalı

rahat yeneriz gibime geliyor,takımıma güveniyorum;)

İnsan keyif falan bırakmadınız. Hiç izlemek istemiyorum bu maçı. İnşallah kazanırız eğer bu maçıda kazanamazsak...

Sadece galibiyet değil, güzel futbol da bekliyorum.

Bu macla ilgili hic bir fikrim yok, mesela neden Pazartesi, ilk 11 nasil olacak, kalede kim oynayacak, stoperde kim oynayacak, Ayhan oynayacak mi, Keita ve Gio normal yerlerinde mi oynayacak, Sivas nasil bir takim, hava kosullari nasil olacak falan filan. Uzun zamandir gordugum en mechul mac olmaya aday. Ve bu maci kazanmak zorundayiz.

İnsan keyif falan bırakmadınız. Hiç izlemek istemiyorum bu maçı. İnşallah kazanırız eğer bu maçıda kazanamazsak...

sefasını sürdük cefasınıda çekiyoruz işte kardeş.. sağlık olsun . henüz herşeyde bitmedi ha:)

Kazanamazsak şampiyonluk falan çok zor.

Fenerbahçe'deki oyuncular gibi koşsalar yeter.

Geçen hafta fbye yenildik bu hafta Sivas'a patlarlar.Ama galip gelmemiz beni hiç sevindirmez geçen haftaki skordan sonra

Saydım, son 11 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve de 5 mağlubiyet almışız. Bu maçı ne seyredesim geliyor ne de foruma yazasım. Futboldan bıktım ulan iki senedir. Rezalete bak ya. Bu maçı yenseniz ne olur yenilseniz ne olur. İki sezondur ömrümü çürüttünüz. Fenere 4 maçta 3 kere yenilmişiz 1 beraberlik almışız. Kupadan elenmişiz, Uefa finali hayal olmuş. Sonra Sivas'ta Neil'i orta sahada deneyecekmiş te bilmem neymiş. Deneme arkadaşım deneme. Ben orta saha zafiyetini devre arası bas bas bağırdım burda. Bunu ben görürken sen göremediysen, deneme artık bu saatten sonra. Bırak önümüzdeki sezon da oynayalım Tobol ile Kazakistan çöllerinde.

Barış yerine Ayhan oynamalı.

Adamda her maç kırmızı kart görme tehlikesi var.

Ayhan iyi pres yapıyor.

Bence Barış oynamalı,hem deplasmanda oynuyoruz hemde barış Alman milli takımına kızgın olduğu için daha hırslı oynayacaktır bu maçta,kendini kanıtlamak için.

Bence Barış oynamalı,hem deplasmanda oynuyoruz hemde barış Alman milli takımına kızgın olduğu için daha hırslı oynayacaktır bu maçta,kendini kanıtlamak için.

Olabilir.

Ayhan'a hiç güvenmiyorum zaten.

Bi presi iyi yapıyor başka hiçbir şey yok.

Top kaptırır.

Ataklarımızı yer.

derbilerin önemini hala anlayamıyan topçularla işimiz zor fbdeki topçular nasıl koşuyolar biraz da ruh işi yabancı futbolcularla işimiz zor ruhu gitti takımın

derbilerin önemini hala anlayamıyan topçularla işimiz zor fbdeki topçular nasıl koşuyolar biraz da ruh işi yabancı futbolcularla işimiz zor ruhu gitti takımın

artık takım ruhunuda geçtim.bir insan hiç değilse sahada onuru için oynar.yabancıda olsa yerlide olsa.ayaklarından ne geliyorsa yapmalılar..........

Kazanırsak bahar var;

Bursa 61

FB 58

GS 56

BJK 56

olur.

Sonraki hafta Fener bay, Bursa puan kaybeder, biz kazanırız, zirve biraz daha yaklaşır birbirine, 62, 61,59, vb.

Sananın kuyruğu bizim Manisa 'yla, Bursa 'nın Antep 'le, FB 'nin de BJK 'yle oynadığı hafta kopar. 2. liği alırsak, sonraki hafta liderlik maçına çıkarız.

Herkes bu gözle baksın önümüzdeki 3 maça.

Kazanamazsak zaten hedeften kopmanın verdiği moral bozukluğuyla seri mağlubiyetler başlar. 4.ncü bitirebilecekmiyiz acaba diye düşünür dururuz.

Kazanırsak bahar var;

Bursa 61

FB 58

GS 56

BJK 56

olur.

Sonraki hafta Fener bay, Bursa puan kaybeder, biz kazanırız, zirve biraz daha yaklaşır birbirine, 62, 61,59, vb.

Sananın kuyruğu bizim Manisa 'yla, Bursa 'nın Antep 'le, FB 'nin de BJK 'yle oynadığı hafta kopar. 2. liği alırsak, sonraki hafta liderlik maçına çıkarız.

Kazanamazsak zaten hedeften kopmanın verdiği moral bozukluğuyla seri mağlubiyetler başlar. 4.ncü bitirebilecekmiyiz acaba diye düşünür dururuz.

Katılıyorum.

Yarın güzel futbol ile net bir galibiyet alırsak önümüz açık.

Diyarbakır maçını içerde kazanırız.

Kazanırsak bahar var;

Bursa 61

FB 58

GS 56

BJK 56

olur.

Bu maçı da kolaya çevirmek elimizde.Ankaraspordan sonra Denizli'de gitti.Yarın Sivas'ı,haftaya da D.Bakır'ı yenersek Manisa'yı kurtarmış olacağız.Manisa rahatlayıp tüm kozunu bizim maçtan 3 gün önce oynayacağı kupa rövanş maçında oynamış olacak.

Geri
Üst Alt