TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor - Galatasaray | 5 Nisan | 20.00

Bu maçı da kolaya çevirmek elimizde.Ankaraspordan sonra Denizli'de gitti.Yarın Sivas'ı,haftaya da D.Bakır'ı yenersek Manisa'yı kurtarmış olacağız.Manisa rahatlayıp tüm kozunu bizim maçtan 3 gün önce oynayacağı kupa rövanş maçında oynamış olacak.

Bunu hiç düşünmemiştim.

Çok iyi.

Eğer dediğin gibi olursa Manisa'dan da galibiyetle dönmemiz kolaylaşır.

şu an için en zor maçımız bursa ve i.b.b gibi gözüküyor

Takımın bu hafta oyun içerisinde 3-4-3 yada 3-5-2 gibi taktikleri deneyeceğine ve süpriz bir 11 çıkacağına dair gözlemler ve haberler var. Nedendir bilmiyorum ama 3 lü savunma ve Neill 'in orta sahada oynaması düşüncesi beni heyecanlandırdı diyebilirim.

Emre - Servet - Hakan Balta

Sabri - Neill - Elano - Ayhan

Keita - Jo - Giovani​

Takımın bu hafta oyun içerisinde 3-4-3 yada 3-5-2 gibi taktikleri deneyeceğine ve süpriz bir 11 çıkacağına dair gözlemler ve haberler var. Nedendir bilmiyorum ama 3 lü savunma ve Neill 'in orta sahada oynaması düşüncesi beni heyecanlandırdı diyebilirim.

Emre - Servet - Hakan Balta

Sabri - Neill - Elano - Ayhan

Keita - Jo - Giovani​

Zannetmiyorum böyle bir 11 ile çıkacağımızı ama RJkaard bu bi bakarsınız bu taktikle Galatasaray'ımız coşar.

Diyarbakır ve Manisa'nın puan kaybetmesiyle Sivas için bu maçın önemi daha da arttı.Bence çok zor maç olucak.

Diyarbakır ve Manisa'nın puan kaybetmesiyle Sivas için bu maçın önemi daha da arttı.Bence çok zor maç olucak.

Sivas bizi yenicek kapasitede takım değil.

Takım olduğumuzu göstermenin zamanı.

Bence biz onlara patlayacağız onlar bize değil.

Fark bile bekliyorum.

Kazanırsak bahar var;

Bursa 61

FB 58

GS 56

BJK 56

olur.

Sonraki hafta Fener bay, Bursa puan kaybeder, biz kazanırız, zirve biraz daha yaklaşır birbirine, 62, 61,59, vb.

Sananın kuyruğu bizim Manisa 'yla, Bursa 'nın Antep 'le, FB 'nin de BJK 'yle oynadığı hafta kopar. 2. liği alırsak, sonraki hafta liderlik maçına çıkarız.

Herkes bu gözle baksın önümüzdeki 3 maça.

Kazanamazsak zaten hedeften kopmanın verdiği moral bozukluğuyla seri mağlubiyetler başlar. 4.ncü bitirebilecekmiyiz acaba diye düşünür dururuz.

Antep'in amacı yok, Bursa kaybetmez o maçı :)

Asıl Diyar ve Manisa galip gelseydi Sivas ekstra asılabilirdi. Şimdi rahatlamış olabilirler. (Özetle; konuya nereden baktığımıza bağlı.)

Asıl Diyar ve Manisa galip gelseydi Sivas ekstra asılabilirdi. Şimdi rahatlamış olabilirler. (Özetle; konuya nereden baktığımıza bağlı.)

Çok doğru düşünüyorsun.

Nasıl olsa kaybettiler.

Biz de kaybetsek olur.

Karşımızda zaten Galatasaray var.

Adamlar yıldız karması falan gibi düşünceler geçiyordur oyuncuların aklından.

2 maç kazanmak bu kdar zormuydu.Ts,fb maçlarını alsak şu anda bayrakları çıkarmaya hazırlanıyorduk.2 maç sadece.

Sivas bizi yenicek kapasitede takım değil.

Takım olduğumuzu göstermenin zamanı.

Bence biz onlara patlayacağız onlar bize değil.

Fark bile bekliyorum.

Olabilir bizimde şiddetle 3 puana ihtiyacımız var ama Sivas öyle fenerden 5 yediği maçtaki gibi oynamayacak en azıdan çabalıyacaklar düşmemek için tehlikeli maç diyorum bu yüzden.

2 maç kazanmak bu kdar zormuydu.Ts,fb maçlarını alsak şu anda bayrakları çıkarmaya hazırlanıyorduk.2 maç sadece.

Ahh ahh.

Geçmiş geçmişte kaldı.

Yapmayacaktık o hataları.

Bulduğumuz pozisyonları gole çevirsek zaten koparmıştık maçları.

Diyar 24 Sivas 25 abi ne kadar rahat olabilirler ki?

Antep'in amacı yok, Bursa kaybetmez o maçı :)

Amaçsız Antep, amaçlı Diyarbakırı yendi bugün ama. :)

Hem Bursa 'nın o maçta puan kaybı şart değil. O maçtan önceki Gençler yada bizden sonra oynayacağı 2 maçtan birinde puan kaybetmesi yeterli olabilir. Ör: Son hafta BJK. :eek:

Diyar 24 Sivas 25 abi ne kadar rahat olabilirler ki?

Bence de o kadar rahat olmazlar.Çıkış maçı oalrak görcekler.Bu Diyarbakırı da ligden düşürmücekler.Göreceksiniz.Bu diyarı düşürmezler.Tamamen politik

Yakaladıklarımızı atamassak sonuç böyle olur. Eskişehir maçında Jo boş kaleye atamadı nerdeyse maçı kaybettik. Trabzon maçında Giovani ve Jo karşı karşıya kaçırdı maçı kaybettik. Fener maçında Mustafa ve Gio ile yakaladığımız net fırsatları kaçırdık ve maçı kaybettik. Sonuç ne peki kaybedilen 9 puan ve liderle puan farkı 1 maçımız eksik 8 oldu. Bu deplasmandan da puan kaybedersek artık diğer maçlara çıkmasınlar bizimkiler.

Bu arada yeni çıkan Metin Oktay tişörtü süper.29 lira.

Gece 5'te kalkılır mı maç için :)

Bu maçı kaybedersek,ne yapıp edip Bursa'nın şampiyonluğu için elimizden geleni yapmalıyız.

Geri
Üst Alt