TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Beyler Bursa'nın önünü açmalıyız. Bursa'ya yol vermeliyiz. Önüne gelene yenilen bu takım Bursa'yı yenerse işte o zaman Rijjkaard benimiçin biter.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Başında Rijkaard geçen hiç bir duaya Amin demem artık !!!

rijcaard la 5 yıllık sözleşme imzalansın!!!

ayakkabı değiştirir gibi teknik direktör değiştirilmez.

Çok haklısın hocam çok doğru birşey söyledin . Kalsın Rijkaard bencede. Bu dediğin lafa en büyük örnek Man.Utd. Sir Alex Ferguson dur adam yıllardır neredeyse benim yaşımın iki katı kadar t.d lik yapıyor.Bizde bu seneyi heba ettik .

avrupadan elendik.türkiye kupasından elendik.lig gitti.ne sabırı yahu ne sabırı.allah aşkına bir gram ışık görüyorsanız sabır göstereyim.takım iki pas yapamıyor ya.iki pas yapamazmı ya birtakım.adam elanoyu oynatmıyor.sahanın en iyisi kaleci çıkar keita çıkmaz keitayı oyundan alıyor.ayhan yürüyor sahada hala sahada dolaşıyor.servet dökülüyor ya kaç milyona satıyosak satalım mehmet topal kazmasıda aynı şekilde.yazık be bu kadar aciz bir takım olur mu.hakemler katlediyor takımı yönetim efendi ayaklarına yatmasın.ağlayanları izliyoruz şimdi şampiyonluğa oynuyor.

Rijkaard'la olmayacağı belli! hiç ışık yok! yollar ayrılmalı terim gelsin!

Terim gelsin evet.. Allah Allah diye gazı verince, Barış kesin o pozisyonda adamı öldürürdü. Medyadaki saçma sapan adamların, ondan geçtim Fenerli yorumcuların gazına gelip takımı yuhaladınız, Rijkaard'a çamur attınız, Elano'yu yuhaladınız, yetmedi Leo'yu ağlattınız. Ulan Guiza saha ortasında ağlarken ta.ak geçen de siz değil miydiniz? Ondan geçtim bugün Aykut'un yediği gole ne diyeceksiniz? Geçen hafta Leo'nun yediği golde top yarım metre önünde sekti, yedi. Hadi onun bi açıklaması var. Aykut'un yediği gole ne diyeceksiniz? Ha pardon siz kaleye Ufuk geçsin demiştiniz. Bu takımın bugün bu konumda olmasında, Rijkaard'ın, futbolcuların ne kadar payı varsa, pek zeki, pek bilgin futbol alimlerinin(!) gazıyla çalışan taraftarın da payı var.

Rijkaard'a gelince, bugün arkasında salyası akan insanımsıları görünce utandım. Gitmese, keşke uzun yıllar burada kalsa ama bu ülkeye bi kaç gömlek yüksek. Gitsin kariyerine baksın... Hiddink gibi 70'inden sonra yalvar yakar geri gelip hayatının son yıllarında voliyi vurmaya gelsin. Yazık günah...

Akıllanmadınız, akıllanmazsınız da... Size her şey müstehak...

ARTIK HEDEF 3culuk MEDYA RIJKAARD'I GITMESINI ISTIYOR

SIVASSPOR SIZCE GUZEL MI OYNADI???????????

MEDYA RIJKAARD'I KOVMAK ISTIYOR çUNKU ELIMIZDE ELIT BIR T.D VAR

Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım. Rıdvan doğru söylüyor bu city falan aptal mı bize bu adamları veriyor. Jo falan iyi olsa bize gelir mi aykuta kızanlar var aykut olmasa 5lik olurduk 5lik ne aykuta kızıyosunuz

neill dışında bütün yabancıları şutlayacaksın,düşünmeden hemde.

İnşallah yönetim medyanın ve bir kısım taraftarın gazına gelip Rijkaard'ı yollamaz. Seneye Gerçek Galatasaray'ı göreceğimden eminim.

Rijkaarda laf atanlari anlamiyorum.

Gerets, Skibbe, Bulent gitti elimize ne gecti. Allah askina yapmayin sunu.

Rijkaard hicbir yere gitmez insALLah. Bu sene yaptigi hatalardan ders almasi lazim sadece.

Gerets'in eline değil Rijkaard ve Neeskens,Van Gaal ve Hiddink bile su dökemez !!!

Biz seni şampiyonluğun için sevmedik.her zaman Metin Oktay ruhuyla kalbimizdesin.takımımla her zaman gurur duydum.ölene kadarda duyacağım. en büyük Galatasaray.her sene realitede olamasan bile gerçek Galatasaraylının gönlünde her zaman şampiyonumuz sensin.her zaman destekçiniz.bizim için en büyük sensin bizi başkası ilgilendirmez.arman bizim için yeterlidir

alkışlar şanlı armamıza sadece:007::007::007::007::007::007::007::007::007::007:

Başarısız sonuçlar karşısında kim o lursa gider. Başarısız sonuçlardan sonra Sİnyor Terim bile gitti Rijkaard hayde hayde gider.

Terim gelsin evet.. Allah Allah diye gazı verince, Barış kesin o pozisyonda adamı öldürürdü. Medyadaki saçma sapan adamların, ondan geçtim Fenerli yorumcuların gazına gelip takımı yuhaladınız, Rijkaard'a çamur attınız, Elano'yu yuhaladınız, yetmedi Leo'yu ağlattınız. Ulan Guiza saha ortasında ağlarken ta.ak geçen de siz değil miydiniz? Ondan geçtim bugün Aykut'un yediği gole ne diyeceksiniz? Geçen hafta Leo'nun yediği golde top yarım metre önünde sekti, yedi. Hadi onun bi açıklaması var. Aykut'un yediği gole ne diyeceksiniz? Ha pardon siz kaleye Ufuk geçsin demiştiniz. Bu takımın bugün bu konumda olmasında, Rijkaard'ın, futbolcuların ne kadar payı varsa, pek zeki, pek bilgin futbol alimlerinin(!) gazıyla çalışan taraftarın da payı var.

Rijkaard'a gelince, bugün arkasında salyası akan insanımsıları görünce utandım. Gitmese, keşke uzun yıllar burada kalsa ama bu ülkeye bi kaç gömlek yüksek. Gitsin kariyerine baksın... Hiddink gibi 70'inden sonra yalvar yakar geri gelip hayatının son yıllarında voliyi vurmaya gelsin. Yazık günah...

Akıllanmadınız, akıllanmazsınız da... Size her şey müstehak...

Adam ironi yapti galiba.

Yeşillll Beeeyaaazzzzzzz

Yeeşillll Beyaaazzzzz

Şampiyoooonnn

BURSA

Şampiyon

BURSA

kardes ne kadar isterim Bursanin sampiyon olmasina,ama bizimkiler ne yapacak Bursayi yenecekler Feneri sampiyon yapacaklar gorursun,cimbom ne olursun feneri sampiyon yapma Bursaya yenil lutfen

2 haftada şampiyonluğu verdik resmen

şampiyonluğu da değil sadece, ilk 2 şansını da kaybettik sanırım..

11 tane sabri olsaydı fark atardık:) Mükemmel oynadı. Geri kalan herkes kötüydü.

kardes ne kadar isterim Bursanin sampiyon olmasina,ama bizimkiler ne yapacak Bursayi yenecekler Feneri sampiyon yapacaklar gorursun,cimbom ne olursun feneri sampiyon yapma Bursaya yenil lutfen

bizimkiler bursayı falan yenemez

Geri
Üst Alt