TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Beyler kimsenin söylemek istemediğini ben söylüyorum. Adnan Polat' ın başkanlık zamanındaki en büyük hatası Kral Hakan Şükür'ün biletini kesmesi oldu. Bugün iddia ediyorum Kral Hakan Şükür'ün gölgesi bile yeterdi. Gelecek sezon Kral Hakan Şükür'ü teknik direktör yapılmalı yanına da Cevat Güler getirilmeli.

Şaka mı yapıyorsun?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 28.Hafta | Sivasspor 1-1 Galatasaray | 5 Nisan | Maç Sonucu

Beyler kimsenin söylemek istemediğini ben söylüyorum. Adnan Polat' ın başkanlık zamanındaki en büyük hatası Kral Hakan Şükür'ün biletini kesmesi oldu. Bugün iddia ediyorum Kral Hakan Şükür'ün gölgesi bile yeterdi. Gelecek sezon Kral Hakan Şükür'ü teknik direktör yapılmalı yanına da Cevat Güler getirilmeli.

Mezarlarından bir kaç oyuncuyu da kaldırıp sahaya sürdün müydü tadından yenmez, haklısın..

Bizi bu durumdan kurtarabilecek bir tek adam biliyorum o da Kral hakan Şükür'dür.

Evet, gecen sezon Korkmaz kurtardi, bu sezonu Hakan Sukur kurtarir ))))))))

ahahaha. Komiklesmeyin arkadaslar.

Rijkaard seneye bu takimin basinda olacak.

Bursaspora koyalim Fener sampiyon olsun umrumda degil.

hadi ya , saçmalamayın Allah askına bursayı yenip feneri sampiyonmu yapacagız:D:D . midem bulandı tabiki tam tersi olucak eger oyle bir duruma kalırsa şampiyonluk yarısı

Mezarlarından bir kaç oyuncuyu da kaldırıp sahaya sürdün müydü tadından yenmez, haklısın..Ruh diyorsan ruh işte..Taze taze mezarından çıkmış..Töbe yarabbim..

Bu takımla total futbol hayal. Rijkaard'ın bu takıma en uygun sistemle maçlara çıkması lazım. Ama o da buna yanaşmaz. Son çare olarak çok iyi transferler yapmalıyız. Ama bu kadar parayı nereden bulacağız?

Diyarbakır'ı rahat geçeriz.

Burada, ''Bursa'ya maçı verelim de Fenerbahçe şampiyon olmasın'' gibisinden yorumlar falan da yapmak istemiyorum. Artık yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal. Orta yolu bulmak zorundasın.
Haftaya Diyarbakır 'ı da yenemeyiz. Seri mağlubiyetler başlar bizim için.

Mert Çetin,Rijkaard'ın yakın oynayın dediğini,kapanın diye çevirdiyse,yine tercüman kurbanı olabiliriz :)

Bu takıma Gerets gelse daha başka ne isterim ki !

futbolcu mu suçlu sence?

Rıjkaard'ın suçu.Hatta Neeskens'in suçu.Guardiola sallıyor zaten cesur futbolu bize Rıjkaard öğretti diye.Bence Rıjkaard golü atın sonra da ceza alanından çıkmayın diye taktik veriiyor.Rıjkaard'ı gönderelim.Hatta idam edelim.Kellesini uçuralım.

sivas düştüğün günü bayram ilan edecem emin ol..Satılmış başkanınla,futbolcularınla ve taraftarınla ağlaya ağlaya gideceksiniz bu ligden...

Gayseri ve sivas -- ikisi de birbirine komşu,dip dipe şehirler.Ne kadarda birbirlerine çekmişler çirkeflikte..

Bursa'yı yenersek ve fener şampiyon olursa Galatasaray atkımı asarım.

Selim.. Daha yeni aramizdasin ve durmadan abuk subuk, bir Galatasaray'liya yakismayacak sözler sarf ediyorsun.. Birazcik dikkatli ol bence..

Mezarlarından bir kaç oyuncuyu da kaldırıp sahaya sürdün müydü tadından yenmez, haklısın..Ruh diyorsan ruh işte..Taze taze mezarından çıkmış..Töbe yarabbim...

Ulan bi kerede kötü skordan sonra takımın arkasında durmayı öğrenin be. Biri takıma lanet okur, biri teknik direktöre lanet okur, biri Bursa'ya yatalım der. Yazık be yazık. Forumu ne hale getirdiniz. Lanet olsun sizin gibi adamlara. Sakın orda burda tutup da Galatasaraylıyım falan demeyin. Bu forumun bu hale gelmesine göz yuman yöneticilere de tebriklerimi iletiyorum. Daha çok üye olsun da kalitenin ne önemi var... Antu'ya çevirdiniz hep birlikte forumu... Tebrikler... Hepinize helal olsun. Lanet olsun sizin taraftarlığınıza.

"Galatasaraylı" tescil memuru musun sen?

Kimse kimseninin Galatasaraylılığını sorgulayıp haddini aşmasın.

Burda isyan edenlerin çoğu kötü skora değil, oynanan ve hiç bir ışık vermeyen rezil futbola isyan ediyor.

ne yatması bursaya ya

anadolu takımı mıyız biz yatıcaz bursaya ona buna?

havlu attik gecmis olsun 4. oluruz yine temmuz da sezonu acariz

Bu futbolla CL'ye gidip yeni stadımızda rezil olacağımıza Avrupa liginde dişimize göre rakiplerle oynayalım..Gerçi onlara da diş geçiremiyoz ya :/ Bu revizyondan sonra takımın oturması süpriz olurdu zaten..Beklenen oldu, sadece kadroyla olmuyor işte...Bu takımın seneye de oturacağını zannetmiyorum..Sene sonu Jo, Leo, Sarp, Ayhan, Barış, belki Elano, Servet, Zan gönderilir, yerlerine sağlam oyuncular alınırsa güzel şeyler olabilir..Umut fakirin ekmeği işte ne yapalım...

Rıjkaard'ın suçu.Hatta Neeskens'in suçu.Guardiola sallıyor zaten cesur futbolu bize Rıjkaard öğretti diye.Bence Rıjkaard golü atın sonra da ceza alanından çıkmayın diye taktik veriiyor.Rıjkaard'ı gönderelim.Hatta idam edelim.Kellesini uçuralım.

sokak ağzı yapma kardeşim.inat edipte koruma hocayı bana.rengini koru kişileri değil.ben sarı kırmızının peşindeyim.ruh istiyorum ruh.

Öf bir git ya! Şükür şimdi 37-38 yaşında olacaktı. Ne gölgesi ne yetmesi! Ne hallere düştük yahu!

Geri
Üst Alt