TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç

Kimisi gece alemlerinde,

Kimisi sinema peşinde.

Galatasaray ruhu yok hiçbirinde,

Düşmüşler paranı peşine.

Söyleyin çok mu birşey istedik,

Formanın hatrını verin dedik.

Biz yeri geldi 14 sene bekledik,

Sizin gibi ruhsuz görmedik.
Özur dılıyorum arkadaşlar da bu bestedekı sıkıntı ne?Fener maçının son 10 dakkası sıvas macının son 20 dk sıkıntı ne?

Tamam da biz her şey tadında yapılsın diyoruz.5dk sessizlik ve pankartlar yeterliydi.fb taraftarı olma yönünde ilerliyoruz.Rerere rarara tezahüratı Ali Sami Yen'de ıslıklanmamalıydı.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 29.Hafta | Galatasaray 4-1 Diyarbakırspor | 11 Nisan | Maç

Arda'nın sinemasından kime ne yahu? Hiç anlamıyorum bu işi.. Adam sinema kapatmış, sevgilisiyle filmini izlemiş ne varki bunda..

yalnız gs nin yenmesi baya iyi oldu. çünkü bursada puan kaybedince bunlar kendilerini sampiyonluk hevesine soktu. Bu yuzden de bursaya satmazlar maçı. Bizde lider oluruz.

angut'dan bir mesaj..

Kimisi sinema peşinde.

Düşmüşler paranı peşine.

Özur dılıyorum arkadaşlar da bu bestedekı sıkıntı ne?Fener maçının son 10 dakkası sıvas macının son 20 dk sıkıntı ne?

Resmen Kaptan Arda Turana sallıyorlar bu bestede nasıl sıkıntı olmasın :mad:

Saldır Cimbom okey lets go gibi bizi başka taraftarlara rezil eden beste yaparlar,kendi oyuncularına hakarete ve tepkiye gelince hit besteler yapmasını bilirler

Tamam da biz her şey tadında yapılsın diyoruz.5dk sessizlik ve pankartlar yeterliydi.fb taraftarı olma yönünde ilerliyoruz.Rerere rarara tezahüratı Ali Sami Yen'de ıslıklanmamalıydı.

Yok hacı tamam da Kimisi gece alemlerinde,

Kimisi sinema peşinde.

Düşmüşler paranı peşine.

Söyleyin çok mu birşey istedik,

Yine soruyorum bu bestede yalan olan bışey varmı fener macı son 5 dakka?Arda topmu oynadı kaç haftadır :(

Yalanmı Arda kaç haftadır topmu oynadı?Ki kendısını çok severım o başka:cool:

Ne alakası var yahu. Sinema ne alaka? Bu belden aşağı vurmaktır. Bu ahmet çakar-gökmen özdenak kafalı olmaktır. Medyanın kuklası olmaktır...

ardanin mesai saati disinda ne b..k ettigi sizene ultragerizekalilar

Resmen Kaptan Arda Turana sallıyorlar bu bestede nasıl sıkıntı olmasın :mad:

Saldır Cimbom okey lets go gibi bizi başka taraftarlara rezil eden beste yaparlar,kendi oyuncularına hakarete ve tepkiye gelince hit besteler yapmasını bilirler

Sende kudurdun herhalde?

Kim'e saldiracagina sasirdin?

Kimse bana taraftar haksız demesin,az bile yaptılar.Hiç kimse GALATASARAY'dan büyük değildir.Yemişim Arda'sını Jo'sunu.Giydikleri forma bizim için kutsaldır.Eğer onlara nasip olmuşsa hakkını verecekler.Arda'nın yaptığı tripleri gördükçe nefret ettim.Seneye ne hali varsa görsün..

Ne alakası var yahu. Sinema ne alaka? Bu belden aşağı vurmaktır. Bu ahmet çakar-gökmen özdenak kafalı olmaktır. Medyanın kuklası olmaktır...

Abi tamam da orda sınama bır sembol adam gıbı oyna artık gıbısınden.

Bakin simdi nassil oynuyorlar haftaya.

3 farkla yenmessek sizin gibi skor taraftari olim.

Sende kudurdun herhalde?

Kim'e saldiracagina sasirdin?

Ben mi kudurdum yoksa Arda Turana hakaret ve tepki gösteren siz mi kudurdunuz..

Kimin kudurduğu gayet ortada,medyanın gazı verip şişirip kudurttuğu sizler..

Kimse bana taraftar haksız demesin,az bile yaptılar.Hiç kimse GALATASARAY'dan büyük değildir.Yemişim Arda'sını Jo'sunu.Giydikleri forma bizim için kutsaldır.Eğer onlara nasip olmuşsa hakkını verecekler.Arda'nın yaptığı tripleri gördükçe nefret ettim.Seneye ne hali varsa görsün..

Yani.Sinemayla yırttıgına dua etsın....;)

Yalanmı Arda kaç haftadır topmu oynadı?Ki kendısını çok severım o başka:cool:

Arda'nın top oynayıp oynamadıgına hiç girmeyecegim ki kendisi zaten son 3 lig macımızda sahada degildi.

Arda bu takımın kaptanı.Senin altyapından çıkmış,senin çocugun.Kendi çocuguna bu yaptıgın terbiyesizliktir.Sevgilisi ile arasında yaşadığı bir olayı sen eğer "yandaş medya" gibi ,rakip takım taraftarı gibi Arda'nın önüne koyuyorsan yaptığın terbiyesizliktir,düşüncesizliktir.

Bundan sonra da hiçbir Galatasaray taraftarının o futbolculardan performans beklemeye hakkı kalmamıştır.

Abi tamam da orda sınama bır sembol adam gıbı oyna artık gıbısınden.

Bak bu lafların hepsi ahmet çakarın ağzından çıktı. Bunda bir problem görmüyorsan boşver zaten. Bu terbiyesizliktir. Bu belden aşağı vurmaktır. Hem de Galatasaray kaptanına. Ayrıca ligi nerede bitirirsek bitirelim en büyük katkıyı yine Arda yapmış olacak. Bunu da unutmayın ıslıklarken mıslıklarken.

Ben mi kudurdum yoksa Arda Turana hakaret ve tepki gösteren siz mi kudurdunuz..

Kimin kudurduğu gayet ortada,medyanın gazı verip şişirip kudurttuğu sizler..

Neden bole dıyosun kardesım kim Hakaret etti şimdi Kaptana Eleştiremicezde!! hayret bısey ya bız sana katlanıyosak sende bıze katlanacaksın hacı yapma bunu kımsenın kımseye hakaret etıgı yok İçine at içine at artık patlıyo ınsan bı seyden sonra:(

Arda'nın top oynayıp oynamadıgına hiç girmeyecegim ki kendisi zaten son 3 lig macımızda sahada degildi.

Arda bu takımın kaptanı.Senin altyapından çıkmış,senin çocugun.Kendi çocuguna bu yaptıgın terbiyesizliktir.Sevgilisi ile arasında yaşadığı bir olayı sen eğer "yandaş medya" gibi ,rakip takım taraftarı gibi Arda'nın önüne koyuyorsan yaptığı terbiyesizliktir,düşüncesizliktir.

Bundan sonra da hiçbir Galatasaray taraftarının o futbolculardan performans beklemeye hakkı kalmamıştır.

!

Geri
Üst Alt