TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 2-1 Kayserispor | 23 Ağustos | İlk y

Arda karsi takim oyuncularina asist yapmaya devam ediyor. :D 2. yarida umarim daha iyi bir Galatasaray seyrederiz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 2-1 Kayserispor | 23 Ağustos | İlk y

Aydin topla cok oynuyorsun beni sinir ettin burada ya:mad::mad:

Sabri bugün çok iyi ya.Maçın en iyilerinden şu ana kadar

Lig'de gol yeme hastalığımız sürüyor.Buna çare bulmamız lazım.

gol yiyecez tabi ama bence atılan golde defansda hata yoktu servet tutamadı adamı kafayı vurdu :D ama sagolsun birde kendi kalelerine vurdu

Bence galatasaray iyi oynuyor

çok merak ediyorum!! Halis denen hakem bozuntusu 2 tane Baros a yapılan harekete nasıl penaltı çalmaz yaa!!

Kayseri nin tek yaptığı tekme atmak ve hakemle oynamak..

2. yarı tempoyu yükseltip daha ayağa son pası verirsek rahat bir skor çıkar.

özellikle güzel paslaşıp son pası verirken sıkıntı yaşıyoruz..

Renkdaş, Baros çok kolay bırakıyor kendini, 2 pozisyon da penaltı değildi bence.

Makalulu tank gibi Servet ve Gökhan tutmakta zorlanıyor boksör gibi. Özkahya bu maçıda kaldırmazsa hangi maçı kaldırır !

çok merak ediyorum!! Halis denen hakem bozuntusu 2 tane Baros a yapılan harekete nasıl penaltı çalmaz yaa!!

Kayseri nin tek yaptığı tekme atmak ve hakemle oynamak..

2. yarı tempoyu yükseltip daha ayağa son pası verirsek rahat bir skor çıkar.

özellikle güzel paslaşıp son pası verirken sıkıntı yaşıyoruz..

Dua edelim 2.yarı maçın içine etmesinler.

renktaşlar az öncede sordum güme gitti, nasıl oynuyoruz skordan daha çok o önemli bence?

ilk dakikada kayserispor bir pozisyon yakaladi , Leo kurtardi sonrasinda defans uzaklastrdi,baska da pozisyonu yok gibi kayserinin.

biz de mukemmel oynuyor degiliz,verilmeyen bir penaltimiz var Baros a yapilan,ama surekli rakip yari sahada oynuyoruz oyunu.

3 puana yakin taraf net bir sekilde biziz.

yanlis hatirlamiyorsam topla oynama yuzdelerinde de %63 e %37 ondeyiz..

renktaşlar az öncede sordum güme gitti, nasıl oynuyoruz skordan daha çok o önemli bence?

İlk yarının son 10 dakikası hariç iyi oynadığımızı düşünüyorum.1-0'ı yakaladıktan sonra,rahatladık fakat,hiç hesapta olmayan bir gol yedik,kornerden.Neyseki cevap vermemiz gecikmedi.2.Yarı Elano değişikliğiile beraber farka gideceğimizi düşünüyorum...

Mücadele olarak üst düzey bir maç oluyor.

Aydın, Sabri ve Baros çok iyiydi. Zaman zaman Arda'da çok etkiliydi.

Ayhan çok topla oynuyor ve top kaybediyor.

Biraz daha sakin oynamalıyız.

Keita biraz daha etkili oynarsa maçı götürürüz.

Arda karsi takim oyuncularina asist yapmaya devam ediyor. :D 2. yarida umarim daha iyi bir Galatasaray seyrederiz.

Alıştı :D :D

İlk yarının başlarında durum G.Saray açısından kötüydü , üst üste pozisyon geliştirdi Kayseri . Baros'umun golünden sonra düzeldi oyun biraz daha bize döndü .

İlk yarının başlarında kötü olmamızın sebebini hem oyuna alısma süreci , hem de yorgunluktan kaynaklandığını tahmin ediyorum . (:

galatasarayi yenmek cok zor bi bakiyorumda

kayseri iyi oynuyor am nafile guardlari dusecek bence 70 ten sonra

Takım iyi pres yapıyor, çok fazla gol pozisyonumuz yok ve maalesef yine yan toptan gol yedik. Baros, H.Balta, Keita ilk yarı göze batan oyuncularımızdı. Çekişmeli, heyecanlı bir ilk yarıydı. İkinci yarı gollerin devam edeceğini düşünüyorum

Aydın'dan tez elde kurtulsak başka bir şey istemem...

gol yiyecez tabi ama bence atılan golde defansda hata yoktu servet tutamadı adamı kafayı vurdu :D ama sagolsun birde kendi kalelerine vurdu

Bence galatasaray iyi oynuyor

Onu demiyorum.Her maç gol yiyoruz.Gol atamadığımız zaman yenilebiliriz.

Galatasaray attıgı ilk gol bal gibi goldü zaten kendi kalelerine attıgı golden önce korner posizyonun görmedim

Muhammet abisi Aydini nasil begendin? Cok top tutuyor ayaginda. Kac tane hatali pas yapti. Orta aciyor isabetsiz.

Nondayla Elano girsin 4-1 olsun.

Aydinin yerine Elano girmeli oyuna.

Ayrica gol yemeden maci bitirsek sasiridim valla.

Keita ilk yari pek etkili degildi. Dogrusunu soylemek gerekirse Keita ya az top geliyor arkadas. Sabri mi, Sarp mi yoksa Keita kendisi mi kim suclu bilmiyorum ama adama az top geldi.

Yavas yavas Barosun yerine bir GOLCÜ olsa ilk 11 de bu yakaladigi pozisyonlardan kacini kacirirdi diye sormiyor da degilim. Baros sanki kalenin dibine girece. Yahu vur sana. Adam pesinde takilmis kosuyor, kafani kaldirip sut cektin mi gol. Kafani kaldirmaya bile gerek yok, cek anasini satayim sut, cek be abi.

InsAllah 2. yari gol yemeyiz ve 3 puani aliriz.

Elano artik 45 dakka oynasin bir zahmet.

Geri
Üst Alt