TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 2-1 Kayserispor | 23 Ağustos | İlk y

Kötü oynadığımız yarıda %63 topa sahip olma...Kötü oynamadık mı yoksa? :)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 2-1 Kayserispor | 23 Ağustos | İlk y

Arda bir de hakeme gol atdiramiyor :D

Sercan transferi yattı arkadaşlar,Başkan açıklamış,Geçmiş olsun :(.

Muhammet abisi Aydini nasil begendin? Cok top tutuyor ayaginda. Kac tane hatali pas yapti. Orta aciyor isabetsiz.

Bence Aydın iyiydi be abi.

Ayhan çok bireysel oynuyor Arda soldan kaçıyor Ayhan görmüyor.

İlk yarıda tek beğenmedim adamdı Ayhan.

Aydın top ayağına gelince etkili olmaya çalışıyor. En önemlisi çarpraz koşu yapıyor.

renktaşlar nasıl oynuyoruz bence skordan çok birazda o önemli, ben radyodan dinliyorumda?

Oyun olarak tıkır tıkırız. Pek sıkmadı futbolcular. İleride de pek çoğalamadık. Sanki Baros 'a biraz erken ve dikine oynadık hep topları. Oysa biraz daha Aydın efektif olsa ve Keita yanlız kalmasa kanatları daha efektif kullanabilirdik. İlk yarıda yan toplarda savunmamız biraz SOS verdi. Ama 2 penaltımız da bana göre verilmedi.

Fenerli ezikler ne bahane bulacaklarını bilemediler sonuç için.. :D

Belli, Makakula maçı satmıştır diyecekler :p:D

Arkadaşlar eğer yasak değilse bana bu maçı radyodan dinleyebilmem için bir link verirmisiniz?

Lig radyo maçları vermiyor değil mi? Maalesef önerim yok arkadaşım.

2. yarı başında

Aydıon kenara ARDA Sol kanata

Elano orta göbeğe girerse final pasları verip skora direk katkı yaparız ama Elano acaba %100 hazır mı ki?

Elano yine Neden yok ?

İlk yarı etkili olamadık.Kayseri maçın başlarında daha üstündü ama ilk yarının çoğu ortasahada geçti.Keita etkili olamadı, üzüldüm.İnşallah 2. yarı daha iyi bir Galatasaray izleriz.

ya diyolardı ya bu takım iyi bi rakibe karsı ne yapacak bu aksam az da olsa görüyoruz adamlar ilk dakika geldiler bi de korner o kadar geri kalan bütün ilk yarı boyunca acaip bi pas trafigi vardı Aydın biraz bozdu ama genel olarak gecen seneyle uzaktan yakından alakası yok takımın bence dehset heyecan verici top oynuyoz evet gol yiyiyoruz ama neredeyse her atagımız pozisyon olacak sekilde gelişiyo yalandan değil baros biraz daha topu tutabilse ayagında bi de Sarp bu aksam biraz durgun gibi...

aydin i gecccccc

Bence Aydın iyiydi be abi.

Ayhan çok bireysel oynuyor Arda soldan kaçıyor Ayhan görmüyor.

İlk yarıda tek beğenmedim adamdı Ayhan.

Aydın top ayağına gelince etkili olmaya çalışıyor. En önemlisi çarpraz koşu yapıyor.

Ben begenmedim valla Aydini. Dedigin kosulari yapmaktan baska bir ise yaramadi ilk yari.

Elanoyu alacak ikinci yari Aydinin yerine gibi görünüyor.

Sabriyide cikaracak galiba.

aydin kontratak oynamadigimiz surece ise yaramaz bence

Bundan önceki maçlarda o kadar müthiş oynuyoduk ki bu güzel oyun bile bize kötü gelmeye başladı:)Kayserinin üst üste 3 pası yok sadece yan toplardan etkili oluyolar

Geri
Üst Alt