TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray - Kayserispor | 23 Ağustos | 21.00

Kayserispor'un güçlü savunma anlayışını erken gelen bir gol tarumar edecektir . Aksi takdirde zorlanacağımızı düşünüyorum.

********Leo Franco********

Uğur**Gökhan**Servet**Hakan

******Barış****Ayhan******

Keita******Elano******Aydın

**********Baros**********

Elano ile başlayıp Arda ile maçı bitireceğiz bence . :)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray - Kayserispor | 23 Ağustos | 21.00

Birgun Kewell bu takımdan giderse Ayseli ve diger kızları Beckhamdan başkası kesmez heralde

Adama erkekler bile hayran yav, Aysel hayran olmuş çok mu:D

Yaa tabiki oylede. ( Ne yalan soyleyeyim bendede oyle karizma olmasini isterdim ), ama insanada bu kadar baglanmaz ki. Zararlidir bence. Bende cok baglandim birisine hala acisini cekiyorum.

Kayserispor'un güçlü savunma anlayışını erken gelen bir gol tarumar edecektir . Aksi takdirde zorlanacağımızı düşünüyorum.

********Leo Franco********

Uğur**Gökhan**Servet**Hakan

******Barış****Ayhan******

Keita******Elano******Aydın

**********Baros**********

Elano ile başlayıp Arda ile maçı bitireceğiz bence . :)

Bu maçta Topalı tercih eder diye düşünüyorum ama uzun süren ayrılık döneminden sonra biraz daha toparlanmasını bekleyebilir.

Aysel hanim biraz abartmiyormusunuz? O kadar yakisikli erkek varki illah Kewell mi olmasi lazim:) Adam evli birde zaten.

Oruc basiniza vuruyor galiba :o Kewell'dan cok cocuklarinin resmi vardir bilgisayarimda,

Benim Hagi'den sonra en cok sevdigim futbolcu oldu Kewell,konu sadece goruntusu degil,ki ondan da yakişikli Beckham disinda kimse de yok :rolleyes:

Oruç tutmamaları (eğer öyleyse) olumlu bir gelişmedir. Futbolcu bunlar. Normal insanlarmış gibi düşünmeyelim, bedenleriyle iş yapıyor bu adamlar, beslenme çok önemli.

Sıksık profesyonellikten bahsediliyor forumda, "Arda Barca'ya gitsin" gibi... Asıl profesyonellik budur, oruç tutmak için Galatasaray'ın başarısından taviz verilmemelidir.

Sonuçta herkesin inancı kendisine, gidip cinayet işleyen, çocukları taciz eden bir adam, oruç tutunca melek mi oluyor...

Böyle şeylere takılmayalım yani.

tamam

Oruc basiniza vuruyor galiba :o Kewell'dan cok cocuklarinin resmi vardir bilgisayarimda,

Benim Hagi'den sonra en cok sevdigim futbolcu oldu Kewell,konu sadece goruntusu degil,ki ondan da yakişikli Beckham disinda kimse de yok :rolleyes:

Tabi futbolcular içinde demek istedin sadece:D

kewell kadrodan çıkarıldıysa onun yerine aydın veya serdar eylik oynayabilir 2. yarıda performansını beğenmezse arda yı oraya çeker ardanın bölgesinede elano alınır kewell yeterki düzelsin sakat oynamasın kadromuz çok zengin nazar değmesin:)

Ali Eren'den başkasını tanımam.

Bence Clive Owen daha karizma, yakışıklı ve erkeksi:D Yanlış anlaşılma olmasın tabiki:D

Kewell'i kimseyle tartismam,tartisirsak da kavga cikar,msn'de bir ara doverim seni bu konuda :D

Cidden sinirleniyorum Kewell'i tartisdiklari zaman,buraya yazip yazip sildigim cok mesajlar olmustur,gul gibi gecinelim bence :)

Kewell'i kimseyle tartismam,tartisirsak da kavga cikar,msn'de bir ara doverim seni bu konuda :D

Cidden sinirleniyorum Kewell'i tartisdiklari zaman,buraya yazip yazip sildigim cok mesajlar olmustur,gul gibi gecinelim bence :)

Ben Kewell ile kıyaslamadımki ne kızıyon hemen:D Beckham içindi o laflar, yoksa Kewellın eline su dökemez:D

Oruç tutmamaları (eğer öyleyse) olumlu bir gelişmedir. Futbolcu bunlar. Normal insanlarmış gibi düşünmeyelim, bedenleriyle iş yapıyor bu adamlar, beslenme çok önemli.

Sıksık profesyonellikten bahsediliyor forumda, "Arda Barca'ya gitsin" gibi... Asıl profesyonellik budur, oruç tutmak için Galatasaray'ın başarısından taviz verilmemelidir.

Sonuçta herkesin inancı kendisine, gidip cinayet işleyen, çocukları taciz eden bir adam, oruç tutunca melek mi oluyor...

Böyle şeylere takılmayalım yani.

Afedersin ama resmen sacmalamissin.

Böyle yorum yazicagina, yorumsuz kal daha iyi.

baris ilk 18de varmiki ?

HARRY KEWELL ŞOKU!

Avustralyalı yıldızımız Harry Kewell sakatlığından dolayı Kayserspor maç kadrosundan çıkartıldığı bildirildi.

Turkcell Süper Lig 3. hafta mücadelesinde Galatasarayımız sahasında Kayserispor'u ağırlayacak. Bu karşılaşma öncesi takımımızın Avustralyalı yıldızı Harry Kewell sakatlığından dolayı kadrodan çıkartıldığı bildirildi. Kaynak: Webaslan.com

Kewell çıkarılmış kadrodan Aydın oynamazsa Elano ortada Arda solda oynar heralde.

Bu MacIda AlIrIz 2-1.

Geri
Üst Alt