TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 2-1 Kayserispor | 23 Ağustos | İlk y

İlk yarı itibari ile iyi oynamıyoruz, takımda hafif bir yorgunluk belirtisi var. İlk yarı kritiği yapmak gerekirse

Baros: Golde fırsatçılığını gösterdi ama forvette cok yalnız kalıyor.

Diyorum işte koyun Baros'un yanına beni yanlızda kalmaz Baros . :D :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 2-1 Kayserispor | 23 Ağustos | İlk y

Ayhan-Elano

Sarp-Topal

Baros-Nonda

Bu arada 2. golümüzden önceki korner korner değilmiş. Top Baros 'tan çıkmış.

Bence Baris Özbek oyuna girmeli..Orta sahada bir savasan futbolcuya daha ihtiyacimiz var bu mac icin..Kayseri cok hirsli oynuyor..Herzamanki güzel oyunumuzu oynamaya calisiyoruz, oynuyoruz da aslinda. Ama orta saha bazen cok bos yakalaniyor.Bir Kayserili futbolcu topu alip 60 metre topla ilerleyememeli.

Cangele´yi durdurmakta zorluk cektik.Duran toplarda zaaflarimiz var...

Ilk devre icin söylenecek seyler bunlar..Sabri´nin kanadi yol gecen hani

Keita cikti Elano girdi

Keita -> Elano

Hadi bakalım :)

Bu Lİgtv nin yaptığı ne kadar normal,korner pozisyonunu gösteriyor,biz yediğimiz goldede itiraz ettik o neden gösterilmiyor.

Elano-Aydın

H. Balta-Ugur

M.Sarp-M. Topal

2. yarı 2 gol daha :)

Keita çıktı Elano girdi.

keita cikti :(

aydin cikmaliydi

haydi elano göster kendini :D

Maça iyi başladık,ilk 15 dakikada takım sahaya reijkardın standrt taktiğini uygulamaya çalışdı ve 1 gol bulduk.Daha sonra takım özellikle orta sahada çok top kaybı yaptı.Ayhan ve sarp top kayıpları yapınca kayseri köşe atışından bir gol buldu.Elbette köşe atışında defansif anlamdada yine adam paylaşımında hata yaptık,konsantrasyonun bir anlık bozulması kalemizde 1 gol yememize neden oldu ama 5 dakika sonrada sürpriz bir şekilde kayserinin golünü atana makakula kendi kalesine gol atıca ilk devre 2-1 önde kapadık.

Önceki maçlara oranla takımda top kaybı çok yaşandı,defansif anlamdada adam paylaşımı sıkıntısı bize özellikle duran toplarda sıkıntı yaratıyor,zaten reijkardda ilk yarı bitimine yakın uğur uçar ve elanoyu ısındırmaya başladı,ikinci yarı bu oyuncuları izleme imkanımız olacak.

Sol tarafda aydın sağ taraftada keita kanatları çalıştırmaya çalışsada sert kayseri defansı barosu sindirdi.Hakem penaltılık posizyonları es geçti.

Ben genel anlamda takımı ilk yarı tutuk gördüm her nedense,biraz açılmamız lazım,belki elano ve uğurun gelişi takımı fişekleyebilir.

Bu arada taraftarada 10 puan veriyorum,atmosferi çok yüksek tutup takımı ateşliyorlar.

işte gerçek Galatasaray taraftarı bu.

The ten pointtt goesss toooo passionate fanss:DŞaka bir yana tespitleriniz çok doğru.Top genelde biz de olmasına rağmen tutukluk vardı.İkinci yarı Elanonun girişiyle takımın temposu yükselicek umarım..

Elanoooo Blumıııırrr :D

(bilerek yazdım mııııırr diye :D )

Keita niye çıktı yav

Herhalde Aydın sağa Arda sola geçecek. Ortayı Elano alacak.

Keita iyiydi.Neden Aydın veya Ayhan çıkmadı ?

Geri
Üst Alt