TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç S

10. haftayı bekliyorum.

Angut.com'dakiler yedikleri farktan sonra bahane bile bulamıcaklar.. :D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç S

bu bahri havadır ne iş? ne acaip sorular bunlar

Barosun yetersizliği gol vuruşu yada oynama isteği değil.Derinlemesine atılan topları götürüp atamıyor.Hızı fizik gücü tsl için evet ama avrupa için yetersiz daha iyisini bulana kadar evet ama daha iyisi bizi uçurur.

Maçtan önce Adnan Polatla yapılan röportajda başkan: "Daha takım istediğimiz düzeyde değil." demişti. :D

Bu takımın ölüsü bile yeterli ama birde o istenilen düzeye gelince namağlup bile şampiyon oluruz.

Maçın adamı kesinlikle Mustafa SARP dır. ilk geldiğindfeki yazımı herkes eleştrid. Yedek bile olamaz dedi görüüyorsunuz işte her maç biraz daha iyi oynuuyor ve nerdeyse orta alanda bazen tek başına tüm topları kesiyor yeri geliyor gole gidiyor savaşıyor süper.

2. olarka Gökhan ZAN sen nasıl bir topcuymuşsun ben burun kıvırırdım şöyle böyle derdim. O kadar akıllı ve dengeli defans yapıyor ki tereyağında kıl çeker gibi sayısız top aldı. 2 yarı 1 tane top kaptırmadı inanılmaz ayağa pas oynuyor..

Genel olarak gün geçtikçe iyiye gidiyoruz. Kayseri 1. ve 2. yarı 10 ar dk dışında 70 dfk mahkum oynadı ."0" pozisyon ile maçı tamamladı.

Artık küçük takımlar istedikleriş kadar kapansınlar o kiliti duran top frikik bir şekilde açarız.

Elano nun attığı gol inanılmazdı evde doyamadık izlemeye. Elano 2-3 pası süperdi aşırı hızlı ve akıllı oynuyor. Tam hazır olup alıştığında bence 1 aya bu olay olacak.

Takım o zaman gerçek gücünü ortaya koyacak şu an %55-60 seviyelerindeyiz kanımca.

son olarak Süpersiniz ASLANLAR evde sayenizde rahat maç izliyoruz TEBRİKLER!!!

Kaptanımız Arda için ne desek az,maçın yıldızıydı zaten gerçi her maç maçın yıldızı muhtemelen dünya asist kralı olacak bu gidişle :)

Barosun yetersizliği gol vuruşu yada oynama isteği değil.Derinlemesine atılan topları götürüp atamıyor.Hızı fizik gücü tsl için evet ama avrupa için yetersiz daha iyisini bulana kadar evet ama daha iyisi bizi uçurur.

Daha iyisi ? Kim mesela bütçemize uygun ?

Ahmet Çakar Rijkaardı büyütmeyin okadar diyor.:mad: Kendimi tutamıyorum izliyorum şu malum herifi hala:mad:

Bugün sahanın en iyileri Gökhan Zan, Milan Baros ve Aydın Toscalı idi.

Milan Baros'u gollerinden dolayı değil mücadelesinden dolayı en iyilerin arasına koydum. Aydın Toscalı da elinden geldiğince Baros ile çok iyi mücadele etti.

Gökhan ise müthişti gerçekten. Takımın en iyisiydi bugün.

Aydın inanılmazdı gene o asistler o goller ne öyle.. ben Aydın'dan malesef birşey olmaz demiştim ama bazı futbol bilginleri bana doğru yolu göstermişti, haklıymışlar..

Bu takım herzaman her yerde herkese karşı gol atar. Nokta.

Bence Gökhan Zan-Servet ikilisi çok iyi oldu yıllardır aradığımız defans ikilisinin bu olduğunu düşünüyorum..

İlk yarı zorlansakda elanonun ikinci yarı güzel oyunu ve golü ile takım yine farklı bir galibiyet aldı.İkinci yarı mustafa sarp,gökhan zan ve ardanın güzel oyunları takımın toparlanmasına neden oldu.

Barosda artık üstündeki ölü toprağını atmaya başladı.Baros gol attıkça kendine gelebilcek bir oyuncu ve taraftarın desteği ,takımdaki oyuncularının güveni ile baros gollerine başladı.

Bekler bu gece çok ileri çıktı,sabri ve balta hucüma destek vermesi takımın önde basmasından kaynaklanıyor zira baros ile defans arasındaki mesafe kısa tutulduğundan beklerde ileri çıkabiliyorlar böylece iyice rakip alana oyunu yıkıyoruz.

Reijkard yine tecrübesini konuşturup bu takımda her oyuncunun oynayabilceğini tekrar gösterdi.Eleno ilk lig maçında attığı gol gerçekten enfesdi.Elano dahada iyi olacak.

Takım gerçekten rayına dahada bir oturmaya başladı.Bu yıl transferde nokta atışı yapıp,takımın başına reijkardı getirince taraftarda tribünleri coşturmaya başladı.Gerçekten tribünler bugün muhteşemdi,takıma destek nasıl olur gösterdiler.Bundan 2-3 hafta öncesi tribünlerin gelişigüzel tezahürat yaptıklarından şikayet etmişdim.Gerçekten herbir köşeden farklı farklı tezahüratları kötü bir ambiyansa neden oluyordu,birileri sesimizi duymuş olmalıki tvden maçı izlerken dinlediğim tezahüratları imkanım olsada tribünde bende destek olsam dedirtirdi bana.Bu muhteşen değişim içinde tribün liderlerini kutluyorum.

Gelecek hala Galatasaray'ın,her ne kadar takım tam anlamı ile oturmasada işlerin iyi gittiği kesin..Yarın fener diyarbakırda kaybederse bizim için çok büyük avantaj olacak zira dün bjk bugünde trabzon puan kaybettiler,fenerde puan kaybedenler kervanına katılırsa bizim için büyük moral olacakdır.

Bahri Havadır seni oraya koyanın...

Kayserispor gibi kolay gol yemeyen bir takıma 4 gol atmak başarıdır. Ama ben hala Gaziantepspor maçı dışında kendimizi sınayabileceğimiz ciddi bir maç oynadığımızı düşünmüyorum. Kolay gol yiyoruz. Bu konudaki avantajımız gol sıkıntısı çekmiyor olmamız. Rakiplerin kolay olmasından ötürü bir konsantrasyon eksikliği de oluşuyor olabilir savunmada ancak daha dikkatli olmamız lazım.

Halis Özkahya özellikle ilk yarıda çok kötüydü. İki penaltı pozisyonunu devam ettirdi. Ardından ilk golde Baros'un pozisyonunda golü verdi. İkinci golde de auta giden topa korner kararı verdi. O kornerde belki de ilk defa "gol atmayız inşallah" diye dua ettim. Golü her türlü atarız, o sorun olmaz ama haksız bir gol atmış gibi görünmek kötü oldu.

Leo Franco'nun gelen şutları sektirmesi biraz korkuttu beni. Geçen yıl Carlos'un şutundan seken topu Lugano atmıştı. Bu yıl da öyle goller yiyebiliriz gibime geliyor.

Hücumdaki çeşitlilik en iyi yanımız. Bol gollü galibiyetler ve ciddi bir oyun anlayışı izleriz umarım ilerleyen haftalarda...

Varan 2 Çakara göre Elano Lincoln kadar yaratıcı degilmiş:DKapatıyorum artık Çakarın saçmalıklarını daha fazla dinleyemeyecegim

Geri
Üst Alt