Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç S
İlk yarı zorlansakda elanonun ikinci yarı güzel oyunu ve golü ile takım yine farklı bir galibiyet aldı.İkinci yarı mustafa sarp,gökhan zan ve ardanın güzel oyunları takımın toparlanmasına neden oldu.
Barosda artık üstündeki ölü toprağını atmaya başladı.Baros gol attıkça kendine gelebilcek bir oyuncu ve taraftarın desteği ,takımdaki oyuncularının güveni ile baros gollerine başladı.
Bekler bu gece çok ileri çıktı,sabri ve balta hucüma destek vermesi takımın önde basmasından kaynaklanıyor zira baros ile defans arasındaki mesafe kısa tutulduğundan beklerde ileri çıkabiliyorlar böylece iyice rakip alana oyunu yıkıyoruz.
Reijkard yine tecrübesini konuşturup bu takımda her oyuncunun oynayabilceğini tekrar gösterdi.Eleno ilk lig maçında attığı gol gerçekten enfesdi.Elano dahada iyi olacak.
Takım gerçekten rayına dahada bir oturmaya başladı.Bu yıl transferde nokta atışı yapıp,takımın başına reijkardı getirince taraftarda tribünleri coşturmaya başladı.Gerçekten tribünler bugün muhteşemdi,takıma destek nasıl olur gösterdiler.Bundan 2-3 hafta öncesi tribünlerin gelişigüzel tezahürat yaptıklarından şikayet etmişdim.Gerçekten herbir köşeden farklı farklı tezahüratları kötü bir ambiyansa neden oluyordu,birileri sesimizi duymuş olmalıki tvden maçı izlerken dinlediğim tezahüratları imkanım olsada tribünde bende destek olsam dedirtirdi bana.Bu muhteşen değişim içinde tribün liderlerini kutluyorum.
Gelecek hala Galatasaray'ın,her ne kadar takım tam anlamı ile oturmasada işlerin iyi gittiği kesin..Yarın fener diyarbakırda kaybederse bizim için çok büyük avantaj olacak zira dün bjk bugünde trabzon puan kaybettiler,fenerde puan kaybedenler kervanına katılırsa bizim için büyük moral olacakdır.