TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç S

Suleymano super turkce konustu, servet canavar gibi dedi :)

Servet de yanindaydi tabii :)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç S

Beşiktaşlının biri yorum yapmış bize Rjikaard gibi adam getirebilecek başkan istiyoruz. :asd:

Beşiktaşlılar objektif oluyor abi.. :D

Şaka maka şampiyonluk saracak 4-1 yanımızı bu gidişle.. :D

Ya namağlup şampiyon olsak ne süper olur.. :D

En önemlisi takım savunmamız baya bir gelişmiş.İlk dakikda Cangele'nin çalımlarından sonra vurduğu şuttan başka pozisyonları yok.Ama duran toplarda savunmaya biraz çalışmak lazım.Benim için en iyi nokta takım savunmasının gelişmesine sevindim.

Mustafa Sarp çok diri ya Mehmet Topal kaybetti bence forma savaşını,büyük konuşmamak lazım yine de,tatlı rekabet tabiki..

Aslanlar süpersiniz:D

4-1 tahminin gerçekleşti. Ya böyle miş iştahlı oynanır, maç bitsin istemedim, önemli oyuncular da bitmesini ister gibi değildi, nasıl iştahla oynuyorlar, dakika 85 olmuş 3-1 öndesin hala saldırıyorlar.

Elano ile Ardanın pinpon oyunu da muhteşemdi, hele Elanonun o golü, neymişsin be oğlum sen:D

Bu arada Hakan Baltayı begenmeyenler vardı O begenmeyenler Türkiyenin en iyi solbekinin kim oldugunu bir kez daha görmüstür sanırım. Sakatlıgı ciddi degildir umarım

maçın özeti:kayserisporlular top oynamaya gelmemişti helede o sıfatsız kangele tam bi kasap edasındaydı,çok iyi basıyoruz ileride bu sene 2000 deki gibi çok gol buluruz o şekilde (örnek:elanonun bombası),hakem resmen saçmaladı gerek lehimize gerek aleyhimize olmak kaydıyla çok kötü kararlar verdi,taraftara söyleyecek söz yok inanılmazzzz vede en önemlisi maçın adamı kesinlikle vede kesinlikle MUSTAFA SARPDIR.

Süper oyun süper skor Elano o nasıl bir gol öyle kardeşim kaleciye yapılmış bir hakaret bu. :)

bu arada angut forumdaki ezikler kaşınmaya başlamışlar yok 10.hafta şöyle yaparız yok böyle yaparız.bizde sabırsızlıkla bekliyoruz ama umduğunuz gibi olmayacak angutlar.artıı karşınızda inamotolar carruscalar falan yok elano keita baros kewel arda.10.hafta rezil edeceğiz kuşları

Kesinlikle zevkle izlediğim bir maç daha bitmesini hiç istemedim

Şu elanonun attığı golü bırakında abartalım baba yaa...telegol ekibi

Gerçekten elono süper oldu takıma oturdu hızı ataklarda zekice paslar yerine paslar attı takıma ileride dahada oturur...

Kaptan yine kaptandı görevini yaptı avrupa asist kralı geliyor

Baros evet top ezdi ama tek forvetli sistemde bunlar çok normal baros bunları gecen sezonda yaptı ama gol kralı oldu gecen sene sorun yoktuda bu sene ne oldu

Kral geri geldi avrupa düzeyinde bir golcü olduğunu kanıtladı gerçekten tebrikler

Bursalıların stadda olması ise şaşırtıcı misafirmiş sözde garip gelişmeleri bekliyoruz

Bu arada Ali şen Kadıköydeki Galatasaray maçından sonra fener olağanüstü kongreye gider diyor :D

Neyse taım olara bitmesini istemediğim bir maçtı vatana millete hayırlı olsun

Yapmak istediklerimizi daha henüz tam olarak gerçekleştiremiyoruz, ancak bu kadarı bile Kayseri gibi bir takıma 4 gol attırabiliyorsa, önümüz açık arkadaşlar. Henüz çok büyük beklentilere kapılmadan izleyin şu takımı, yükselişini görün, yapılanı değil yapılmak isteneni izleyin. Her maç bir önceki maçta oynananın üzerine koyduklarımızı görmek bana şimdiden çok büyük keyif veriyor.

Bundan önce hergün olduğu gibi, bir kez daha gurur duydum takımımla.

Herşey için herkese teşekkürler...

bizim forma rengimiz rakiplerimizin yüzünün rengi olacak

bırakın elano yaratıcı değil desinler diyenler elanoyu izlemediklerinden de eminim

bırakın elona alexden daha kotu desinler

elano geldiğinde bu cumleleri kuran kişilerin forumlarında nasıl rezil olduklarını bütün sanal alem gördü

takım oturmaya başladı gelen gidene dörder beşer atıyo takım

bu adamları ateş sardı bırakın kursun cümlelerini

teknik adamlara bir şey diyemiyorlar ikisinde kendisini kanıtlamış kişiler

kadrodan iki takım çıkıyor bunu onlarda biliyor

bırakın kursunlar boş cümlelerini

yeni gelenlerden gol atmayan iki kişi kaldır zan ile leo

takım her hafta daha iyiye gidiyor

hep beraber soyluyoruz nevizade geceleri

Giden Her Sevgilinin Ardından ,Hep Biz Olduk El Sallayan

Haykırsak Duyarlarmı Sesimizi, Hangi Sevdadan Galip Çıktık Ki

Yürüyoruz Sessiz ve Kederli, Nevizade Geceleri

İnletiyoruz Hep Çıkışında, İstiklal Caddesini

Boşuna Çekilmedi Bunca Çile, İçiyoruz Gündüz Gece

Haykırdık Ama Duymadı Hiç Kimse ,Peşindeyiz Her Yerde

Zaten Aşklar Hep Yalan Dolan, Sonu Hep Acı Hüsran

Bize Her Sevdadan Geriye Kalan, Sadece Galatasaray

Cimbombom'um, Cimbombom'um

Canım Feda Olsun Sana

Hiçbir Şeye Değişilmez

Senin Sevgin Bu Dünyada

Bu rıdvan yine laf arasında adamların kendi kalesine attığı gol filan diyip bizi küçümsemeye çalışarak zırvalamaya başladı.:mad::mad::mad:

Bende tv yi kapatım pc başına geldim.

Bize bu galibiyeti yaşatan bütün oyuncularımıza ve teknik heyetimize çok teşekkür ederim..

Geri
Üst Alt