TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç Sonu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç S

hakan sukur, galatasaray 60 dan sonra bitiriyo karsi takimi diyor.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 3. Hafta | Galatasaray 4-1 Kayserispor | 23 Ağustos | Maç S

Arkadaşlar maçı 90 dk izleyen biri elano nasıl oynadı anlatırsa :D iyi olur

Bjk'liler 5. hafta fark yemekten korkuyor :D

Her fırsatta kendını yere atmadı bu macta yıne fazla yuklenmeyelım sonucta tek basına savasmaya calıstı o pozısyonlarda ve gucsuz oldugu ıcın dogal olarak yere dusuyor ve pozısyonunu kaybedıyor kendı kendını yere atma gıbı bırseyı yoktu bu macta bana gore

Bilmiyorum arkadaş, bana sürekli hakemi kolluyormuş gibi geliyor. Aklı fikri faul/penaltı almakta sanki...Bu kadar kolay yere düşmemeli bir futbolcu. Avrupa maçlarında çift sarıdan atarlar valla.

Keita Bu gece pek bi tutuktu .

Acaba oruclumuydu ?

Maçta beni rahatsız eden tek şey Baros'un her fırsatta kendini yere atmasıydı.

Bunun dışında hiç şikayetim yok, önceki maçlar gibi oynayamamıza rağmen, Kayseri'ye 4 gol attık, daha ne olsun.

Bir de Sabri'yi çok beğendim, Allah bozmasın. :)

foxda Barosun ceza sahası içindeki iki düşmesinede penaltı verilmeliydi dediler

( Bülent Korkmaz , Cem Papila )

Arkadaşlar maçı 90 dk izleyen biri elano nasıl oynadı anlatırsa :D iyi olur

Valla abartmadan söyleyeyim..Müthis oynadi...Ilk defa biraz uzun süre oynamasina ragmen cok iyi isler yapti..Takimi cok iyi yönlendirdi..Aralara pas atti, uzaktan sutlar atti, kalitesini belli etti..Birde 90 dakika icinde neler yaptigina bakmamiz gerekiyor.Ama bildigimiz Elano iste.Futbolu takip edenler Elano´yu nasil biliyorsa öyle oynadi..Süper bir futbolcu

Bu arada bizim 2. gol de korner değil aut muş :)

Bu Ayhani cok seviyorum ya.

Adam hep yabanci oyuncularla ugrasiyor. Mac baslamadan önce Franconun yanindaydi, mac bittikten sonra Elanonun yaninda. Antremanlarda da falan hep sakalasirken görürsün onu Nondayla, Keitayla falan. Hep güler yüzlü. Yabanci futbolcularla olan iletisimi süper.

Performansi da son 2 yilldir super. Iyi ki varsin Ayhan.

Bu Ayhani cok seviyorum ya.

Adam hep yabanci oyuncularla ugrasiyor. Mac baslamadan önce Franconun yanindaydi, mac bittikten sonra Elanonun yaninda. Antremanlarda da falan hep sakalasirken görürsün onu Nondayla, Keitayla falan. Hep güler yüzlü. Yabanci futbolcularla olan iletisimi süper.

Performansi da son 2 yilldir super. Iyi ki varsin Ayhan.

Bir de hızlı pas atsa topu çok tutmasa..

Elano 121 km yle vurmus helal be. :D

Artik maclarda heyecen istiyorum ben yav, söyle saglam bir takim gelsede bize 2-3 tane atsa bizde maci cevirmeye fallan calisalim, her mac cok rahat her mac fark atmaktan biktim yahu :D

oha elanonun sutu 121km ymis

Elano´nun golü 121 km/h. :)

O gol birilerine manyak kapak oldu :kupa:

eziklere bak ya :D :D gülmek istiyorsanız şu forumda dolaşın kopuyorum valla bizim için birbirlerini yiyorlar topic üstüne topic geliyor 5 kişiden 2si3ü bizi övüyor diğerleri övenlere saldırıyor :D:D:D

adsznbl.jpg

Telegolde de herkes penaltı dedi.

Valla önyargı mıdır nedir bilmiyorum da bence o pozisyonda da Baros attı kendini. :)

Tekrar izledim şimdi, çok kolay düşüyor adam. Neyse, yorumcuların penaltı demesi iyi, basın çok yüklenmez ikinci gole.

Geri
Üst Alt