TSL 2009/10 Sezonu 30.Hafta | Bursaspor 2-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu |

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 30.Hafta | Bursaspor 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Devre A

golde ofsayt yok.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 30.Hafta | Bursaspor 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Devre A

Feneri içerde dışarda yenememişiz.

Bursa'ya ,Eskişehir'e Kayseri'ye Trabzon'a ...Üst sıralardaki takımları hiç yenememişiz.Ne gerek var şampiyonluğuna.Olamayalım da ,aklımız başımıza gelsin.Bursa'yı destekliyorum ben ! En azından kısıtlı kadroya,inanmayla bu işin olacağını kanıtladılar.

beşiktaşı yenerlerse bizi diğer sonuçlarda bursayı desteklerler çünkü 2006 version 2010 coming soon vakasını daha kaldıramazlar:asd:

Aziz Yıldırım komaya girer çok ciddiyim.Ama bu hafta biz yener,fener yenemezse iş oraya doğru gidiyor.

Hersey cok iyi gidiyordu. Totemin anasini aglatiyordum. Sonra hersey cok cabuk gelisti. Taa ki Yaser Aydin kardesimiz panik yapmaya basladi, gol geldi. Umarim bu gol ders olmustur sana Aydin.

:D :2_thumbs_up_-_anima

fark 4 puan. yarın derbi berabere biterse 3 puan. ikili averajda bursa avantajlı. bursanın hükmen galibiyeti gelecek. 3 tane maçları kalıyor. birini kaybetme şansları bile var. diğer 2 sini kazanınca şampiyonlar. hatta 2 sini bile kaybedebilirler çünkü fenerin 5 maçı da kazanacağının garantisi mi var b.ktan oyunlarıyla elbet 5 puan kaybedecekler. bugün maç böyle bitince bursanın şampiyon olmaması mucizelere bağlı. yarın da derbi berabere biterse şampiyon bursa, ikinci biziz.

aynen:icon_twisted:

Devre Arasi yazisi kalksin baslikdan

Hersey cok iyi gidiyordu. Totemin anasini aglatiyordum. Sonra hersey cok cabuk gelisti. Taa ki Yaser Aydin kardesimiz panik yapmaya basladi, gol geldi. Umarim bu gol ders olmustur sana Aydin.

Ne alaka olm :D

ya bu şampiyonlar ligi için bursa'nın puan kaybetmesini isteyen arkadaşlar niye bursa'nın puan kaybını istiyorsunuz fenerin puan kaybı için ter dökün burda. niye fener şampiyon biz ikinci oluyoruz bursa şampiyon biz ikinci olalım yine gidelim şampiyonlar ligine sanki siz de yani 1 hükmen galibiyeti daha gelecek ve 1 puan farkla, ikili averajla önde olan takım 3. olacak biz ikinci olacaz öyle mi? olsa olsa fener 3. olursa üste çıkarız biz hayret bişey ya.

Julio Cesar sarı kart.. Golden önceki taç antebinmiş diğer herşey temiz...

Mahmut yuh be :mad:

Mahmut ceza alanının dışında topa elle dokundu sarı kart..

Mahmutun burnu kirik olmasa yemezdi o golü.

Ben bile burda PC nin basinda top Volkana gelir gelmez gol kokusunu aldim.

Bu Mahmut'u görünce bizim Leo gözüme A class bir kaleci gibi gözüküyor.

frikik kullanıldı sonuç yok...

sonuc cikmadi.

Geri
Üst Alt