TSL 2009/10 Sezonu 30.Hafta | Bursaspor 2-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Maç Sonucu |

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 30.Hafta | Bursaspor 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | İkinci

Bursa'nın kazanması iyi olacak gibi. İyi oynamasalar da istiyorlar şampiyonluğu.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 30.Hafta | Bursaspor 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Devre A

antudan bir yorum:D

Ben demiştim demeyi hiç sevmem ama ...

Bu maçta hiçkimse Antep´in puan almasını filan beklemesin .

Boşuna hayal kurmanın bi manası yok .

Bursa sadece gs maçında ´´Belki ´´ puan kaybeder okadar .

İçerdeki tüm maçlarını rahat kazanır .

Bizim 5 te 5 yapmaktan başka hiç bi çaremiz yok ...

Ki oda oluşturulan olumsuz kamuoyu nedeniyle çok çok zor

şimdi bursa bir tek bize karşı puan kaybedermiş oda belkiymiş. ee o zaman siz 5te 5 yapsanız nasıl şampiyon olcanızki.:rolleyes::D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 30.Hafta | Bursaspor 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | Devre A

Sana katilmak mümkün degil.

Hakemler yüzünden hic can yanmamis, bedava, oynamadan 9 puan almis...

Herşeyleri dört dörtlük demedim ki oynadıkları oyun şampiyonluğu hakediyor mu; elbette hayır.. Ama ben orda karşılaştırma yaaptım.. Diğer adaylara göre en çok onlar istiyor... Taraftarının gazıyla coşuyor adamlar.. Turgay, hüseyin, ali tandoğan gibi halı sahada oynatılmayacak adamlar deli gibi koşuyor, oynuyorlar.. Kötünün iyisi bursa (Mücadele anlamında)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 30.Hafta | Bursaspor 1-0 Gaziantepspor | 16 Nisan | İkinci

Julio Cesar havadaki kuşu avladı. Yeni bird hunter. :o

Yemin etmek istiyorum bu maci Bursa kazanamicak diye ama etmicem.

Herşeyleri dört dörtlük demedim ki oynadıkları oyun şampiyonluğu hakediyor mu; elbette hayır.. Ama ben orda karşılaştırma yaaptım.. Diğer adaylara göre en çok onlar istiyor... Taraftarının gazıyla coşuyor adamlar.. Turgay, hüseyin, ali tandoğan gibi halı sahada oynatılmayacak adamlar deli gibi koşuyor, oynuyorlar.. Kötünün iyisi bursa (Mücadele anlamında)

Neyse ya. Biz 2. olacaksak olsun Bursa sampiyon, üzülmem.

Baraj nerde duruyo anasini satim

Sercan bu sene çok mu kötü,bana mı öyle geliyor.

Bekir Ozan :o :asd:

Sercan cikti

Bekir Ozan çok kazma bir adam :o

Bursa kazanır fener de yarın puan kaybederse muhtemel moral çöküntüsünden daha toparlanamaz fener.. İlk 2 bizle bursaya kalır böyle düşünelim (Tabi biz yarın kazanırsak)

uğraşamıcam gerçekten çok bayat çünkü :) anlıyorum, kolay gelsin.

Neyse ya, seni gicik etmek istememistim. Ilk gördügüm de hemen ofsayt dedim, sonra millet de buralarda ofsayt diyince ofsayttir dedim.

Ama sen hakli ciktin, su an yüzüm domates kadar olmasa da baya kirmizi.

Dayan Bursa

Bursa kazanır fener de yarın puan kaybederse muhtemel moral çöküntüsünden daha toparlanamaz fener.. İlk 2 bizle bursaya kalır böyle düşünelim (Tabi biz yarın kazanırsak)

Fenerbahçe pazar günü oynayacak. :)

1-1 bitecek.

Geri
Üst Alt