TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-3 Fenerbahçe | 9 Mayıs | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-3 Fenerbahçe | 9 Mayıs | İkinci Yar

Adminlere çağrı..Galatasaray taraftarına digitürkleri iptal çağrısı yapın!!!!!

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 33.Hafta | Ankaragücü 0-3 Fenerbahçe | 9 Mayıs | İkinci Yar

Hamsilere de güvenmeyin adamlar Kupa ile birlikte sezonu kapattılar..

Taraftar yapacak takımın yapamadığını...

Ortalik karisti

helal olsun a.gücü taraftarına..

şerefsiz futbolcularının yapmadığını onlar yaptı

Eskiden ( o kadar eski değilde ) maçlar satıldığında hiç beli olmazdı beh ...

Aziz kısa yolu bulmuş artık,direk kalecileri satın alıyor.

Ne yapti ki Lig TV?

Tarih tekerrürden ibaretse Daum şampiyonluğu yine son haftada verir :D

Tarih tekerrürden ibaretmi değilmi haftaya göreceğiz, tabi haftaya maçta satın alınan insanlar olmadığı sürece...

Ayrıca Tarih birilerine her zaman intikam şansı veriyorsa Şenol G. 96'nın intikamını çatır çatır alır.

Trabzon satmaz da,gücü yetermi bilmiyorum.

bende mac bittekten sonra lig tv mi kapattiracam.

Bu kader işi Türkiye kupası kaderdir dedim aynen oldu Daum'un da son hafta şampiyonluğu kaptırmak kaderinde var. %100 eminim haftaya Azize istifa basıp yeniden gelecek 3 sene öncesine bi gidip gelicez.

Haftaya da Onur 50 metreden içeri alir olur biter.

ulan dövün su ezikleri

bir iki şey söyleyecem.

1. kasımpaşa maçıda daghil bütün kalecileri satın aldılar....... çok komik goller.... özelliklşe murat şahin ve serkan yüz mimiklerinden çok belli ediyorlar.

2. utanıyorum çünkü bursanın önünü tıkadık o maçta ne gerk vardı hırsa yahu delimiydik...

ha deyeceksiniz bizim bir şanı mız var. başlatmayın allah aşkına ozaman antalyayı niye yenildik........ maalesef kendimiz feneri şampiyonluğa götürdük yazıklar olsun

3. son sözüm medyaya niye son haftalarda yenilen komik goller için kalecileri konuşup irdelemiyorsun uz.....

not: maçtan önce arkadaşa serkan kırıntılıya dikkat et dedim...

İğrenç bir ligimiz var.

Bu stadlardaki anonslar taraftari daha cok gaza sokuyor, sahaya yabanci madde atasi olmasa bile o anonsdan sonra atasi gelir :D

bence Trabzon cephesine hamsiydi lazyoydu demeye başlamayın fenerliler gibi. adamlar kupada çaktı aldı. sadri şener süper kupayı fenerle oynıcaz dedi diye nasıl yani ne diyecek gidip oyunculara çok kasmayın fener alsın mı diyecek egemen song he mi diyecek hepsinin bu şikeyi susarak gizleyeceğini ortaya çıkarmayacağını kim garanti edebilir öyle kolay değil bir başkanın kendi takımına şike yaptırması iş kalecide bitiyor onur açılan telefonlara itibar etmezse trabzon kesinlikle yenilmeyecek bana göre ve birazcık adamlarsa o fenerden intikamlarını alırlar ama bence bursa beşiktaşı yenemez her türlü fener şampiyon yani gün digitürkü iptal ettirme günüdür inanın dalga geçiyor digitürk bizlerle. şampiyonu ben seçerim sen mal gibi izlersin benim hazırladığım sonu diyor daha da para veren varsa oturup düşünsün.

Geri
Üst Alt