memduh ali
Yeni Üye
- 14 Mayıs 2010
- 2
- 0
- 1.111
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 34.Hafta | Fenerbahçe - Trabzonspor | 16 Mayıs
Ben bir istavritim.
Ben bir istavritim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyler trabzon maç fln satmaz satamaz az akıllı olun ya
trabzon küçük bir şehir trabzonsporun maç satması demek trabzonda yer yerinden oynar demek..
az mantıklı yorum yapın... sadri şener gazetecileri kinayeli cevap veriyor
adamın zekasını kavrayamıyor medya sizde satarlar diyorsunuz burda.
trabzon büyük takımdır benim gözümde aslada maç satmaz
trabzonspor bursanın şampiyonluğuylada hiç bir şey kaybetmez.
trabzonspor büyüklüğünü tartışan kişiyle oturup futbol muhabbeti bile etmem cünkü cahildir o adam...
tamam bizi avni akerde yendiler belkide o maçı alsaydık çok farklı olurdu.. ama trabzonun maç satması diye bişey olamaz
heleki sadri şener ve şenol güneş gibi adamlar varken..
akşam trabzon çıkar futbolunu oynar ama yener ama yenelir..
bekleyip göreceğiz
facia geliyor![]()
Facia derken :melek:
ayrıca trabzondan aşırı derecede hırslı futbol bekliyorum
96. nın intikamını katmerlimi bir şekilde almak isteyeceklerdir ahanda görürsünüz akşam
Habertürk'te yazıyordu. Trabzonsporlu taraftarları çiçeklerle karşılayacaklarmış. Trabzonspor sahaya çıkarken de yuhalamayıp, Türkiye Kupasını aldıkları için alkışlayacaklarmış. Böyle şerefsiz bir camia yok, Trabzon yatsın diye yapmadıkları şaklabanlık kalmadı.
Habertürk'te yazıyordu. Trabzonsporlu taraftarları çiçeklerle karşılayacaklarmış. Trabzonspor sahaya çıkarken de yuhalamayıp, Türkiye Kupasını aldıkları için alkışlayacaklarmış. Böyle şerefsiz bir camia yok, Trabzon yatsın diye yapmadıkları şaklabanlık kalmadı.