TSL 2009/10 Sezonu 34. Hafta | Gençlerbirliği 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 34. Hafta | Gençlerbirliği 1-0 Galatasaray | İlk Yarı

Oh be Bursa 2yi attı

3.lük garanti oh be:m26::m26:

Bu fenerin umutlarını kırcaktır.

İzlesek bile yorum yapılacak fazla birşey yok.Ben sadece Arda'yı merak ettim.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 34. Hafta | Gençlerbirliği 1-0 Galatasaray | Devre Arası

Bir 45 dakkanın daha sonuna geldik, bir daha ki 45 dakka da

buluşmak üzere, renktaşlar azcıkta burda yorum yapın.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 34. Hafta | Gençlerbirliği 1-0 Galatasaray | Devre Arası

Valla orası belli olmaz, BJK 2 tane sıkıştırır, bu skorlarla bile FB şampiyon biz 4ncü oluruz.

Allah korusun tabii.

Teşekkürler hepinize. :)

Cumhur ve Emre nasıl ?

Yav maçı izleyemiyoruz dimi?

İzleyenler varmı. İlk yarıda Giovanni, Caner, Cumhur nasıl oynadı. Servet-Gökhanzan nasıl oynadı, Pektemek neler yaptı. Bizde oynayacak kalitesi varmı arkadaşlar.

Berbat oynuyoruz. Daha çok gol yiyebilirdik. Üst üste 3-4 pas yapamıyoruz bile. Gençlerbirliği çok çok daha iyi oynuyor. Son paslarına dikkat etselerdi durum bizim için farklı olabilirdi. Ruh gibiyiz, zaten öyle olmamız bekleniyordu. Yakıştıramıyorum bu senaryoyu bize. Kim unutturacak bunları bize :(

Sıfır ! hiç birşey oynamadık ilk yarı ! Ruhsuzlar Topluluğu olduk annasını satayım !

Şu kadroya kızmaya gerek yok ki.Biz tam kadroyken de sahada rezil futbol sergiledik.Bugünkü oyunculara pek yüklenmemek lazım.

Abi Fb değil de,bizim maçı koy.:o

GSCimbom.org 'un en alttaki konunun (Bir ihtimal daha var) en sonuna koydum ilgili açıklamayı. Kopyalayıp kendi browser 'ınızda takip edin ilgili kadroyu.

Kadro 15 dk içinde konu güncelleneceğinden kaldırılacaktır.

Valla kimsenin umrunda değil bu maç, izleyende yoktur zaten doğru düzgün. Söylenecek tek şey, Seneye Servet, Gökhan, Barış, Mustafa Sarp ve bunların gibi adamları görmek istemiyorum şu takımda.

o degilde bizim orta sahayi topla bir harbuzi ederse bende shrek olim

GSCimbom.org 'un en alttaki konunun (Bir ihtimal daha var) en sonuna koydum ilgili açıklamayı. Kopyalayıp kendi browser 'ınızda takip edin ilgili kadroyu.

Kadro 15 dk içinde konu güncelleneceğinden kaldırılacaktır.

Offline çıktı malesef :sad007:

bizim maçı bıraktım sadece fener maçına bakıyorum ve diyorumki;

İkinci denizli faciası yolda....

Trabzon dirençli oynuyor ve gol yedikden hemen sonra beraberliği yakalaması güzel oldu,fenerliler sindi.Akabinde bursa maçı 2-0 yapınca fenerde panik başladı.

Maçlar bu skorlarla biterse bursa şampiyon,fener ikinci ve bizde 3. olacağız :)

Hak-hukuk-adalet diye birşeyler varsa inşallah bu skorlarla biter maçlar...

Tek dileğim trabzonun maçı erken bırakmaması zira beşiktaş resmen bursaya yattı şuan,herşey bursa lehine.İbrahim toraman öyle bir gol attıki kendi kalesine uzun yıllar konuşulak bu kendi kalesine attığı gol..

Hadi trabzon dualarımız seninle,2. denizli faciasının beterini ve kendi intikamını al 96dan kalan....

Geri
Üst Alt