TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

bu maçta böle bir 11 bekliyorum

KeweLL-Baros-Keita-----

------Arda-Ayhan-------

--------M.Sarp----------

Hakan-Servet-G.zan-Sabri

----------Leo------------

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Ben bu maçtan ziyade Pana maçını düşünüyorum 4 günde 2 yüksek tempolu maçı istediğimiz gibi oynarız umarım.

bu maçta böle bir 11 bekliyorum

KeweLL-Baros-Keita-----

------Arda-Ayhan-------

--------M.Sarp----------

Hakan-Servet-G.zan-Sabri

----------Leo------------

Kewellin sakatligi gecerse yorgun Elano yada Keitanin yerine yüzde 100% oynar kanimca. Hatta Aydini Keitanin yerine düsünebilir eger Keita Milli macta ilk 11 de oynarsa ve uzaklardan gelmek zorunda kalirsa. Elano mesela ya persembe gecesi veyahut cuma sabah Türkiyede olacak. Cumartesi en fazla yarim sat oynar.

Elano'nun oynaması çok zor. Maçtan 1 gün önce gelebilecek İstanbul'a. Kewell veya Aydın oynar büyük itimal.

Rijkaard büyük maçların antrenörü. Zamanında Real'i az yenmediler içerde dışarda.

Bu maça tek ön libero olmaz değerli renkdaşlar!

Ankara maçında sarp ve topalla oynanan çift ön liberolu maçta bile ankara seviyesi takımdan kaç atak yediğimzii görmediniz mi?

Ankaradan gömlek gömlek üstün olan beşiktaş,altını çiziyorum derbide,kendi intiharımızımı yaratmaya çalışıyoruz?

eger bu maçlarıda farklı skorlarla kazanirsak bu yil bizi kimse durduramaz ama atinadaki maç kolay olmayacak bjk derbisinden bir suphem yok hele denizli hucum agırlıklı bir kadro cikarirsa cok acik farkla aliriz maci.

Ankara maçında sarp ve topalla oynanan çift ön liberolu maçta bile ankara seviyesi takımdan kaç atak yediğimzii görmediniz mi?

Ankaradan gömlek gömlek üstün olan beşiktaş,altını çiziyorum derbide,kendi intiharımızımı yaratmaya çalışıyoruz?

O atakları zaten M.Sarp ve M.Topal ikilisi yüzünden yedik ağırlık da olarak çünkü çok top kaybı yaptılar,ikiside hemen hemen aynı tip oyuncular ve ilk defa birlikte oynadılar Mehmet Topal da formsuz sakatlıktan çıktığı için....

O atakları zaten M.Sarp ve M.Topal ikilisi yüzünden yedik ağırlık da olarak çünkü çok top kaybı yaptılar,ikiside hemen hemen aynı tip oyuncular ve ilk defa birlikte oynadılar Mehmet Topal da formsuz sakatlıktan çıktığı için....

Topal ne kadar formsuz olursa olsun,çift ön liberoyla atakları ağzı açık izleyen orta saha,tek ön liberoyla ne yapar değil mi?

Zaten Topal-Sarp yan yana oynadiklari icin zorlandik o macta.

Topal/Sarp tan biri ve yaninda Ayhan, süper olur süper.

Sarp daha cok defansa yardim eder Ayhan da ofansa.

Topal ne kadar formsuz olursa olsun,çift ön liberoyla atakları ağzı açık izleyen orta saha,tek ön liberoyla ne yapar değil mi?

Topal-Sarp 2 pas üst üste yapamiyorlarsa, oyunu acamiyorlarsa, ofans oyunculara top veremiyorlrsa tabi ki rakibin atak üstü atak yapar.

Salı günü satışa çıkıyormuş biletler. e tabi derbi zammı da yemiş.

bilet fiyatları

Eski Açık: 50,00 TL

Kapalı Alt Grup 1: 260,00 TL

Kapalı Alt Grup 2: 165,00 TL

Numaralı Grup 1: 220,00 TL

Numaralı Grup 2: 165,00 TL

VIP 1: 385,00 TL

VIP 2: 330,00 TL

Yeni Açık Alt: 50,00 TL

Yeni Açık Üst: 50,00 TL

------

5 bilet sınırı vardır diyor. bakalım karaborsacılardan başka bilet alabilen çıkacak mı...

Bu maç birçok Fenerli bizim maçı kaybetmemizi,en azından çok kötü bir oyun sergilememi temenni ediyor.Çünkü onlarda biliyorlar ki bu maçı güzel bir futbol ve net bir skorla kazanırsak bahaneleri kalmayacak.

Onlar şimdi çok konuşuyorlar. neden? Korku :sopa:

İzmirden gelıcem nasıpse v maca ınanıyorum keyıflı bır mac olucagına ve kazanacagımıza.

Kesınlıklede sarp-ayhan ıkılısı olmalı oyunu domıne ederız, parcalarız Bjk yı

İzmirden gelıcem nasıpse v maca ınanıyorum keyıflı bır mac olucagına ve kazanacagımıza.

Kesınlıklede sarp-ayhan ıkılısı olmalı oyunu domıne ederız parcalarız Beşiktaş'ı.

8jk yazınca büyüklüğümüze büyüklük katılmıyor ne yazık ki.

Basit kelime oyunları yapacağınıza bu saygıyı hak eden rakip klübün adını düzgün yazın.

Zaten Topal-Sarp yan yana oynadiklari icin zorlandik o macta.

Topal/Sarp tan biri ve yaninda Ayhan, süper olur süper.

Sarp daha cok defansa yardim eder Ayhan da ofansa.

Bende çift ön libero şeklini savunuyorum zaten.. İsimler örnek,tek ön libero bu takımda olmaz.. ;)

beşleriz:D yeter ki ilk 20 dk da bi gol bulalım

bence de ortasahada mustafa sarp ayhan ikilisi ve önlerinde elano yada arda'dan biri oynamalı (elano sanırım oynamıyacak bjk maçında) forvetin soluna kewell sağa keita en ileriye baros

bu maçta baros aynı performansı gösterirse oyuna almak için 60. dakikayı bekliceğini zannetmiyorum. devrede nonda girer. inşallah yeneriz zevkli maç olcağına inanıyorum umarım 5'te 5 yaparız.:melek::melek::melek:

Geri
Üst Alt