Oğuzhan Erdinç
Sarı Üye
- 25 Kasım 2008
- 572
- 0
- 1.286
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00
Choreography !
Choreography !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gs 6 - 1 Bjk İnşallah !
Yok yok,9 atalım Liverpoolun rekoru kırılsın![]()
O şampiyonlar ligi rekoru dostum.Ona bakılırsa Beşiktaş Demirsporu 10-0 yendi.Ama illa 9 atıcağım diyorsan atalım,seni mi kırcağız.![]()
Beşiktaşın her kulvar baz alınsada yediği gol rekoru 8 değil mi? Ben öyle biliyorum ama yanlış biliyorsam affola dostum![]()
Beşiktaş'ın rekorundan bahsediyorsan doğru.Ama sen Liverpool'un rekorunu kıralım demişsin.![]()
Liverpool beşiktaşın gol yeme rekorunu kırmadımı her kulvardada..
:kupa:
Ah şu Türkçe.. heryere gidiyor![]()
açık konusursam ben sizler kadar rahat değilim. beşiktaş şuanda ne kadar kötü olsada adı üstünde bu maç derbi. hafife almamak lazım. 1-0 olsun bizim olsun....
Mustafa Denizlinin aklı varsa Holoskodan forvette yararlanır
Bobo ve Nobre çok agır oyuncular Servet ve Zan için sorun olmaz
Ama stoperlerimiz çok agır Forvette Holosko oynarsa Tabata ve Tellonun savunmanın arasına attıgı toplarla
Aman diyeyim Denizli Holoskoyu forvette oynatmasın![]()
uçan kuşlar martılar ..............
BJK nin blokları arasında inanılmaz boşluklar var.
Fakat Mustafa DEnizli nin ne istediğin bu maçon skorunu tayin edecektir.
1. seçim puan farkı 6 olduğu için mutlak 3 puan için atak bir takımla çıkacak ve 5-2 yenilecek) (benim istediğim bu)
2. seçim ASY de 1 puan 1 puandır atak oynayıp rsik alıp yenilirsem fark 9 a çıkar ona göre kontrollü oynaytıp 8 kişi defans 2 kişi konra ile 1 puan kurtarıyım 3 puan da sğpriz olur derse o zaman oyun kilitlenebilir. fakat bu maçta kesinlikle goller olur. BJK de atar GS de
bu seçimde ise 2-1 vey 3-2 KAZANIRIZ eğer vasat geçersede 1-1 bitebilir.
kısaca Musti ATAK oynarsa farkı yer.
açık konusursam ben sizler kadar rahat değilim. beşiktaş şuanda ne kadar kötü olsada adı üstünde bu maç derbi. hafife almamak lazım. 1-0 olsun bizim olsun....