TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Choreography ! :rolleyes:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Yok yok,9 atalım Liverpoolun rekoru kırılsın :)

O şampiyonlar ligi rekoru dostum.Ona bakılırsa Beşiktaş Demirsporu 10-0 yendi.Ama illa 9 atıcağım diyorsan atalım,seni mi kırcağız.:D

O şampiyonlar ligi rekoru dostum.Ona bakılırsa Beşiktaş Demirsporu 10-0 yendi.Ama illa 9 atıcağım diyorsan atalım,seni mi kırcağız.:D

Beşiktaşın her kulvar baz alınsada yediği gol rekoru 8 değil mi? Ben öyle biliyorum ama yanlış biliyorsam affola dostum :)

Beşiktaşın her kulvar baz alınsada yediği gol rekoru 8 değil mi? Ben öyle biliyorum ama yanlış biliyorsam affola dostum :)

Beşiktaş'ın rekorundan bahsediyorsan doğru.Ama sen Liverpool'un rekorunu kıralım demişsin.:)

Beşiktaş'ın rekorundan bahsediyorsan doğru.Ama sen Liverpool'un rekorunu kıralım demişsin.:)

Liverpool beşiktaşın gol yeme rekorunu kırmadımı her kulvardada.. :)

:kupa:

Ah şu Türkçe.. heryere gidiyor :D

Liverpool beşiktaşın gol yeme rekorunu kırmadımı her kulvardada.. :)

:kupa:

Ah şu Türkçe.. heryere gidiyor :D

Neyse uzatmaya gerek yok.İkimizde ne demek istediğimizi biliyoruz nasılsa.:)

açık konusursam ben sizler kadar rahat değilim. beşiktaş şuanda ne kadar kötü olsada adı üstünde bu maç derbi. hafife almamak lazım. 1-0 olsun bizim olsun....

açık konusursam ben sizler kadar rahat değilim. beşiktaş şuanda ne kadar kötü olsada adı üstünde bu maç derbi. hafife almamak lazım. 1-0 olsun bizim olsun....

Bakma bize maç saati gelsin öyle bir heyecan gelirki istesende rahat olamazsın.Ama takımımıza çok güveniyorum.

Mustafa Denizlinin aklı varsa Holoskodan forvette yararlanır

Bobo ve Nobre çok agır oyuncular Servet ve Zan için sorun olmaz

Ama stoperlerimiz çok agır Forvette Holosko oynarsa Tabata ve Tellonun savunmanın arasına attıgı toplarla

Aman diyeyim Denizli Holoskoyu forvette oynatmasın:)

Bir hafta kaldı demek.

Mustafa Denizlinin aklı varsa Holoskodan forvette yararlanır

Bobo ve Nobre çok agır oyuncular Servet ve Zan için sorun olmaz

Ama stoperlerimiz çok agır Forvette Holosko oynarsa Tabata ve Tellonun savunmanın arasına attıgı toplarla

Aman diyeyim Denizli Holoskoyu forvette oynatmasın:)

Ferrari,Sivok,Ernst,Fink.Bunlar banko adamlar.Geriye kaldı iki adam.Duran top ve oyun zekasından dolayı %100 Tello'da oynaycak.Geriye kaldı 3 yabancı:Tabata,Bobo,Holosko.10 numara eksiği olduğu için Tabata oynarsa yaşarız.Çünkü Nobre ve Nihat/Serdar oynar.Bobo oynarsada pek sorun olmaz.Hatta Holosko'yu kanatta oynatırsa bile sorun olmaz.(Tabi Hakan her zaman ki yer tutmasını bile Hakan olursa.)

uçan kuşlar martılar ..............

BJK nin blokları arasında inanılmaz boşluklar var.

Fakat Mustafa DEnizli nin ne istediğin bu maçon skorunu tayin edecektir.

1. seçim puan farkı 6 olduğu için mutlak 3 puan için atak bir takımla çıkacak ve 5-2 yenilecek :)) (benim istediğim bu)

2. seçim ASY de 1 puan 1 puandır atak oynayıp rsik alıp yenilirsem fark 9 a çıkar ona göre kontrollü oynaytıp 8 kişi defans 2 kişi konra ile 1 puan kurtarıyım 3 puan da sğpriz olur derse o zaman oyun kilitlenebilir. fakat bu maçta kesinlikle goller olur. BJK de atar GS de

bu seçimde ise 2-1 vey 3-2 KAZANIRIZ eğer vasat geçersede 1-1 bitebilir.

kısaca Musti ATAK oynarsa farkı yer.

------------------------------ Rüştü --------------------------------

E.Dağ ---------- Sivok ------------------- Ferrari ------------ Köybaşı

-------------------Ernst -------------------- Fink-----------------------

Nihat --------------------- Tabata --------------------------- Tello

---------------------------- Nobre ---------------------------------------

Beşiktaş'ın maça bu 11'le başlayacağını düşünüyorum. Aslında Beşiktaş 4-3-3 oynuyor deselerde Tabata'nın gelişiyle beraber geçen sezon kaos ortamında şampiyon oldukları gibi 4-2-3-1 oynayacak lardır. Tabata'ya verilen bonservis elbette fazla ama böyle bir futbolcuy a ihtiyaçları vardı. Şimdi daha yüksek güçte bir ofansif güç oldular ve forvetin arkasında oynayan futbolcul arı teknik oyuncular . Beşiktaş'ın zayıf noktası bana sorarsanız savunması diyeceğim. Savunmasının bu güçsüzlüğünüde orta sahada iki dinamik olan Ernst ve Fink ile kapatmaya çalışıyorlar. Sivok veya Ferrari Gökhan Zan'dan daha iyi oyuncular değil.

---------------------------- Leo Franco -----------------------------

Sabri -------- Servet ---------------------- Zan -------------- H.Balta

------------ M.Sarp ---------- Ayhan -------------- Elano------------

Keita ------------------------------------------------------------ Arda

----------------------------- Baros --------------------------------------

Galatasar ay'ın maça böyle başlamasını tahmin ediyorum. Mehmet Topal sakatlıktan yeni çıktı ve gördükki Ankaraspo r maçında hazır değildi. Bir sürede hazır olmasını beklemiyo rum. Zaten hücumu kısıtlı bir futbolcu bu yüzden orta sahanın akışkanlığını biraz etkiliyor . Ayhan ve Mustafa Sarp oyunun yönünü oynamaya çalışıyor. Bu da Galatasar ay hücumlarına bir rahatlık getiriyor . Yukarıda da Beşiktaş'ın zayıf halkası savunması demiştim. Elano ve Arda'nın birebir gücü, Keita'nın sürati, Baros'un rakip savunmayı dağıtıcı hamleleri varken karşımızda tutunmala rı zor görünüyor. Ayrıca Mustafa Denizli böylesine büyük maçlarda kadronun düzenini bozmayı çok sever. Hiç beklenmed ik isimlerid e sahaya sürebilir. Ben kendi futbolumu zu oynarsak rahat kazanabil eceğimiz maçlardan birisi olur diye düşünüyorum. Beşiktaş kesinlikl e komple defans yapmaz onlarda hücum edecektir .

uçan kuşlar martılar ..............

BJK nin blokları arasında inanılmaz boşluklar var.

Fakat Mustafa DEnizli nin ne istediğin bu maçon skorunu tayin edecektir.

1. seçim puan farkı 6 olduğu için mutlak 3 puan için atak bir takımla çıkacak ve 5-2 yenilecek :)) (benim istediğim bu)

2. seçim ASY de 1 puan 1 puandır atak oynayıp rsik alıp yenilirsem fark 9 a çıkar ona göre kontrollü oynaytıp 8 kişi defans 2 kişi konra ile 1 puan kurtarıyım 3 puan da sğpriz olur derse o zaman oyun kilitlenebilir. fakat bu maçta kesinlikle goller olur. BJK de atar GS de

bu seçimde ise 2-1 vey 3-2 KAZANIRIZ eğer vasat geçersede 1-1 bitebilir.

kısaca Musti ATAK oynarsa farkı yer.

Beşiktaş'ın kapanması ihtimalini az görüyorum.Çünkü Ferrari haydi neyse de Sivok çok yavaş oyuncu.Zaten 2 bek çok açık veriyor.Dolayısıyla bu 2 bekle zaten savunma yaptıramazsın Beşiktaş'a.

3-0 yada 4-0 diyorum Elano ve Barosun gecesi olur.Hatta Elano frikikten gol atar.

Şu ana kadar hep SARARTTIK hep KIZARTTIK artık MORARTMA zamanı!!

1 Onlar,4 biz atarız

Milli takımdan geç geleceği ve hazır olmadığı için, Elano yerine Kewell oynayacak ilk 11'de.

Katılıyorum.Şimdiye kadar derbilere favori olarak çıkanların durumu ortada...

Geri
Üst Alt