TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Beşiktaş geçen sene şampiyon olduğundada Ali Semi Yen'de 4 çektik bu seferde 4 çekeriz ama 2 değil 1 yeriz.Maç sonu : 4-1

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Zor bir maç olacak ama kazanırız gibime geliyor.Beşiktaş pas yapan takımlara karşı çok zorlanıyor ve bizde ayağa yerden oynarsak maçı alırız...Milli takımdan oyuncularımız da sakat gelmez umarım.

Benim ideal kadrom:

-------------------------Leo Franko-------------------------

---Sabrı--------Gökan--------------Servet----------Hakan---

----------------Mustafa Sarp-------Ayhan-------------------

-------------------------Arda Turan-------------------------

------Keita-----------------Baroş------------------Kewell---

Oyunda sonradan da duruma göre:

Elano,Nonda,Aydın:)

Gecen seneki tarifenin aynisi olur 4ten asagi atmayiz.

Hell'e Bi Gel.. :D

bana göre orta sahasız futbol oynuyoruz.

4-2-4 ile oynarsak zaten orta saha ile defans arasında 40-50 metre olan mesafeyi ne yazık ki beceke 60-70 metreye çıkararak bizim orta sahayı çok yorabilir.

ayrıca maç onlar için kurtuluş maçı o yüzden maalesef kaybedeceğimizi düşünüyorum.

bana göre orta sahasız futbol oynuyoruz.

4-2-4 ile oynarsak zaten orta saha ile defans arasında 40-50 metre olan mesafeyi ne yazık ki beceke 60-70 metreye çıkararak bizim orta sahayı çok yorabilir.

ayrıca maç onlar için kurtuluş maçı o yüzden maalesef kaybedeceğimizi düşünüyorum.

Saçmaladığının farkıdasındır umarım.Bizim forvetle defans arasındaki mesafe 35 metre.Bu sene takımın boyunu çok kısa tutuyoruz.Senin yorumun çok ilginç olmuş.

Son Ankaraspor maçında son adam Servet kendi ceza yayındayken Baros rakip onsekizin içindeydi. Maalesef 60-70 maç mesafe doğru. Maçtaydım canlı izledim.

Düşündüğümüz kadar iyi oynamıyoruz. Beşiktaş kurtuluş maçı yapacak ayrıca Fenerli medya da gazı verecektir.

o nedenle favori BEŞİKTAŞ diyorum.:(

Alakası yok. Samiyende oyun olarak ezeriz Beşiktaşı biraz şansları yanlarında olursa 1 puan alırlar.

Dostum bu maçta takım boyununu uzun olmasının nedeni Ayhan'ın olmayaşından dolayı oluşan kopukluk.Dikkat ettiysen hep uzun top kullandık.Ama diğer maçlara bak istersen;rakibi ceza sahasına hapsediyorduk.Adamlar pas yaparak veya uzun top kullanarak çıkmaya çalışırken çalışırken ortada Servet ve Gökhan'a takılıyordu.Senin bir maça göre yorum yapmanı anlayamadım.Ayrıca 6tane defans adamıyla oynayan adam mı bizi yenicek?Anadolu takımlarına karşı 6(Gençlirbirliği maçında 7 hatta +kaleci) defansif oyuncuyla gol yemediler.Sonra da takkım savunmamız iyi falan kendilerini kandırdılar.Ama o defanslar bize sökmez.

onlarin favori olmasi daha iyi

Dostum bu maçta takım boyununu uzun olmasının nedeni Ayhan'ın olmayaşından dolayı oluşan kopukluk.Dikkat ettiysen hep uzun top kullandık.Ama diğer maçlara bak istersen;rakibi ceza sahasına hapsediyorduk.Adamlar pas yaparak veya uzun top kullanarak çıkmaya çalışırken çalışırken ortada Servet ve Gökhan'a takılıyordu.Senin bir maça göre yorum yapmanı anlayamadım.Ayrıca 6tane defans adamıyla oynayan adam mı bizi yenicek?Anadolu takımlarına karşı 6(Gençlirbirliği maçında 7 hatta +kaleci) defansif oyuncuyla gol yemediler.Sonra da takkım savunmamız iyi falan kendilerini kandırdılar.Ama o defanslar bize sökmez.

'Dünyanın en iyi teknik direktörü ben değilim ama benden iyi teknik direktör de yok.'-Jose Mourinho

arkadaşlar o maçta ayhan ve sarp koşmaktan bitap düştüler

eğer beceke orta sahasına böyle yakalanırsak forvet ile savunma hattımızı ayırırlar diyorum hepsi bu.

bence sarp ve ayhanın yanına topal ve caneri koyup arda-baros ile hücum etmeliyiz.

keita 2. yarı düşünülmelidir.

böylece daha dengeli oluruz diye düşünüyorum:)

Dostum yazdıklarını anlamıyorum.Yazdıklarını anlasam bile ne demek istediğini anlayamıyorum.Bu takım son maç harici hep iyiydi ve takımın boyu 35 metreydi.Bana inanmıyorsan git ntvspor.net'ten Rıdvan'ı izle.O da aynı şeyi söylüyor.

Rıdvan da bizi gaza getirmeye hevesli bir fbli.

Onu neden kaale alalım ki?

Dostum yazdıklarını anlamıyorum.Yazdıklarını anlasam bile ne demek istediğini anlayamıyorum.Bu takım son maç harici hep iyiydi ve takımın boyu 35 metreydi.Bana inanmıyorsan git ntvspor.net'ten Rıdvan'ı izle.O da aynı şeyi söylüyor.

mesajlarına bak anlarsın :D

BJK yada Beşiktaş yazmak yerine "beceke" yazmak da nedir ya? :mad:

Bizim kadar köklü bir büyük kulübe kafanıza esti diye farklı yakıştırmalar yapmayın. Forum saygınlığına gölgü düşürür ve Antulaşmamız için çaba sarfetmiş olursunuz.

Uyarı sonrası bunu yapmaya devam ederseniz, bunda ayrıca kasıt ararız. ;)

Bilginiz olsun.

fark atarmıyız bilmiyorum ama maçın üst biteceğini çok iyi biliyorum.

Rıdvan da bizi gaza getirmeye hevesli bir fbli.

Onu neden kaale alalım ki?

Ya olayın onla alakası yok.Ben zaten görüyorum takım boyunun 35m olduğunu.Sadece bana inanmıyorsan git Rıdvan'ı izle diyorum.Bak Ayhan oynasın biz bu Beşiktaş'ı eğer iki takım içinde şans faktörü ortaya girmezse biz kazanacağız.Bu kadar eminim.

Gs 6 - 1 Bjk İnşallah !

ayhan yada linderoth sart arkadaslar bu takima sanirim herkes gorebiliyor bunu:(

ayhan umarim iyilesir besiktas macina kadar

ayhan yada linderoth sart arkadaslar bu takima sanirim herkes gorebiliyor bunu:(

ayhan umarim iyilesir besiktas macina kadar

Fiziksel olarak hazır olduğuna o bölgede Elano oynayacak.

Geri
Üst Alt