Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00
---------Leo Franco--------
Uğur--EmreA--Servet--Hakan-
----------Sarp---------------
----Elano------Arda----------
Keita------Baros----Kewell----
Çıkması gereken kadro budur.Çünkü BJK takımı Fink ve Ernst yüzünden çok fazla geride kalıyor. Onların ceza alanına yakın oynarsak bizde uzaktan şut isabeti olan oyuncular çok oluyor. Hatta hepsi yetenekli olduğu için pas yüzdemizde çok fazla. Şut atabilecek oyuncular bakarsak. İlerideki 5 oyuncununda şut atabilme yeteneği var. Özellikle Arda'da da bir kaç maçtır çok güzel şutlar atıyor ama kaleyi bulmuyor, elbette bir gün bulacak. O maçda BJK maçı neden olmasın. Kesinlikle şutlar denemeliyiz. 5'linin serbest oynamaları yüzünden de araya toplar çok etkili olucaktır. Yine duran toplarda çok etkili olucaktır.
Zayıf yönlerimiz ise rakibin oyuncularının çok fazla galibiyet istemesi ve konsantrasyonlarının yüksek olması. Ayrıca Nihat ve Holosko'da beraber oynarlarsa çok teklikeli olacakları kesin. Nihat kendini kanıtlamak istiyor.. Holosko'da son maçlarda kendini gösteremesede çok akıllı ve çok yetenkli olduğu kesin. Geçen sene Fener'e ve bize attığı Golleri unutmamalıyız. Ayrıca Tabata'nın gelmesiyle ki Tabata bu maçda iyi bir oyun oynayacağına eminim. Üzerindeki baskı güzel tepecektir Tabata'da tehlikeli olabilir. Son soru ise 3'lü forvetlerden diğeri kim olacağı. Özellikle ben Yusuf'un olmamasını isterim çünkü bize ters geliyor. Zatende bir sakatlığı var yanlış bilmiyorsam oynaması mucize diyorlar. Nobre oynarsada oda tehlikeli ama sadece kornerlerde. Artık eski Nobre'yi göremiyorum ben.
Ayrıca dinlenmiş, savunma yönü iyi olan bir Uğur'la çıkmak çok daha iyi olucaktır. O tarafı Sabri'nin tutması zor ama yinede Rijkaard Sabri'yle çıkacaktır herhalde. Sarp'ında milli maçda oynamaması orada oynaması ve dinç olması anlamına gelir.
Eğer ilk dakikalarda 1 gol bulursak tarihi fark olabileceğini düşünüyorum. Çünkü BJK'nin sadece önde 4 kişi atak yapması Savunmadaki oyuncularının hem ağır hemde çoğunun genç olması onlar için inanılmaz bir dezavantaja dönüşebilir.
İnşallah yeneriz ne diyelim, sabırsızlıkla bekliyorum maçı.