TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Elano'nun tam randımanı göstermesi için 2.yarıyı beklemek çok abes olur.

Bu futbolcu profesyonel, takımla beraber sezon başı kampı yapmaması halinde bile belli ölçülerle kendine bakması, form koruması gerekiyor.

Maç eksiği anlaşılabilir ama idman eksikliği bana göre kesinlikle kabul edilebilir bir ölçü değil.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Milli oyuncularımız baya yorgun dönecekler...bjknin böle bir derdi yok..umarım bu ara bize yarar..

---------Leo Franco--------

Uğur--EmreA--Servet--Hakan-

----------Sarp---------------

----Elano------Arda----------

Keita------Baros----Kewell----

Çıkması gereken kadro budur.Çünkü BJK takımı Fink ve Ernst yüzünden çok fazla geride kalıyor. Onların ceza alanına yakın oynarsak bizde uzaktan şut isabeti olan oyuncular çok oluyor. Hatta hepsi yetenekli olduğu için pas yüzdemizde çok fazla. Şut atabilecek oyuncular bakarsak. İlerideki 5 oyuncununda şut atabilme yeteneği var. Özellikle Arda'da da bir kaç maçtır çok güzel şutlar atıyor ama kaleyi bulmuyor, elbette bir gün bulacak. O maçda BJK maçı neden olmasın. Kesinlikle şutlar denemeliyiz. 5'linin serbest oynamaları yüzünden de araya toplar çok etkili olucaktır. Yine duran toplarda çok etkili olucaktır.

Zayıf yönlerimiz ise rakibin oyuncularının çok fazla galibiyet istemesi ve konsantrasyonlarının yüksek olması. Ayrıca Nihat ve Holosko'da beraber oynarlarsa çok teklikeli olacakları kesin. Nihat kendini kanıtlamak istiyor.. Holosko'da son maçlarda kendini gösteremesede çok akıllı ve çok yetenkli olduğu kesin. Geçen sene Fener'e ve bize attığı Golleri unutmamalıyız. Ayrıca Tabata'nın gelmesiyle ki Tabata bu maçda iyi bir oyun oynayacağına eminim. Üzerindeki baskı güzel tepecektir Tabata'da tehlikeli olabilir. Son soru ise 3'lü forvetlerden diğeri kim olacağı. Özellikle ben Yusuf'un olmamasını isterim çünkü bize ters geliyor. Zatende bir sakatlığı var yanlış bilmiyorsam oynaması mucize diyorlar. Nobre oynarsada oda tehlikeli ama sadece kornerlerde. Artık eski Nobre'yi göremiyorum ben.

Ayrıca dinlenmiş, savunma yönü iyi olan bir Uğur'la çıkmak çok daha iyi olucaktır. O tarafı Sabri'nin tutması zor ama yinede Rijkaard Sabri'yle çıkacaktır herhalde. Sarp'ında milli maçda oynamaması orada oynaması ve dinç olması anlamına gelir.

Eğer ilk dakikalarda 1 gol bulursak tarihi fark olabileceğini düşünüyorum. Çünkü BJK'nin sadece önde 4 kişi atak yapması Savunmadaki oyuncularının hem ağır hemde çoğunun genç olması onlar için inanılmaz bir dezavantaja dönüşebilir.

İnşallah yeneriz ne diyelim, sabırsızlıkla bekliyorum maçı.

Leo-Sabri-Emre A.-Servet-Hakan-Mehmet-Mustafa-Arda-Kewell-Keita-Baros.Bu maçta pek rotasyon olacağını sanmıyorum Elano dışında.

Emre Güngör geri dönüyor

İlk 11'e girmekte zorlanan Emre Güngör, Beşiktaş derbisiyle formasına kavuşmayı hedefliyor.

Gökhan Zan transferinin ardından ilk 11’e girmekte zorlanan Emre Güngör, Beşiktaş derbisiyle formasına kavuşmayı hedefliyor. Milli takımlara giden oyuncuların yokluğunda Rijkaard’ın gözüne girmeye çalışan genç stoper, “Takımda işleyen bir rotasyon sistemi var. Hocamız bu düzende herkese şans veriyor, herkesin hazır olmasını istiyor. Ben de takımda yer bulabilmek için elimden geleni yapıyor, çok sıkı çalışıyorum” ifadesini kullandı.

Holosko'da oynasa birşey olmaz artık.:D

renkdaşlar, bjk'nin iyi olduğunu düşünüyoruz ve biraz da çekiniyoruz puana ihtiyaçları olduğu için vs. ama onlar bizim hakkımızda ne düşünüyorlardır? onlarda maç kilitlendiği esnada gol atabilecek bir oyuncu yani takımını sürükleyebilecek bir oyuncu yok! ayrıca strese girdikleri durumda sisteme uyacak oyun anlayışları da yok. halbuki takımımızda, oyunun kilidini açabilecek, takımı rahatlatabilecek 5-6 oyuncumuz var. bunun yanı sıra oyuncularımız oyun sisteminden kopmayan, konsantrasyonu her zaman üst düzeyde olan oyuncular. ayrıca taraftar desteğini de belirtmek gerekir:) erken gol bulunması halinde maç sonucu 4-1 veya 4-2 olur; ama ilk yarı golsüz biterse maç sonucunun da 2-0 olacağını tahmin ediyorum

Inleyen nağmeler ruhumu sardı bir rüyaki orda hep şarkılar vardı uçan kuşlar martılar...:f50::f50::f50:

Aşık yerine güngör oynasın artık. Hızıl bir stoper Emre maç alışkanlığını alması lazım artık. Bana Zan'dan da Aşık'tanda daha fazla güven veriyor.

Ayhanın durumu nedir bilen var mı?

Denizli'nin derdi sakatlar

Beşiktaş'ta özellikle forvetteki oyuncuların sakatlığı Galatasaray derbisi öncesi Teknik Direktör Mustafa Denizli'yi sıkıntıya soktu. A Milli Takım kadrosunda yer alan, ancak sakatlığı nedeniyle Estonya maçındta oynamayan Nihat Kahveci'nin durumunun çarşamba günü belli olacağı belirtilirken, 3 haftadır takımdan ayrı kalan Bobo'nun ise henüz düzelmediği belirtildi.

Yusuf Şimşek'in derbide de görev yapamayacağı, Nobre'nin durumunsa belirsizliğini koruduğu öğrenildi. Teknik direktör Mustafa Denizli'nin forvet hattındaki eksiklerinin devam etmesi durumunda çalışmalarda denediği 4-4-2 sisteminden vazgeçeceği ve yine tek forvet oyanatacağı belirtildi. Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin tek forvetin arkasında ise yeni transfer Tabata'ya görev vermesi bekleniyor.

Beşiktaş günü izinli geçirirken yarın sabah yapacağı antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarına devam edecek.

lig tv.com.tr

................leo....................

ugur...servet....emre.g..hakan

.........ayhan....sarp.............

keita........arda............kewell

................................(elano)

.............baros.....................

bu kadroyla 5leriz=)

Aslında Emre Güngör oynarken Uğur'u deneyebilir Rıjkaard ama sanmam.Çünkü bu aralar baya iyi Sabri.Bu maçta güzel futbol oynarsa taraftarın gönlünü alacağını bildiği için 2 kat enerji ile oynar.

Bu arada renkdaşlar Gökhan ZAN'ın durumu nasıl? Derbiye yetişebilecek mi?

şu ezik kargaları iyi bi yensek süper olacak

................leo....................

ugur...servet....emre.g..hakan

.........ayhan....sarp.............

keita........arda............kewell

................................(elano)

.............baros.....................

bu kadroyla 5leriz=)

Keita ve Kewell biraz daha önde olurlar sanırım forvete yakın

Fark olur ;):).

İNLEYEN NAĞMELER RUHUMU SARDI ;):):D.

Ayhan umarim yetisir. Yorgun olmayan Ayhan yaninda da Yine 2 hafta mac yapmamis Sarp/Topal dan birisi olursa, süper olur. Umarim Kewell de yatisir. O da 2 hafta mac yapmamis biri.Sol kanatta Kewelli görmek isterim. Ortada 1 saat Ardayi oynatalim, maci 2 farkla önde goturuyorsak yerine Elano girsin. Sag da Keitayi 70 dakkaya kadar oynatalim, sonra yerine Aydini aliriz. Macin bitimine 10-15 dakika kala Barosun yerine Nondayi oynatiriz.

Her iki taraf içinde çok zor maç olucak umarım kazanırız. tribünlerden tek isteğim tinercilerin tezahürahatlarını söylemeyelim komik duruma düşüyoruz özellikle bjk maçlarında zaten tribünlerimizde bestelerimizin yarısı bjk den alıntı bunuda anlamış değilim.

Geri
Üst Alt