TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Her iki taraf içinde çok zor maç olucak umarım kazanırız. tribünlerden tek isteğim tinercilerin tezahürahatlarını söylemeyelim komik duruma düşüyoruz özellikle bjk maçlarında zaten tribünlerimizde bestelerimizin yarısı bjk den alıntı bunuda anlamış değilim.

Tinercilerin hangi bestesini söylüyormuşuz abi söylermisin o besteleri bana çok merak ettim.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Her iki taraf içinde çok zor maç olucak umarım kazanırız. tribünlerden tek isteğim tinercilerin tezahürahatlarını söylemeyelim komik duruma düşüyoruz özellikle bjk maçlarında zaten tribünlerimizde bestelerimizin yarısı bjk den alıntı bunuda anlamış değilim.

Kim komik?

Yarısı bjkden??

Bjkli isen açıkça söyle.

Beşiktaşlılar bir gün Sami Yen'e adam gibi deplasman yapmayı düşünürlerse kendi bestelerini kendi ağızlarından dinleriz, ki böylece neleri çaldığımızı(!) da daha açık bir şekilde anlamış oluruz.

Farklı takımı tutmanız demek, burada yazamamanız demek değil.Basit dokundurmalar yerine, açıkça söyleyin, adam yemiyoruz.

beyler bizlerde tribündeniz ve her zaman aslanız ama objektif yaklaşmak gerekir bestelerimiz hep bjk den alıntı son yaptığımız musalla taşına benzer beste bile.. görelim artık bu gerçeği ve kendi tarzımız yaratalım diyorum.

beyler bizlerde tribündeniz ve her zaman aslanız ama objektif yaklaşmak gerekir bestelerimiz hep bjk den alıntı son yaptığımız musalla taşına benzer beste bile.. görelim artık bu gerçeği ve kendi tarzımız yaratalım diyorum.

Nasıl yani? Resmen dalga geçtik marşlarıyla iyi dinlediğine emin misin?

Çarşının katili yapmayın bizi

Ölmeden mezara koyarız sizi

G...ze girecek musalla taşı

Sami Yen'de s..ğiz biz Beşiktaşı.

--

Bu mu alıntı :D Zuaaaha bu zaten atıf...

bizim diğer bestemiz bundan bahsetmiyorum sene başında söylediğimiz

Söylenme, söylenmeme meselesi tartışılır ki konuşulursa muhtemelen haklı çıkar serzenişte bulunan insan.

Ama tezahüratların yarısının çalıntı olduğunu söylemek mesnetsizdir.

Not: Arkadaşın bahsettiği tezahürat kontra olan değil, "Bu sene baskette tarih yazalım" dan bozma "Bu sene futbolda tarih yazalım" tezahüratıdır.

evet yarısından fazlası çalıntı eziklerin bile besteleri söylenir oldu objektif olun bazı şeyleri görelim

ayrıca kontra yaptığımız bestede çok yakışıksız haşaa musalla taşını nerelere getiriyoruz

Şu tribünlerde bestelere birbirinden çalıntı iddaasına hastayım.

3 büyükler kusura bakmasın çoğu beste Anadolu'daki kulüplerden çalıntı.

Beşiktaş'ın her maç çektiği üçlü Bursa'nın diye hatırlıyorum mesela.

Şu la-la-la Saldır Galatasaray muhabbetide ilk Sakarya'dan çıkmıştı.

Kazım Beşiktaşlı heralde, kazım mazım 8 atmak lazım

Şu tribünlerde bestelere birbirinden çalıntı iddaasına hastayım.

3 büyükler kusura bakmasın çoğu beste Anadolu'daki kulüplerden çalıntı.

Beşiktaş'ın her maç çektiği üçlü Bursa'nın diye hatırlıyorum mesela.

Şu la-la-la Saldır Galatasaray muhabbetide ilk Sakarya'dan çıkmıştı.

Kusura baktık.

Olmayan şeyleri yazmakla, bilmeyen insanları yanlış yönlendirebilirsin arkadaşım.

arkadaşlar bilmeden iftira atmayın allah bjk li yapmasın o takımı tutanında aklını seveyim

1 - Üçlü Galatasaray'ındır.

2 - La la la la saldır Galatasaray, Sevda'nın İçime İşlerken şarkısından uyarlama olup, yine ilk olarak Galatasaray tarafından söylenmiştir.

Anadolu klüplerinden ne çalmışız onu da anlayamadım.

Kişisel olarakta yazdığın ayıptır.

Ben sadece insanları yanlış yönlendirmemen için uyarmaya çalıştım nazikçe, "Bilge insan" karşılığı aldım.

Heyecan mı arıyoruz akşam akşam?

bence tezahurat yapmak cok sacma.

demek istedigim laylaylay cimbombommmmmmm. bu ne?

takimi motive eder mi?

rakibi korkutur mu?

HAYIR

su tezahurat bir baskadir:

ARMA ICIN OYNA FORMA ICIN OYNA MIZIM ICIN OYNA OLUMUNE OYNAAAAAAA.

motive ediyor abicim.

rakibi yuhlayarak veya oyun iyi gittiginde fazlaca alkislamak lazim.

ingilteredeki taraftar profili yanii.

bir ornek daha vereyim.

saldir cimbom oke lets go oeeeeee.

cok sacma bir tezahurat.

yanlis anlasilmasin ama motive etmeli.

ARMA ICIN OYNA FORMA ICIN OYNA BİZİM IÇIN OYNA OLUMUNE OYNAAAAAAA.

bu beste bile çalıntı neden biz kendimize özgü şeyleri yapmıyoruz bırakın ezikler büzükler ne yapıyorsa yapsın?

Geri
Üst Alt