TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Düzeldi gibi sanki.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

bu tabata dediğiniz adam bizim antep maçında vardı ne yaptı :asd:

bi penaltı attı o kadar başka yaptıgı bişey yok :boohoo:

Kastedmek istediğim şu;Her ne kadar 8milyonun 4/1 i kadar etmesede sonuçta bir 10 numara.Beşiktaş'ın en önemli sorunu topu tutamamasıydı.Yoksa bize karşı birşey yapacak kalitede değil.

Ben M.Denizli nin yerinde olsam Sağ bek e Ekrem DAĞ I STOPER forvetlerdede Holosko(nihat),Bobo ikilisyle arkalarındada Tabata yı koyardım bu kadro bizi yenebilir...

Ben M.Denizli nin yerinde olsam Sağ bek e Ekrem DAĞ I STOPER forvetlerdede Holosko(nihat),Bobo ikilisyle arkalarındada Tabata yı koyardım bu kadro bizi yenebilir...

Biz ruhsuz,isteksiz oynamadıkça Beşiktaş bizi Y-E-N-E-M-E-Z.

Umarim Arda´dan bir sakatlik haberi almayiz...

Eğer Beşiktaş erken gol bulursa maç zora girer.

Eğer biz erken gol bulursak 2-3-4-5 diye gider.Rıjkaard'ın en sevdiğim yönü bu.skora oynamaması ve gole doymaması :)

Eğer Beşiktaş erken gol bulursa maç zora girer.

Eğer biz erken gol bulursak 2-3-4-5 diye gider.Rıjkaard'ın en sevdiğim yönü bu.skora oynamaması ve gole doymaması :)

Erken gol yesekte pek sorun olacağını sanmyıroum.Çünkü Rıjkaard'la birlikte oyun disiplininden kopmuyoruz.+Biz erken gol bulursak dediğini gibi farka gideriz çünkü Beşiktaş direk oyun disiplininden kopup uzun toplara başlıyor.

Erken gol yesekte pek sorun olacağını sanmyıroum.Çünkü Rıjkaard'la birlikte oyun disiplininden kopmuyoruz.

İnşallah :cool: Ama yinede derbi havası farklı olur,futbolcu ister istemez strese girebilir.Örnek dün Arda.Nasıl heyecan ve strese girdi.Ama onun o çabasını gördükçe birkez daha sevdm Ardayı..

İnşallah :cool: Ama yinede derbi havası farklı olur,futbolcu ister istemez strese girebilir.Örnek dün Arda.Nasıl heyecan ve strese girdi.Ama onun o çabasını gördükçe birkez daha sevdm Ardayı..

Aslında dünkü maç Rıjkaard'ın ne kadar zeki bir insan olduğunu bir kez daha kanıtladı.Röportajında:''Yürekten oynayan oyuncu sayısı çok fazla.Ama bu bazen ters etki yaratabiliyor.Herkes maçı kurtarmak için çok fazla bireysel oynuyor.Buda takımın oyununu,dengesini bozuyor''demişti.Ve hakkatende doğru çıktı.Dün herkes 2.yarıda topu alıp gitmeye çalıştı.Hali ile takım oyunu yokoldu.Rıjkaard'ın belkide Türk futboluna en önemli faydalarından biride sadece yüreğiyle oynamak değil,aynı zamanda aklıylada oynamak olduğunu öğretmesi olacak.Ve Rıjkaard'ın öğrencisi Arda aksi bir skor dezavantajında milli takım havasından uzak olarak takım oyununu devam ettirmeye yönelecektir.

Aslında dünkü maç Rıjkaard'ın ne kadar zeki bir insan olduğunu bir kez daha kanıtladı.Röportajında:''Yürekten oynayan oyuncu sayısı çok fazla.Ama bu bazen ters etki yaratabiliyor.Herkes maçı kurtarmak için çok fazla bireysel oynuyor.Buda takımın oyununu,dengesini bozuyor''demişti.Ve hakkatende doğru çıktı.Dün herkes 2.yarıda topu alıp gitmeye çalıştı.Hali ile takım oyunu yokoldu.Rıjkaard'ın belkide Türk futboluna en önemli faydalarından biride sadece yüreğiyle oynamak değil,aynı zamanda aklıylada oynamak olduğunu öğretmesi olacak.Ve Rıjkaard'ın öğrencisi Arda aksi bir skor dezavantajında milli takım havasından uzak olarak takım oyununu devam ettirmeye yönelecektir.

Çok Haklısın Cem,Fatih Terim belki tribünde olmasaydı bile sonuç değişik olabilirdi,telsizle nereye kadar?.. Topu alan rakip sahaya koştu,bireysel yeteneğini kullanmak istedi,ama ortada yetenekte yoktu ve sonuç güle güne 2010 :(

Arkadaşlar rüyamda Galatasaray-bjk maçını gördüm tam 7-0 aldık maçı.:p İzleyemiyorum maçı normal tvnin sağ köşesinden skora bakıyordum ilk 30 dkda 4 gol attık sonra dışarı çıktım geldim maç 7-0 bitmiş.:D

Beşiktaş'ın şansı yok diye düşünüyorum.

Arkadaşlar rüyamda Galatasaray-bjk maçını gördüm tam 7-0 aldık maçı.:p İzleyemiyorum maçı normal tvnin sağ köşesinden skora bakıyordum ilk 30 dkda 4 gol attık sonra dışarı çıktım geldim maç 7-0 bitmiş.:D

İnşalllaaaaaah :D Adını not ediyorum maç sonu tutarsa bu mesajı alıntılayacağım :D

Ben ikidir rüyamda 10.hafta skorunu görüyorum.Bjk ile ilgili hala birşey görmedim.

Geri
Üst Alt