Kadir Tugay
Ulubatlı Souness
- 14 Aralık 2008
- 30.755
- 1
- 1.483
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00
Düzeldi gibi sanki.
Düzeldi gibi sanki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu tabata dediğiniz adam bizim antep maçında vardı ne yaptı
bi penaltı attı o kadar başka yaptıgı bişey yok :boohoo:
Ben M.Denizli nin yerinde olsam Sağ bek e Ekrem DAĞ I STOPER forvetlerdede Holosko(nihat),Bobo ikilisyle arkalarındada Tabata yı koyardım bu kadro bizi yenebilir...
Eğer Beşiktaş erken gol bulursa maç zora girer.
Eğer biz erken gol bulursak 2-3-4-5 diye gider.Rıjkaard'ın en sevdiğim yönü bu.skora oynamaması ve gole doymaması![]()
Erken gol yesekte pek sorun olacağını sanmyıroum.Çünkü Rıjkaard'la birlikte oyun disiplininden kopmuyoruz.
İnşallah :cool: Ama yinede derbi havası farklı olur,futbolcu ister istemez strese girebilir.Örnek dün Arda.Nasıl heyecan ve strese girdi.Ama onun o çabasını gördükçe birkez daha sevdm Ardayı..
Aslında dünkü maç Rıjkaard'ın ne kadar zeki bir insan olduğunu bir kez daha kanıtladı.Röportajında:''Yürekten oynayan oyuncu sayısı çok fazla.Ama bu bazen ters etki yaratabiliyor.Herkes maçı kurtarmak için çok fazla bireysel oynuyor.Buda takımın oyununu,dengesini bozuyor''demişti.Ve hakkatende doğru çıktı.Dün herkes 2.yarıda topu alıp gitmeye çalıştı.Hali ile takım oyunu yokoldu.Rıjkaard'ın belkide Türk futboluna en önemli faydalarından biride sadece yüreğiyle oynamak değil,aynı zamanda aklıylada oynamak olduğunu öğretmesi olacak.Ve Rıjkaard'ın öğrencisi Arda aksi bir skor dezavantajında milli takım havasından uzak olarak takım oyununu devam ettirmeye yönelecektir.
Arkadaşlar rüyamda Galatasaray-bjk maçını gördüm tam 7-0 aldık maçı.İzleyemiyorum maçı normal tvnin sağ köşesinden skora bakıyordum ilk 30 dkda 4 gol attık sonra dışarı çıktım geldim maç 7-0 bitmiş.
![]()
İnşalllaaaaaahAdını not ediyorum maç sonu tutarsa bu mesajı alıntılayacağım
![]()
Ama fenerin maçıda vardı onlarda bursayı 1:4 yeniyolardı![]()
Karşıyaka maçınıda gördünmü bariheheh
![]()

O zaman ortada buluşalım.Onlar 3 gol atmasın maçları 1-1 bitsin.Biz 3 gol atmayalım 4-0 bitsin.![]()