TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Öyle diyorsun ama bütün dünyaca tanınıyorlar liverpol kop tribünü bile onlardan alıntı yapıyor bu sebepledirki biz hep ikinci planlardayız tribünde kendimize özgü şeyler yapmadıkça bu böyle devam edicek...

Allah aşkına nerde gördün Kop'un Çarşı'dan alıntı yaptığını?

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

neyse kardeşim doğruları söyleyip bir kaç fikrimi söyledim rahatsız oldular bjk li yaptılar bu konuda artık yorum yapmayacağım

Dostum emin ol söylediklerinin çoğunu çarşı bestelemedi.Okulda arkadaşım bana Adanademirspor tezahüratlarını öğretiyordu.Bir tane şöyle vardı:

Neyleyim cebimdeki milyon doları

Sen şampiyon olmayınca

Sen şampiyon olmayınca

.

.

.

Diye.2 hafta sonra Beşiktaş maçını izlerken duydum.Göz önünde olmayan kulüplerden alıp biz yaptık diye gösteriyorlar.

Bazen objektif olalım derken eşeğin kulağına su kaçırıyoruz. Kendi haklı olduğumuz konularda bile değişik davranan arkadaşlar çıkıyor. Anlayamıyorum.

Dostum emin ol söylediklerinin çoğunu çarşı bestelemedi.Okulda arkadaşım bana Adanademirspor tezahüratlarını öğretiyordu.Bir tane şöyle vardı:

Sen şampiyon olmayınca

Sen şampiyon olmayınca

.

.

.

Diye.2 hafta sonra Beşiktaş maçını izlerken duydum.Göz önünde olmayan kulüplerden alıp biz yaptık diye gösteriyorlar.

Bu beste bizim 4 sene üstüste şampiyon olduk melodisinin 5.kıtası

Sen şampiyon olmayınca

Sen şampiyon olmayınca

.

.

.

ya şimdi yine konuşacağım yine saldıracaklar ama cidden adamlar çok yaratıcı besteleri olsun hakemi baskı altına alma olsun vs...Mesela geçen sene bir maçta hatırlıyorum top çizgiyi geçip geçmediği ile ilgiliydi adamlar anında hakeme pozisyon golmüş allah belanı versin tarzında son derece yaratıcı bir şey buldular lig tv yi nasıl öttürdüler geçen sene hatırlasanıza işte benimde demek istediğim bizde bunları yaratalım ayrı bir tarzımız olsun.Geçen sene mesela Selçuk dereliyi protesto edicez söylediğimiz besteleri hatırlasanıza selçuk gol gol gol selçuk dereli senin annen nereli gibi bjk kokan besteler işte biz bunları neden yapıyoruz söylemek istediğim sadece bu

Bjkliysan söyle cekinme, burasi her taraftara acik bir forum.

belli beşiktaşlı oldugu bunları görünce sinirleniyorum

gel adam gibi deki böyle böyle gelip galatasaraylı gibi görünüyolar.bide diyoki adamlar çok yaratıcı.elemana gel

ya şimdi yine konuşacağım yine saldıracaklar ama cidden adamlar çok yaratıcı besteleri olsun hakemi baskı altına alma olsun vs...Mesela geçen sene bir maçta hatırlıyorum top çizgiyi geçip geçmediği ile ilgiliydi adamlar anında hakeme pozisyon golmüş allah belanı versin tarzında son derece yaratıcı bir şey buldular lig tv yi nasıl öttürdüler geçen sene hatırlasanıza işte benimde demek istediğim bizde bunları yaratalım ayrı bir tarzımız olsun.Geçen sene mesela Selçuk dereliyi protesto edicez söylediğimiz besteleri hatırlasanıza selçuk gol gol gol selçuk dereli senin annen nereli gibi bjk kokan besteler işte biz bunları neden yapıyoruz söylemek istediğim sadece bu

Kazım şu an itibariyle 13 mesajın var hepsi de Galatasaray - Beşiktaş maç topiğinde :) mesajların da hep "objektif olalım onların tezahüratlarını söylemeyelim, komik duruma düşüyoruz" içerikli, bence sen de gerçek kimliğinle burada ol ve komik duruma düşme. Bizim kimseden tezahürat çaldığımız filan da yok.

Kazım şu an itibariyle 13 mesajın var hepsi de Galatasaray - Beşiktaş maç topiğinde :) mesajların da hep "objektif olalım onların tezahüratlarını söylemeyelim, komik duruma düşüyoruz" içerikli, bence sen de gerçek kimliğinle burada ol ve komik duruma düşme. Bizim kimseden tezahürat çaldığımız filan da yok.

Arkadaşım üyeliğim bugün onaylandı ve bir şey yazayım dedim pişman ettiniz ve herkese cevap yetiştirmek adına 13 mesaj olmuş farkında değilim artık bu konuda konuşmayacağım zamanla diğer konularda diğer görüşlerimide yazarım yazarkende inan objektif olacağım senin gözünde komik duruma düşsemde.Herkese iyi sohbetler(doğruların konuşulduğu)

Arkadaşım üyeliğim bugün onaylandı ve bir şey yazayım dedim pişman ettiniz ve herkese cevap yetiştirmek adına 13 mesaj olmuş farkında değilim artık bu konuda konuşmayacağım zamanla diğer konularda diğer görüşlerimide yazarım yazarkende inan objektif olacağım senin gözünde komik duruma düşsemde.Herkese iyi sohbetler(doğruların konuşulduğu)

Beşiktaşlı olabilirsin, Galatasaraylı olup Galatasarayı da eleştirebilirsin. Ama hakaret edemezsin. Neden insanların seni sorguladığını umarım anlamışsındır. Anlamadıysan rapor ettiğim örnek bir mesajın aşağıda:

ARMA ICIN OYNA FORMA ICIN OYNA MIZIM ICIN OYNA OLUMUNE OYNAAAAAAA.

bu beste bile çalıntı neden biz kendimize özgü şeyleri yapmıyoruz bırakın ezikler büzükler ne yapıyorsa yapsın bu özentilik neden acaba?

Kazım ufak kuşkularım vardı, ama şu mesajları gördükten sonra Beşiktaşlı olmadığını söyleyemezsin sanırım.

Sizin o çok özgün tribüncülüleriniz, Olimpiyat'ta ki Süper Kupa maçında "Peşindeyiz Beşiktaşım" pankartını nasıl açabildiler?

"Peşindeyiz !" sloganını da Beşiktaş'tan mı çaldık?

Besiktas kim ya? Evet hatirladim...Liverpool´dan 8 yiyen takim olmali...

Dünya bu rezilligiyle hatirlayacak Besiktas´i...

forza beşiktaştan alıntı ;

Kod:

Her iki taraf içinde çok zor maç olucak umarım kazanırız. tribünlerden tek isteğim BJK tezahürahatlarını söylemeyelim komik duruma düşüyoruz özellikle BJK maçlarında zaten tribünlerimizde bestelerimizin yarısı BJK den alıntı bunuda anlamış değilim.

Afferin

Sağlam defans ve orta sahaya bak :D

ilk defa sağlam bir ortasaha ve defansa karşı oynayacaklar. uefada GS önelemeden beri saçma sapan takımlarla maç yapıp havaya girdi hepsi, basın da hazır zaten kıvama gelmeye...

Bilet bulursam, bu haftasonu stadda olucam inşallah galibiyetimizi izlemek için

Herşey ayrıntılarda Gizli aslında...

------------------------------------------

Gs güçsüz rakiplere gol atıyor fakat Kendi Kalesinde de gol görüyor Bizim için önemli olan tarafı budur...

çünkü gsnin bütün topçuları ağır!

holosko nihat başta olmak üzere çok hızl topçularımız var.

servet ve gökhan gibi Kuleler varken biz bu gsye gol atarız yermiyiz onu bilmiyorum

çünkü defansımızın gerçekten iyi olduğunu düşünüyorum!!!!

UMUTLUYUM ben bu maçtan

-----------------------------------------------------

cam adam yetisir insallah,

---------Gokhan Servet Balta

vs.

--------------Nobre

--------------Tabata Holosko

guzel olacak

-----------------------------------------

Rüyanızda görürsünüz saten ancak :D

Geçen hafta rüyamda gördüm, maç 0-0 devam ederken 88. dakikada nihatın sert şutuyla top ağlarla buluşuyordu ve 1-0 galip geliyorduk

-----------------------------------------

Bu maç çok farklı olucak.Gs ilk defa ciddi bir rakibe karşı oynıycak.Onların aksine biz bir çok kez ciddi rakiplerle karşılaştık.12 eylülde neyin ne olduğu belli olcak... (acaba ciddi rakipler İ.BB mi, Gençler mi, Antalya veya G.Antep mi ?)

-------------------------------------------

3.sınıf avrupa takımlarına 5,6 gol atınca g.tu kalkan gslilere en güzel cvp Sami Yen de virilecektir( 3. sınıf takımların arasına 3. büyükte katılacak bence :D )

-------------------------------------

ultrAslan'ın eski gücünde olmadığını belirterek topicin asıl konusu hakkında yazmak istiyorum.Galatasaray taraftarlarında bir rehavet hali var gibi görüyorum.Çok rahat farklı bir galibiyet beklentisi var ama bence bunlar yanlış işler.Bu şekilde çıktığımız maçlar genelde hüsranla bitiyor.Ayrıca çarşamba günkü maçın da etkisi çok fazla olacak bu derbide.Eğer Bosna'da kazanamazsak Dünya Kupası ümitleri sona erecek ve bu da milli futbolcuları çok etkiler diye düşünüyorum.Dünya Kupası çok büyük bir platform.Her futbolcunun rüyasıdır heralde.Üstelik de piyasa ortamıdır.Yani o kupaya katılan futbolcular değerini arttırma şansına sahiptir.Eğer olur da Bosna'da kaybedersek bu takımın performasını düşürebilir.Maça daha dinlenmiş ve daha konsantre çıkan Beşiktaş üstelik de kazanmaya bu kadar ihtiyacı olduğu bir ortamda çok agresif oynayacaktır.Kesinlikle kolay bir maç olmayacak.Hatta Beşiktaş'ın kaybetmesi durumunda lige havlu atması gündeme geleceği için bunu engellemek isteyen mecralar da devreye girebilir.Başta yayıncı kuruluş olmak üzere tüm medya Beşiktaş'ın daha 5. haftada havlu atmasına razı olmaz.Hatta federasyon bile.Bu yüzden tetikçi bir hakem ataması olabilir.Heleki Ankaraspor maçındaki gibi tutuk bir Galatasaray ve Gaziantep maçındaki gibi iştahlı bir Beşiktaş olursa bu maçı kazanan Beşiktaş olur gibime geliyor..

İyi iyi bu adamlar 7 tane defansif adamla Anadolu takımların gol yememeyi iyi defans sanıyorlar.

Biletimi yarın itibariyle alıyorum.:cool: Biletix bilet kuyruğu yolları gene göründü. Cumartesi Ali Sami Yen'de görüşmek dileğiyle aslanlar.

Rüştü kesin oynamaycakmış.Kaleye bol bol şut çekmeliyiz.Hakan topu elinden çok kaçırıyor.

Geri
Üst Alt