TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Beşiktaş ı bu sefer yenemeyeceğiz

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Isin gücün yok Galatasaray forumunda takiliyorsun:D Kadromuz acti seni dimi:D

Kiskanma...Calisin, sizin de olur....Siz ne zaman yendiniz bizi de simdi yeneceksiniz?Siz takiminizi ne saniyorsunuz?Capiniz ne kadar Kazim? Besiktas kimdir?Ne yapmis bugüne kadar? Bana bunu bi anlat....Cok sevinme..Bizim yorgun futbolcularimiz size fark atmaya yeter...Yorgun olmasalar düsünemiyorum bile...+18 olur

ben 3-1 alırız diyorum goller (arda,kewell,baros) onların golünü yaa nobre yada holosko atar

kazim kazım ne adamsın kazım işin yokmu kazım

Tabi hayatında milli takım görmemiş 8 milyonluk Tabata'yı,çalım atamayan Tello'yu,hızından başka özelliği olmayan Holosko'yu nasıl durduracağız.

yenemeyeceğiz derken defansımızı gözümün önüne getirerek söyledim g.zan servet sabri ve hakan balta bunların hepsi ağır ve çok hata yapan adamlar kaldıki bjk nin forvetleri çok hızlı holosko olsun bobo olsun yeni aldıkları tabata olsun işimiz çok zor sonumuzu hayır etsin bakalım kaldıki milli maçlardan yorgun gelecekler birde bosnaya yenilirsek ruhen çöküş yaşayacaklar herşey aleyhimize avantaj olarak kabul edersekte ali sami yendeki bjk nin şansızlığı ve hakem faktörü

Keita beşiktaşın solbekine yani İsmail veya ibrahime ne yapar :kick:

yenemeyeceğiz derken defansımızı gözümün önüne getirerek söyledim g.zan servet sabri ve hakan balta bunların hepsi ağır ve çok hata yapan adamlar kaldıki bjk nin forvetleri çok hızlı holosko olsun bobo olsun yeni aldıkları tabata olsun işimiz çok zor sonumuzu hayır etsin bakalım kaldıki milli maçlardan yorgun gelecekler birde bosnaya yenilirsek ruhen çöküş yaşayacaklar herşey aleyhimize avantaj olarak kabul edersekte ali sami yendeki bjk nin şansızlığı ve hakem faktörü

tabi sizin yerlileriniz yani 8jknin yerlileri türk olmadığı için onlar üzülmezler.Bide şöyle düşün bizimkiler yani Türk milli takımı kazanırsa nolucak?O zaman 8 atarız dimi Kazımcığım :)

Bir kere dünyadaki defansların %90ı ağırdır.(Beşiktaş defansı dahil)2.Sabri ağır adam değil aksine çok hzılı.Rıjkaard'la birlikte savunma arkasına atılan toplarda ters kademeye çok giriyor.3.Servet ve Gökhan fiziğine göre hızlı adamlar.4.Gökhan yerine Emre Güngör oynayacak.Çabuk bir adam.5.Eğer Bobo'ya hızlı diyorsan Beşiktaş'lı olduğun tescillenmiştir.Bobo'yu Carragher 100 metre geriden gelip durduruyordu.

yalnız Nobre,Bobo,Yusuf,Rüştü,Toraman oynamayacakmış kesin olarak.Tello milli takımdan dönecek bizim elano gibi oda büyük ihtimalle yok oynamayacak.Nihatında oynamama durumu var.Keşke oynasalardı sonra ağlıcaklar yok o yoktu bu yoktu diye.

Kaledede 84 Hakan var.Şut çekicez adam indiricek ceza sahasına baros tamamlar zaten

burda bile belli etmişsin "Hakem faktörü" biz hakemlemi kazanıyoruz her maçı...BJK liyim de olsun bitsin...

yalnız Nobre,Bobo,Yusuf,Rüştü,Toraman oynamayacakmış kesin olarak.Tello milli takımdan dönecek bizim elano gibi oda büyük ihtimalle yok oynamayacak.Nihatında oynamama durumu var.Keşke oynasalardı sonra ağlıcaklar yok o yoktu bu yoktu diye.

Kaledede 84 Hakan var.Şut çekicez adam indiricek ceza sahasına baros tamamlar zaten

Geçen sene Mehmet Topal'ı stopere,Orkun'u kaleye koyup oynamıştık.Ne bahane üretebilirler.

Cumartesi iyi izle Kazim Besiktas´ini:) Bak Keita Ibrahim´le ne yapacak:)

Biz Holosko´yu düsünecegimize, onlar Kewell´i, Arda´yi, Keita´yi, Baros´u, Nonda´yi ve ikinci yari Elano´yu düsünsün:) Holosko diyor ya:)

Bir kere dünyadaki defansların %90ı ağırdır.(Beşiktaş defansı dahil)2.Sabri ağır adam dahil aksine çok hzılı.Rıjkaard'la birlikte savunma arkasına atılan toplarda ters kademeye çok giriyor.3.Servet ve Gökhan fiziğine göre hızlı adamlar.4.Gökhan yerine Emre Güngör oynayacak.Çabuk bir adam.5.Eğer Bobo'ya hızlı diyorsan Beşiktaş'lı olduğun tescillenmiştir.Bobo'yu Carragher 100 metre geriden gelip durduruyordu.

Sen hangi dünya futbolunda gördün defansların yüzde 90 nının ağır olduğunu ilk kez senden duyuyorum (bjk nin defansında hangisi ağır söylermisin toraman mı ekrem mi ibrahim üzülmez mi sivok mu ferrari mi )

sabri hızlı ama asla bir sağ bek olamaz gerçi hoş galatasarayımızın futbolcusuda olamaz ya neyse

servet e kalıbına göre hızlı diyorsan asıl sen gs li değilsin Shevchenko yu ne çabuk unuttun gökhanın oynamaması bizim adımıza bir artı

sen bobo ya yavaş diyorsan objektif değilsin demektir

herkes şunu bilsinki ben Galatasaylıyım

Geçen sene Mehmet Topal'ı stopere,Orkun'u kaleye koyup oynamıştık.Ne bahane üretebilirler.

Bu adamlar Galatasaraya 2 penaltı verdiler bize penaltı vermediler diyip hakemi eleştiren adamlar.2 haklı penaltımıza bile laf ediyolar.

Ben başka bi foruma üyeyim çok burunları kalkmış o yüzden 5 falan atalım istiyorum umarım olur

Ya brak Allah Askina, vazgec artik "Galatasarayimiza, Galatasarayimizin" yazmaktan.

"Galatasaray defansı sorunlu"; "Servet-Zan ikilisi ağır" geyikleri bitmedi gitti. Rijkaard bu 2 oyuncuyu oynatıyorsa, Terim bu 2 oyuncuyu oynatıyorsa, Bu 2 oyuncuya transfer teklifleri yapan teknik direktörler varsa: -ağır ya da hızlı- demek ki iyi oyuncular.

Golü defans oyuncusu yemez, takım yer. Örnek: Estonya maçında Arda gereksiz yere topla boğuştu, zorla topu Hamit'e attı, Hamit dengesiz yakalandı ve topa gelişi güzel vurdu ve top rakibe gitti. Arkasından gol geldi. Bunda Servet'in ne suçu var Gükhan'ın ne suçu var. Puyol olsa ne yazar böyle bir durumda.

Servet de, Gükhan da gerektiği kadar hızlı ve iyi oyuncular. Aksi takdirde Rijkaard; Elano yerine defans oyuncusu alınmasını isterdi. Ya da Fatih Terim Baki Mercimek'i alırdı ulusal kadroya.

Sen hangi dünya futbolunda gördün defansların yüzde 90 nının ağır olduğunu ilk kez senden duyuyorum (bjk nin defansında hangisi ağır söylermisin toraman mı ekrem mi ibrahim üzülmez mi sivok mu ferrari mi )

sabri hızlı ama asla bir sağ bek olamaz gerçi hoş galatasarayımızın futbolcusuda olamaz ya neyse

servet e kalıbına göre hızlı diyorsan asıl sen gs li değilsin Shevchenko yu ne çabuk unuttun gökhanın oynamaması bizim adımıza bir artı

sen bobo ya yavaş diyorsan objektif değilsin demektir

herkes şunu bilsinki ben Galatasaylıyım

Sen ne bicim Galatasaray´lisin da hakem faktörü avantajimiz olur diyorsun?

Kafan iyi mi cocugum senin? Cok havalarda ucma..Defansimiz agirsa agir, en azindan MIlli Takimimizin defansi..Senin defansini Cumartesi ve Sali izleyecegiz:)

Senin Holoskon 1 gol atar, Baros 2 tane cakar,Keita Ibrahim´in futbol hayatini bitirir üstüne 2 tane cakar, Elano´da Bonus olarak frikigi cakar 5 olur...

Sen bunlari neyinle durduracaksin acaba?Konusurken düsünerek konus..

Besiktas´i bu sene ipleyen yok..Kiskanip Galatasaray forumunda takiliyorsun, kendi capsizliginda ortaligi karistirmak istiyorsun..Yürü git

Yuh yani. Dün geri aldığım lafı şu anda sana iade ediyorum. Bu kadar olmaz. Beşiktaşlısın işte söyle açıkça. Her mesajın beşiktaş lehine galatasaray aleyhine..

Geri
Üst Alt