Kazım cansever
Cezalı
- 6 Eylül 2009
- 34
- 0
- 1.276
Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00
Beşiktaş ı bu sefer yenemeyeceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yenemeyeceğiz derken defansımızı gözümün önüne getirerek söyledim g.zan servet sabri ve hakan balta bunların hepsi ağır ve çok hata yapan adamlar kaldıki bjk nin forvetleri çok hızlı holosko olsun bobo olsun yeni aldıkları tabata olsun işimiz çok zor sonumuzu hayır etsin bakalım kaldıki milli maçlardan yorgun gelecekler birde bosnaya yenilirsek ruhen çöküş yaşayacaklar herşey aleyhimize avantaj olarak kabul edersekte ali sami yendeki bjk nin şansızlığı ve hakem faktörü
yenemeyeceğiz derken defansımızı gözümün önüne getirerek söyledim g.zan servet sabri ve hakan balta bunların hepsi ağır ve çok hata yapan adamlar kaldıki bjk nin forvetleri çok hızlı holosko olsun bobo olsun yeni aldıkları tabata olsun işimiz çok zor sonumuzu hayır etsin bakalım kaldıki milli maçlardan yorgun gelecekler birde bosnaya yenilirsek ruhen çöküş yaşayacaklar herşey aleyhimize avantaj olarak kabul edersekte ali sami yendeki bjk nin şansızlığı ve hakem faktörü
yalnız Nobre,Bobo,Yusuf,Rüştü,Toraman oynamayacakmış kesin olarak.Tello milli takımdan dönecek bizim elano gibi oda büyük ihtimalle yok oynamayacak.Nihatında oynamama durumu var.Keşke oynasalardı sonra ağlıcaklar yok o yoktu bu yoktu diye.
Kaledede 84 Hakan var.Şut çekicez adam indiricek ceza sahasına baros tamamlar zaten
Bir kere dünyadaki defansların %90ı ağırdır.(Beşiktaş defansı dahil)2.Sabri ağır adam dahil aksine çok hzılı.Rıjkaard'la birlikte savunma arkasına atılan toplarda ters kademeye çok giriyor.3.Servet ve Gökhan fiziğine göre hızlı adamlar.4.Gökhan yerine Emre Güngör oynayacak.Çabuk bir adam.5.Eğer Bobo'ya hızlı diyorsan Beşiktaş'lı olduğun tescillenmiştir.Bobo'yu Carragher 100 metre geriden gelip durduruyordu.
Geçen sene Mehmet Topal'ı stopere,Orkun'u kaleye koyup oynamıştık.Ne bahane üretebilirler.
Sen hangi dünya futbolunda gördün defansların yüzde 90 nının ağır olduğunu ilk kez senden duyuyorum (bjk nin defansında hangisi ağır söylermisin toraman mı ekrem mi ibrahim üzülmez mi sivok mu ferrari mi )
sabri hızlı ama asla bir sağ bek olamaz gerçi hoş galatasarayımızın futbolcusuda olamaz ya neyse
servet e kalıbına göre hızlı diyorsan asıl sen gs li değilsin Shevchenko yu ne çabuk unuttun gökhanın oynamaması bizim adımıza bir artı
sen bobo ya yavaş diyorsan objektif değilsin demektir
herkes şunu bilsinki ben Galatasaylıyım