TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Forza beşiktaşa bakın harbi..Ne mal ne ezik yorumlar öyle.İnsan dahada hırslanıyor 5nci haftada 5 5 5 5 5iktaş :)

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Sivok inönüde Barosu tutamadı.Bu sefer bu kadar boşluk bulamayabilir ama 2 maçta da etkili oynamıştı.İnönüde golde kaçırsa o topları orta sahadan alıp götürmüştü.

Forzaya yarın bülent yıldırımın geçen sene bize vermediği 2 penaltıyı ve kocaeli maçındaki penaltıyı göstericem sonra çıkcam siteden bakalım ne yazacaklar.Şimdiden ah yine mi demeye başlamışlar

Hocalarımıza ben güveniyorum.Önemli olan takımımızın saha içi performansı.

Sonunda şu bölüme yoğunlaşabileceğiz.:)

Caner oynasın bu maçta sol bekte, duruma göre Hakan 2.yarı oyuna dahil edilebilir hem Caner'i izlemiş oluruz.

Tahmini kadrom;

---------Leo Franco--------

Sabri---E.Aşık--Servet--Caner

------M.Topal--M.Sarp-----

---Keita-----Arda---Kewell---

-------------Baros-----------

tabi Rijkaard nasıl düşünürse öyle kadro kurar,benim tahminim bu. :)

bencede bu 11' le başlamalıyız! sonradan elano,nonda,barış girer...

İşimiz zorlaştı ne yazık ki

Forzabjk sitesine bakayımda tinercilerin saçma yorumlarıyla maça konsantre olayım milli maç moralimi bozdu zaten.O tinercilerin yorumlarının ardından maçı kazanıp susturmak güzel oluyor.

Her bjk maçında olduğu gibi istediğim hakem saçma 2 penaltı versin onların lehine maçı çıldırta çıldırta 3 2 kazanalım.

Ezikler bize verilen penaltılara laf atıyorlar sanki haksızmış gibi.

Kendi maçımıza dönelim artık. Bu maçın kilit adamı Kewel bu maçı tek başına bile koparabilir. Keita ilede farka gideriz.

Çok şükür milli takımlarda sakat vermedik..Şimdi nerede kalmıştık..Bu kartallar her yerde ciyak ciyak ciyaklıyorlar acaba nelerine güveniyorlar.? İnşallah maçı farklı kazanıp ilk darbeyi biz indiririz bu kartal görünümlü şahinlere.

Çok şükür milli takımlarda sakat vermedik..Şimdi nerede kalmıştık..Bu kartallar her yerde ciyak ciyak ciyaklıyorlar acaba nelerine güveniyorlar.? İnşallah maçı farklı kazanıp ilk darbeyi biz indiririz bu kartal görünümlü şahinlere.

Anlamadığım olay maçı rahat kazanırız falan diyor bu karaktersizler maçın ASY'de olduğundan haberleri yok sanırım.

bırak havalansınlar maç sonu görücem onların atıp tutmalarını bide Arda ya laf atıp duruyorlar inşallah arda bi gol atarda susturur bu ezikleri

Asıl ben Kewell gol atarsa Sinan'ın yüzünü çok merak ediyorum.

Milli takımdaki futbolcuların moral bakımında çok kötü durumdalardır. bu da oyunu etkiler(kafa olarak rahat değillerdir)

Beşiktaş'ın bu kadar kötü gidişine dur diyebileceği çok önemli bir maç. Deplasman da lideri yenmek.4 haftadaki her şey unutulur.

Çok fazla yorgun futbolcularmız olması.

Sami Yen'de oynamamız; beni rahatlatıyor. Kadronun geniş olması ve Rijkaard.

Zor bir maç olucak.

Yeneriz, Fener'de Bursa'da yenilir. Puan farkıyla liderliği devam ettiririz.

evet lea jimnastikçilere bak sen 3-1 alırız diyen var :asd:

geliyoruz diyip duyuo mallar :asd:

evet lea jimnastikçilere bak sen 3-1 alırız diyen var :asd:

geliyoruz diyip duyuo mallar :asd:

gelsinler bakalım ben nasıl çıkacaklarını merak ediyorum 5 i 1 yerdemi takarız 6lı ganyanmı oynarız gol 7rirmiyiz yada 8taş olarakmı dönerler meraklardayım=)=)

Gökhan ve Aydın'ın sakatlıkları kötü oldu milli takım arasında heleki italyan zibidisi ferrari'nin aydın'ı hemde bir hazırlık maçında skatladığı düşününce dahada bir kahroluyor insan, ayrıca bizim için hayati önemdeki bir oyuncumuzda eksik ve derbi öncesi kandırma taktiği değilse maça çıkamayacak bir Ayhan var maalesef. ben milli maç arasında toparlar diye düşünmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı maalesef.

Birde Arda yönünden çok kuşkum yok ama eğer Hakan milli takımdaki formsuzluğunu sürdürürse bizi istemediğimiz sonuçlara itebilir.

Ama ne olursa olsun "Rijkaard ve Neeskens gibi iki futbol dahisi bunlarla ilgilenirken benim üstüme vazife mi hiç, ben oturur maçımız izlerim arkadaş" diyerek tüm bu düşünceleri bir kenara itmek çoooook büyük zevk ya :D

Bizim Fenerbahçe ile işimiz olmaması lazım. Biz kendi işimize bakalım, FB de ister yensin ister yenilsin, umrumda değil. Biz maçı alalım, yeter.

Arda çok yorgun.

Elano - Arda - Baros bu 3 kilit adam ciddi anlamda yıprandılar.

Bakalım ne olacak. Afrika da yalan oldu.

Elano - 72. dk da oyuna girmiş. bu iyi haber ama 7 saat uçak yolculuğu oralarda transferlerde bekleme vs.. çok sıkıntılı olacak yorgun gelecek

Arda - inanılmaz bitkindi. c.tesi ki maçta çok yıprandı takım üstnüe de dünde çok zorladı ve inanılmaz tekmeler yedi. görücez

Baros - süper oynadı sanırım fiziken de kendini buldu o moralle patlaam yapar..

........................Leo Franko............................

Sabri........Emre A...........Servet............H.Balta

.................M.Topal.........M.Sarp....................

Keita......................ARDA....................Kewell

........................Baros(Nonda)........................

böyle bir 11 olacak tahminimce

Geri
Üst Alt