TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Bomba gibi geliyoruz.Hem takım hem taraftar...

Eski Açığın önüne tribün liderlerinin, yönlendirmelerini yaptığı küçük kulelerden yapıldı.Muhtemelen dev sopalı bayraklar da gelecek.Eski Açık adına yakışır şekilde tam bir Açık kültürünü yansıtacak bundan sonra.

Yalnız koreografi konusunda, Kapalıda mı olacağı, yoksa Eski Açıktamı olacağı konusunda bildiğim kadarıyla daha kesin bir karar yok.

Ama her nerede olursa olsun, karşımıza her koreografimizde çıkan yağmur, dolu, şiddetli rüzgar gibi etkenler çıkmazsa şu ana kadar göreceğiniz en iyi koreografimiz olacak.

Kötü ihtimallerde bile, ortalama üstü birşey seyredebileceğiz galiba.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Arkadaşlar 8jk 8taş gibi kelimeler lütfen kullanmayalım.Ezik takımın ezik taraftarlarının yaptığı hatalara düşmeyelim Biz GALATASARAYLIYIZ onun büyüklüğüyle yaşayıp rakip takım taraftarlarını oyunumuzla ve Samiyende yaptığımız koreografiler,tribün şovlarıyla kıskandırmalıyız kanaatindeyim.

Bu maçta atılan her gol için sami yen yine inleyecek onun ismiyle....Koskoca onsuz geçen 18 yıl da her golle onu anıcaz sevgiyle....

-10 numaralı formasıyla OKTAY

-METİN

-----------Leo------------

Sabri-Servet-Emre A.-Hakan

---------M.Topal---------

-----Ayhan-----Arda------

Keita----------------Kewell

----------Baros-----------

Bu kadroyla çıkalım oyun olarak ezeriz zaten.

Arkadaşlar 8jk 8taş gibi kelimeler lütfen kullanmayalım.Ezik takımın ezik taraftarlarının yaptığı hatalara düşmeyelim Biz GALATASARAYLIYIZ onun büyüklüğüyle yaşayıp rakip takım taraftarlarını oyunumuzla ve Samiyende yaptığımız koreografiler,tribün şovlarıyla kıskandırmalıyız kanaatindeyim.

Kesinlikle katılıyorum. Onlar forumlarında aşırı seviyesiz konuşuyorlar ama biz karşılığı burada vermemeliyiz. Unutmayalım biz Avrupalıyız, efendiliğimizi bozmamalıyız...

Milli maç arasından sonra nihayet lige döndük.

Derby ne olur bilinmez. Normalde Samiyende Galatasaray'ın üstünlüğü var ama o günün koşulları da maçı etkiler.

Örnegin Estonya maçının yıldızı Arda aynı performansına Bosna maçında yaklaşamadı bile. Sahanın en kötülerinden biriydi. İlk 45 dakika neredeyse yoktu.

Gecen sene Galatasaray, Kadıköydeki Fenerbahce derbysi öncesinde Benfica'da şov yapmıştı , çok güzel futbolla galip gelmişti ama 3 gun sonra gördük ki o performanstan eser kalmamış.

Aynı istikrarsız durumlar Fenerbahce veya Beşiktaş için de geçerli. Bu futbolumuzun temel sorunu zaten.

Şimdi durum böyle olunca tahminlerimizde de yanılabiliyoruz.

Bir Fenerbahçeli olarak tahmin degıl ama dilegim tabiki maçın berabere bitmesi.

gel kara kartalım gel
smiley148.gif
censored.gif

Derbi maçlarının sonucu hiç belli olmaz.

Geçmişte bunun örneklerini çoğu kez yaşadık yaşattık.

Ama ben bu Beşiktaş'lıların neye güvenip "gömecez" falan gibi

yorumlarına anlam veremiyorum.

Bizim, kolay diye tabir ettikleri, takır takır gol attığımız

rakiplerimiz ayarındaki takımlarla berabere kalıp belki de gol atamadılar.

Bu maçta atılan her gol için sami yen yine inleyecek onun ismiyle....Koskoca onsuz geçen 18 yıl da her golle onu anıcaz sevgiyle....

-10 numaralı formasıyla OKTAY

-METİN

Arzu renktaşım beni bayağı duygulandırdın.Teşekkürler bu hatırlatma için.

Derbi maçlarının sonucu hiç belli olmaz.

Geçmişte bunun örneklerini çoğu kez yaşadık yaşattık.

Ama ben bu Beşiktaş'lıların neye güvenip "gömecez" falan gibi

yorumlarına anlam veremiyorum.

Bizim, kolay diye tabir ettikleri, takır takır gol attığımız

rakiplerimiz ayarındaki takımlarla berabere kalıp belki de gol atamadılar.

Evet kesinlikle derbilerin sonucu belli olmaz.Ben hala 4-0mı yoksa 6-0 mı yeneceğiz kararsızım.

Site heck yedi ya:S

Eğer savcılıga bildirdilerse içeri alırlar yapanı.ne kadar içeri alırlar bilmem ama

İnşallah dediğin gibi olur ama bana göre maç çok başabaş geçecek.

Senin düşüncen Tabata'ya bağlı.Eğer Tabata çabuk uyum sağlarsa,top onlarda kalır ve başabaş bir mücadele olur.Ancak Tabata uyum sağlayamazsa tüm maç bizim kontrümüzde geçer.

Beşiktaş Maçında Parçalı Formayla Sahadayız!

Turkcell Süper Ligin 5. haftasında Beşiktaş’la Ali Sami Yen Stadı’nda karşılaşacak olan Galatasaray, bu mücadelede parçalı forma ile sahaya çıkacak.

Haydi Galatasaraylılar, Ali Sami Yen'de parçalı formalarımızla sahadaki aslanlarımızı destekleyelim...

Parçalı Formayla Sahadayız, Parçalı Formayla Tribündeyiz!

Galatasaray Spor Kulübü 2009-10 sezonu formaları satişta...

Senin düşüncen Tabata'ya bağlı.Eğer Tabata çabuk uyum sağlarsa,top onlarda kalır ve başabaş bir mücadele olur.Ancak Tabata uyum sağlayamazsa tüm maç bizim kontrümüzde geçer.

bu tabata dediğiniz adam bizim antep maçında vardı ne yaptı :asd:

bi penaltı attı o kadar başka yaptıgı bişey yok :boohoo:

Arkadaşlar maçı şimdi boşverin sitemiz tehlikede.

evet pursalı diye bişey çıktı şerefsizler bunlar

Geri
Üst Alt