TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Tek ön libero yetmez bu maça

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Zorlu maça az kaldı.İnşAllah Bjk'yi yeneriz.

Kareografi yapılcakmı acaba merakla bekliyorum ?

İddaa oranları 1.50 3.50 4.00

Bizim oran çok az . .

Çok zor maç olacak bence .

toteme devam

1 olur

üst olur

+7 olur

tecavüz olur

Ben acayip umutsuzum bu maçtan.

Yenilsekte devam ondan dolayi benim için cok önemsiz bi maç

Başarilar aslanlar...

Riijkard'ın gelişiyle birlikte , takım üzerindeki en önemli etkileri çok pas yapmamızdı.Ve yetkililerin verdiği haber ile birlikte maç günü aşırı yağmurun olacak olması bizi çok etkileyecektir.

Zira takımın en önemli yıldızlarından Arda'nın , Bosna zemininde yeterli olarak gözükememesi de ,bizim takım için zemin faktörünü öne çıkarmaktadır.

Şu zor günlerde Fenerbahçe'nin Bursa'da puan kaybaedeceği haftada Allah yardımcımız olsun.

Kazanacağız buna eminim. Skor 4-0 Keita(2),Baroş,Nonda

cok ama cok zor mac olacak, gene adamlarin butun sakatlari iyilesmis, bizim sakatlar her gun artiyor.

holosko da formda sanirim bir gol atmis. bizdede baros cok formda olur artik umarim

zemin de cok agir olacak, sakin olmaliyiz bence fazla saldirmamaliyiz elbet yildizlarimiz eninde sonunda bir gol atar.

kimse bu maçı cepte görmesin, zor bir maç olacak.

ayhan'ın olmaması büyük handikap, aydın ve gökhan zan da önemli eksiklikler.

milli oyuncular bosna karşısında çok yoruldu, elano'nun forma giymesini beklemiyorum.

fizik olarak diri kalırsak maçı alırız, o yüzden maçı ilk yarıdan koparmak çok ömemli.

ben yine her zamanki gibi ilk 10-15 dakika büyük baskı kuracağımızı düşünüyorum, orada golü bulmak çok önemli.

ben bol gol beklentisinin aksine ksısır bir maç bekliyorum, umarım bu zor maçtan mutlu ayrılan biz oluruz.

puan kaybı belki çok da etkilemeyecek bizi, o lüksümüz var ama takımın yenmeye alışması çok önemli,

güzel bir seri yakaladık devam ettirelim. :)

Kaçıncı yazışım bilmiyorum ama son gelişmeleri buradan aktarıyım.

Koreografi en kötü haliyle bile (hava muhalefeti) ortalama şekilde ortaya çıkacak.Olur da hava muhalefeti az olursa, görüp görebileceğiniz iyi koreografilerden biri olacak.Daha doğrusu stadımızın imkanlarında görebileceğiniz en iyisi.

Eski Açığın ortasına küçük kule yapıldı.Küçük kule "Curva" havasını yansıtmak için çok önemliydi.Buraya da muhtemelen tezahüratları yönlendirecek 2-3 kişi çıkacak.

Geliyoruz.

Eski Açık sarı diyecek !

Cok ofansif olmus. Kaldi ki adamlar zaten cok yorgun, Arda-Elano sadece 45 d. cikarir.

Sarp-Ayhan sart. Ayhan yetismezse Sarp-Topal (sicak bakmiyorum) olur gibi mi geliyor. Belkide Baris-Sarp da olabilir.

Onların kadrosuda çok defansif ?

Mustafa Sarp tek defansif orta saha mi olacak? Hemde Besiktas´a karsi öyle mi?:)

Denizli´ye karsi bile böyle oynamadik..Unutun o kadroyu..Bir tek Kasimpasa´ya karsi bu kadro ile cikabiliriz ki yine 2 gol yer 10 atariz..Ama diger maclarda bu kadroyu unutun

Ankaraspor maçında oynadık.

Sen hangi dünyada yaşıyosun bilader?Dünyada böyle bir takım varmı bu kadar ofansif çıkar böyle çıkalım 5 yemezsek bende bişey bilmiyorum.

Böyle şeyler denenmiştir emin ol, ayrıca kendi sahamızda bize 5 atıcak dünyada kaç takım var ? Bu kadroyla bile olsa.

Böle çıkıpta 5 yedıkten sonrada katılıcakmısn acaba. Sonrada yerden yere vurursunuz kadroyu:)

Yerden yere vuramaz kadroyu kendisi kurmuştur zaten, kendisini mi kötüleyecek.

Okadar milli oyuncu o yorgunluğun üstüne bide böle kadro way bee:)

Defansa dönücek adam yok koşmaya kalksalar mecalleri kalmaz

Milli Takımda oynamayan oyuncuları sayalım; Leo, EmreA, UğurU, Sarp, Elano, -70 küsürden sonra girdi- Kewell.

Bu kadar defansif kadroya bu kadar ofansif oynamışın 5 yemezsin 5 atarsın. Defansda 1 Sabri yok zırt pırt ileri çıkacak. Arkadaki oyuncular ileriye çıkmayacak. İlerideki oyunculara atacak onlar oynayacak. Geri 5 li çakılı oynayacak gibi yani.

Böyle çıkılmayacağını bilsemde yinede yazıyorum.

Zor bir mac olacak o kesin.

Biz bu KARAKARGA lara 3 den aşağı atarsak ligden çekilelim.

konuyla alakası yok ama resimdeki başlığa ve konuşmaya bakın:):D:D

bjkc.jpg

Böyle şeyler denenmiştir emin ol, ayrıca kendi sahamızda bize 5 atıcak dünyada kaç takım var ? Bu kadroyla bile olsa.

Küme düşen Kocaeli. :rolleyes:

Geri
Üst Alt