TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray 3-0 Beşiktaş JK | 12 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Caner nerde oynar yau nerde !? adam daha maça çıkmadı Besiktas'a karşı mı oynatır Rijkaard onu... hocamız Terim diğil millet...

ister terim olsun ister musfata olsun

hakan yorgun dönecek milli takımdan, zaten sakatlığıda vardı

caneri oynaması bence normal bişey

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 5. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş JK | 12 Eylül | 21.00

Caner'in oynaması normal olabilir ama benim fikrimde Rijkaard onu henüz oynatmaz..

Valla ben Oguz Tongsir´in yalancisiyim:D Adam öyle bir emin konustu ve 7 yabanciyi ilk 11´e koydu ki, yabanci kontenjani serbest birakildigina inandim resmen:D Rüstü iyilesti ve oynayacak dedi..Ayrica Bobo ve Yusuf kesinlikle oynamayacakmis..Ama 7 yabanciyi ilk 11´e yazan adam burda da hata yapabilir..

Bence de kim cikarsa ciksin, hatta Deco ve Quaresma´yi da özel izinle transfer edip oynatsin, ama yine de yenecegiz..Cok inaniyorum kendi takimima

bu beşiktaşlılar kaba et korkusuna kasten spekülasyon yapıyorlar bence..

bizde yapmalıyız..

mesela yarın ilk onbirde kesin caner oynayacak baros kesik yiyecek

kesin ama...

Yarin iftara davetliyiz,sezonun ilk derbisini izleyemeyecem :S

Yarin iftara davetliyiz,sezonun ilk derbisini izleyemeyecem :S

rolln.gif

saxımı düştü abi kafaya... al yanına bi su, digiturk'u olan bir yerde, yada statta aç orucunu. gitmeyiver davete birşey olmaz..
thumbsupz.gif

maçı düşünmekten uyyamıyorum anasını satıyım
mellowx.gif

galatasaray çift forvetle oynar...

-----------leo franco---------

sabri--emre aşık-- servet-- hakan

--------------sarp---------------

----keita-----arda----kewell (caner)--

--------Nonda-----Baros-----

Selamlar renktaslar,

Ankaraspor macinda gorduk ki Ayhan'in yoklugunda orta sahadan oyun kurmakta cok zorlaniyoruz. Her ne kadar defanslari iyi olsa, Sarp-Topal ikilisi hucuma pek fazla bir sey katamiyor. Fakat Besiktas'in cok yetenekli ve sert oynayan bir orta saha gobegi var (Fink ve Ernst). Bunun dogrultusunda hocamizin orta sahayi Besiktas'a kaptirmamak amaciyla yine Sarp-Topal ikilisiyle maca baslayacagini dusunuyorum. Bir de Baros'un Ferrari-Sivok karsisinda fiziksel acidan etkili olabilecegini sanmiyorum. Nonda maca baslamali.

Ilk 11'im:

------------------------Leo------------------------

-Sabri------------Emre A.--Servet------------Hakan

---------------Mustafa------Mehmet---------------

------------------------Arda-----------------------

-Keita----------------------------------------Kewell

------------------------Nonda----------------------

Bu arada forumdaki ilk mesajim bir derbiye denk gelmesi ilginc oldu :D

Eğer bu maçı kazanmak istiyorsak Bengi Türegün'ün de dediği gibi orta sahayı elimizde tutmamız lazım.Bununda kilit adamı Mehmet Topal olur.

4-3-3 oynadığımız sistemde Mehmet ile Mustafa'yı yan yana değilde önlü arklı oynatırsak yani defans bloğu ile orta bloğun tam ortasına Mehmet'i koyup Emre ile Servet'in birazdaha rahatlamasını sağlayabilir ve Servet'in oyun kurma problemini de Mehmet ile birnevi çözmüş oluruz gibi geliyor bana.Bu oyunda skoru belirleyecek adam olarak Kewell ve Keita'yı görüyorum ki Keita'nın maçtaki performansını Sabri'nin atağa destekleri büyük oranda etkileyecektir.

Kafamdaki kadro dizilişide şöyle olur ki.

------------------Leo Franco-------------------

--Sabri-------Emre Aşık ---Servet-------H.Balta-

---------------------M.Topal-------------------

------------------Mustafa Sarp-----------------

------Keita-----------Arda-----------Kewell-----

---------------------Baroş----------------------

Beyler niye hiç heyecan yok?:D

Heyecan olmaz mi burda saat gece 4'e geliyor stresten heyecandan uyuyamiyorum :D

Selamlar renktaslar,

Ankaraspor macinda gorduk ki Ayhan'in yoklugunda orta sahadan oyun kurmakta cok zorlaniyoruz. Her ne kadar defanslari iyi olsa, Sarp-Topal ikilisi hucuma pek fazla bir sey katamiyor. Fakat Besiktas'in cok yetenekli ve sert oynayan bir orta saha gobegi var (Fink ve Ernst). Bunun dogrultusunda hocamizin orta sahayi Besiktas'a kaptirmamak amaciyla yine Sarp-Topal ikilisiyle maca baslayacagini dusunuyorum. Bir de Baros'un Ferrari-Sivok karsisinda fiziksel acidan etkili olabilecegini sanmiyorum. Nonda maca baslamali.

Ilk 11'im:

------------------------Leo------------------------

-Sabri------------Emre A.--Servet------------Hakan

---------------Mustafa------Mehmet---------------

------------------------Arda-----------------------

-Keita----------------------------------------Kewell

------------------------Nonda----------------------

Bu arada forumdaki ilk mesajim bir derbiye denk gelmesi ilginc oldu :D

Hoşgeldın renktaş :D Hayırlı olsun :pasta:

Beyler niye hiç heyecan yok?:D

GEceden berı Taktikler üzerınden kafa patlatıyorum :D:D hem bizimtakım hemde besıktasınkı hakkında:D sonunda şu sonuca varıyorum daha dogrusu soruya ; acaba kaç 0 yenerız:D:D:D

Servet-Emre ikili diğer maçlardaki gibi hücuma çıkmaz.Ben gol yeme ihitmalimizi az buluyorum.

MAÇA GİDİYORUM dağıtıcam ortalığı :D:D:D:D:D

GEL BURAYA BESIKTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :badwords:

RERERERARARA GASSAY GASSAY CIMBOMBOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BAROSSSSSSS ÇAKTI VE GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL 5 - 0 !!!!!!!!!! ehueuh gazdayım kusuruma bamyayın :D

Rahat kazanacagimiza inaniyorum.

Saldır Galatasaray'ım.

Geri
Üst Alt