TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa - Galatasaray | 21 Eylül P'tesi | 21.0

Bu maçtan sonra 1 hafta dinlenme imkanımız olacak. O nedenle en güçlü halimizle çıkıp gövde gösterisi yapıpı bu ligin favorisi GS'dir demeliyiz.

Ayrıca Kasımpaşa transfer ettiği 4-5 yabancsını GS maçına hazırlıyor ve emin olun bilinmeyen adamlar her zaman tehlike yaratırlar. Açıkcası ilk 20 dk da 1-2 gol atıp Kasımpaşa'nın direncini kırıp maçı riske etmemeliyiz.

Yan toplarda inanılmaz zaafları var. En az 2 golü böyle atarız gibime geliyor.

11 yazmıyorum hocamız hangi 11 kurduysa o doğrudur yeter li o ciddiyetle oynasın her oyuncumuz.

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa - Galatasaray | 21 Eylül P'tesi | 21.0

Siyahi yıldızlarımızdan gol ve goller bekliyorum.

hadi artık akşam olsun..

Galatasaray'ın maç günü sabahı kalkınca,canın sıkkın olsa bile,akşama maç var havasıyla mutlu olan ve sabırsızlanan 32 milyon taraftar için;

Haydi Bastır cimbomum... :)

Lig sonuncularindan hep cekinmisimdir. umarim ters giden birsey olmaz, 3 puani aliriz.

Aydın mutlaka oynasın şans bulsun biraz.Kendini göstermesi lazım.Eğer arada kaybolursa yazık olur çocuğa, ilk defa bu kadar istekli, formda tutmuşken oynatmak lazım.Aynı şekilde Nonda'da oynamalı.

Aydın sakat.O yüzden oynamıyordu.Yoksa Rıjkaard oynatır.Ama aklıma takılan Serdar hiç oynamıyor.Acaba çok genç olduğu için seneye hazırlıyor olabilir mi?

Serdar A2'de oynuyor zaten. Bir gün hem Kewell hem Aydın ikisi beraber sakat veya cezalı olursa, Serdar o zaman oynar işte :)

TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa - Galatasaray | 21 Eylül P'tesi | 21.0

Frank Rijkaard, "Profesyoneller çabuk toparlanır"

Lutfen 2 sene once 10 senede bir olacak bir kasimpasa galibiyeti yuzunden korkmayi birakin..O macta 5-1'lik Bayer 04 Leverkusen yenilgisiyle donmustuk,

Lincoln vardi,Forvet Umit karandi,barusso isimli guzel,faydasiz,sevecen bi zenci transfer etmistik ve.s ve.s

Simdiki Kadroyu ya da son maclari filan saymaya gerek yok,Rijkaard var huzur var.

No panic :ciftetelli:

Aydın sakat.O yüzden oynamıyordu.Yoksa Rıjkaard oynatır.Ama aklıma takılan Serdar hiç oynamıyor.Acaba çok genç olduğu için seneye hazırlıyor olabilir mi?

Serdar'ın şimdilik bu formayı kaldırabileceğini zannetmiyorum.Rijkaard'ta sanırım alışması için A takıma çıkardı.Arada sırada şans verilir, maçların son dakikalarında mesela.Ama A2 takımında da izledim 2 defa bu sezon, yetenekli bir isim ama çok çalışması lazım, pişmesi lazım.Kewell, Aydın varken ona sıranın gelmesi, onun sırada bu isimlerin üstüne sıçraması zor, en azından şimdilik.

bence rahat bir maç olucak 4 - 0 alırız

Kasımpaşa için ateş olsa cürüm kadar yer yakar diyecem ama

Gerek sitesine koyduğu resim gerek bilet fiyatlarının 120 tl olması kafada soru işareti bırakıyor?

ne açıdan derseniz belli ki Galatasaray düşmanı bir camia bu maçta her türlü pislik olucaktır hem maçı kazanmak için hem de futbolcularımıza karşı

inşallah kaza bela sakatlık olmadan sonuca ulaşırız

Lutfen 2 sene once 10 senede bir olacak bir kasimpasa galibiyeti yuzunden korkmayi birakin..O macta 5-1'lik Bayer 04 Leverkusen yenilgisiyle donmustuk,

Lincoln vardi,Forvet Umit karandi,barusso isimli guzel,faydasiz,sevecen bi zenci transfer etmistik ve.s ve.s

Simdiki Kadroyu ya da son maclari filan saymaya gerek yok,Rijkaard var huzur var.

No panic :ciftetelli:

Panik yok ama karşında Türkiye'nin en iyi gaz veren hocası var.

Yılmaz Vural şimdi vurun kırın saldırım bişiler yapın demiştir.

Deli gibi koşarlar ve sert oynarlar. Umarım her maç yaptığmız gibi ilk 20 dk. da

Baskı kurup golü atıp kontra dan farkı açarız.

Onlar için kendini gösterme maçı olacağı için yırtacaklardır.

Eğer Kasımpaşa gibi 6 puan +5-6 averajlık konumdaki ekiplere puan kaptırırsak Şampiyonluğu unutalım derim.

Avrupa dönüsü konsantrasyon eksikliginden bahsedilmis. Hangi avrupa macindan sonra oldu böyle birsey bu sezon ?

Gecen sene olmustur kabulümdür ama bu sene ben böyle birseye rastlamadim.

Bosuna panik yapmaya gerek yok. Karsimizdaki takim Barcelona veya Real Madrid deyil sonucta.

Kötü oynadigimiz maclarda dahi duran Toptan gol ve goller bulabilidigimizi unutmayalim ki biz kilidi actigimizda gerisi gelen bir takimiz.

Son olarak Kadro tahminim.

--------------------Leo Franco-------------

Ugur--------Servet----Emre------Caner-

----------Baris-------Elano-----Topal-----

---Aydin------------Nonda-------Arda----

Avrupa dönüsü konsantrasyon eksikliginden bahsedilmis. Hangi avrupa macindan sonra oldu böyle birsey bu sezon ?

Gecen sene olmustur kabulümdür ama bu sene ben böyle birseye rastlamadim.

Bosuna panik yapmaya gerek yok. Karsimizdaki takim Barcelona veya Real Madrid deyil sonucta.

Kötü oynadigimiz maclarda dahi duran Toptan gol ve goller bulabilidigimizi unutmayalim ki biz kilidi actigimizda gerisi gelen bir takimiz.

Son olarak Kadro tahminim.

--------------------Leo Franco-------------

Ugur--------Servet----Emre------Caner-

----------Baris-------Elano-----Topal-----

---Aydin------------Nonda-------Arda----

Kadro harika.

TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa - Galatasaray | 21 Eylül P'tesi | 21.0

Panik yok ama karşında Türkiye'nin en iyi gaz veren hocası var.

Yılmaz Vural şimdi vurun kırın saldırım bişiler yapın demiştir.

Deli gibi koşarlar ve sert oynarlar. Umarım her maç yaptığmız gibi ilk 20 dk. da

Baskı kurup golü atıp kontra dan farkı açarız.

Onlar için kendini gösterme maçı olacağı için yırtacaklardır.

Eğer Kasımpaşa gibi 6 puan +5-6 averajlık konumdaki ekiplere puan kaptırırsak Şampiyonluğu unutalım derim.

Yilmaz Vuralin da icinde firtinalar kopuyor da napsin elinden gelen 'saldirin,sakatlayin,aslansiniz,kaplansiniz' diye gaz vermek.

Yapmadigi sey degil,baya bildigin bu adam soyunma odasinda bu sekilde terbiye ediyor takimi.Sakatliktan korkuyorum hatta bu mac icin.

Ama fark atacagimizdan subhem yok :cool:

Geri
Üst Alt