TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonucu

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

Forvet dediğin zenci olucak abi!! ölüsü bile iş yapıyor! bakınız:nonda:D nkufo:D

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-3 Galatasaray | 21 Eylül | Maç Sonuc

Anakonda Nonda gösterdi marifetini. Rijkaard'ın yerinde hamleleri galibiyeti getirdi. Böyle bir hoca olduktan sonra daha ne olsun. Gerçi 2. gole kadar baya bir süre gitti ömrümüzden ama olsun, 3 puanı söke söke aldık. Azize fenere hakeme karşı galip gelerek aldık.

Ferhat Kendinde misin?Git bi yüzünü yıka gel.Son dakikalardaki heyecan sana yaramadı anlaşılan.

Nonda, Anaconda affetmez böyle çakar hakeme ve Fenerasyona...

paşa kümeye :ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli:

Cevap: TSL 2009/10 Sezonu 6. Hafta | Kasımpaşa 1-2 Galatasaray | 21 Eylül | 2. yarı

Maçın fiyaskosu Rijkaard'dır.Umarım artık Nonda'nın oynaması gerektiğini anlar.Ankara'yı da Nonda kurtardi.

Maçın fiyaskosu hakem sıfatında sahaya çıkmış insancıktır,Maçın yıldızı da Nonda'yı ikinci yarı oyuna alarak oyunun gidişini değiştiren Rijkaard'tır.(NOKTA)

Ohhh be demek istiyorum. İlker meral denen unisex hakem yüzünden nerdeyse garanti 3 puan yazdıgımız maçı kaybedecektik.

Bu kadar kötü bir yönetim olmaz ya yazıktır ayıptır böyle hakem olmaz olsun. Buna rağmen yine 3 golle 3 puan almak süper oldu.

Takımımızı güzel oyununundan, teknik heyetimizde oyuna yerinde müdahaleleri yüzünden tebrik ederim

AAAAAAAAH YOK BOYLE BIR MAÇ !!!

HELAL OLSUN NONDA ! HELAL OLSUN RIJKAARD ! BUYUKSUNUZ !!!

maç yorumunu sonra yapacağım...

Keita büyüksün..Herkese rotasyon olur sana olmaz ... Nonda da harikaydı.. Caner berbattın yavrum..

Ya Nonda işte adamım yaa !!!

Bu adamı çok seviyorum abi kaç haftadır oynamıyordu Baros kötü oynadığı halde gollerini sıralıyordu çünkü ama artık bence bu sistemde Nonda'nın çoştuğunu bir kez daha gördük.

Artık Baros zor forma bulur gibi, Nonda olağanüstü oynuyor çünkü .......

SHABANI NONDAAA !!!!

Shabani Nonda 30cm'lik var onda,İlker meral hissettin mi?

futbolu rezil etmek için ellerinden geleni yapanları böyle tokatlayacaksın işte.

Şu güzel galibiyet sonrası ; Küfür veyahut küfürü çağırıştıran '..' koyan üyelerimiz uyarılacak ve cezalandırılacaktır. Yaptığımız yorumlara dikkat edelim, düzgün okunabilir mesajlar yazın.

Saygılarımızla.

Shabani saldı anakondayı.

Balıkesirli o hakem denen şahsiyet. Fenerbahçeli olduğunu her yerde söyler zaten. Meral Eczanesini gördüğüm yerde camını indiricem :D

Nonda hakkında bir şey konuşmaya gerek yok benim adamım zaten

Skora üzüldüm 7 atacaktık 7 hakem yazık ya bu hakeme 2 kırmızı kart 1 net penaltı vermiyosun yazık

yahu şerefsiz hakeme rağmen kazandık ya inanamıyorum

arkadaslar tarihe tanık oldunuzmu?

Geri
Üst Alt